Δυστυχώς, έτσι θα πάει ο καιρός όλο το ΣΚ: Η αναλυτική πρόγνωση του Αρνιακού στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

September 21, 2024

Δυστυχώς, έτσι θα πάει ο καιρός όλο το ΣΚ: Η αναλυτική πρόγνωση του Αρνιακού στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1


Διαφ.

Ο καιρός αναμένεται να έχει ως κύρια χαρακτηριστικά βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό.

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 τόνισε πως οι μεγάλες πόλεις δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας, ωστόσο η αστάθεια παραμένει και χρειάζεται προσοχή σε ορισμένες περιοχές αυτό το Σαββατοκύριακο (21-22/9). Παράλληλα, η ΕΜΥ εφιστά την προσοχή για τις επόμενες ημέρες.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Τάσος Αρνιακός

«Ενδέχεται να σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες το πρωί, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, στα ανατολικά της Θεσσαλίας, στις Σποράδες και στην Εύβοια. Ο καιρός αναμένεται να παραμείνει άστατος, με βροχές και καταιγίδες να επηρεάζουν τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Εύβοια και τις Σποράδες μέχρι το απόγευμα».

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται διαστήματα με αυξημένη συννεφιά, συνοδευόμενα από τοπικές βροχοπτώσεις και μεμονωμένες καταιγίδες κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά (εκτός Θράκης) και στην Κρήτη. Τις πρωινές ώρες, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις, με ένταση 3 έως 4 μποφόρ στα δυτικά και 5 έως 6 μποφόρ στα ανατολικά. Στο Αιγαίο, τοπικά, οι άνεμοι θα φτάσουν έως και τα 7 μποφόρ. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, δεν προβλέπεται σημαντική μεταβολή, με τις μέγιστες τιμές να κυμαίνονται από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά και βόρεια, και 27 με 28 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας», δήλωσε ο έμπειρος μετεωρολόγος.

Ακολουθεί η αναλυτική πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1


Πηγή

Διαβάστε επίσης: