Η πιο γρήγορη οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor: Ανακοίνωσε ενώ τραβούσε η κάμερα ότι φεύγει και τους άφησε κάγκελο – Άφωνος ο Λιανός

September 21, 2024

Η πιο γρήγορη οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor: Ανακοίνωσε ενώ τραβούσε η κάμερα ότι φεύγει και τους άφησε κάγκελο – Άφωνος ο Λιανός


Διαφ.

Στο Survivor, το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο διάστημα, είχαμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση, η οποία σαν είδηση άφησε άφωνο τον Γιώργο Λιανό.

Το Survivor έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, όμως μπορούμε να πούμε πως η πρώτη οικειοθελή αποχώρηση σημειώθηκε ιδιαίτερα νωρίς μέσα στο παιχνίδι και άφησε τους πάντες άφωνους.

Είναι γεγονός: Έσκασε η πρώτη οικοθελής αποχώρηση στο Survivor – Σοκαρισμένος ο Λιανός

Το πρώτο συμβούλιο του νησιού για το φετινό Survivor, έφερε μια οικειοθελή αποχώρηση ενώ τα νεύρα των παικτών άρχισαν να χτυπάνε «κόκκινο» σε όλες τις ομάδες.

Τα πρώτα «σύννεφα» απλώθηκαν πάνω από τους παίκτες του Survivor, τόσο των Πρασίνων και των Κίτρινων, όσο όμως και εκείνων που μένουν στο «Νησί της εξορίας».

Η Γεσθημανή από τους Κίτρινους είπε on camera για την Γεωργία: «Έχει πρόβλημα. Χθες πήγε και κοιμήθηκε μέσα στον κατακλυσμό, στην παραλία»!

«Δε μου αρέσει η δικτατορία» σχολίασε η Γεωργία…

Αλλά και μετά το αγώνισμα, η Γεσθημανή είπε ανοιχτά τη γνώμη της για την Γεωργία, σε υψηλούς τόνους:

Στο «Νησί της Εξορίας» η Εκατερίνα μίλησε για την συμπεριφορά της Χριστιάνας…

Ο Απόστολος από τους Πράσινους, έκανε το δικό του σχολιασμό για τη συμπεριφορά της Βίκυς, η οποία όπως είπε ο ίδιος, έχει υπερβολικό άγχος για την εμφάνισή της… Το μόνο της άγχος είναι να χτενίσει τα μαλλιά της με ένα πιρούνι και να κοιτάξει το πρόσωπό της στο κουτάλι».

Οι Πράσινοι κέρδισαν την ασυλία

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πράσινοι κατάφεραν να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας, με τον Γιώργο Λιανό να ενημερώνει τους Κίτρινους ότι θα πρέπει βγάλουν τους υποψήφιους για αποχώρηση και πως ο ένας από αυτούς, θα φύγει από το παιχνίδι…

«Όλοι έχουμε άγχος για το βράδυ» σχολίασε ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, για το πρώτο συμβούλιο της χρονιάς.

Λίγο αργότερα, ο Τάσος και η Γεωργία βγήκαν υποψήφιοι για αποχώρηση από την κάλπη με τον Τάσο ωστόσο, να ανακοινώνει ότι αποχωρεί από μόνος του. «Δεν έχω πρόβλημα στην επιβίωση αλλά το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα, στην οικογένειά μου. Κάποια στιγμή θα είναι άδικο και για την ομάδα μου» είπε ο ίδιος.

Ο Γιώργος Λιανός πάντως, προετοίμασε τους παίκτες ότι τη Δευτέρα (23/9/24) τους περιμένει μια ανατροπή, χωρίς να διευκρινίσει περισσότερα…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: