Είπε αυτό πάνω στην σκηνή: Η Δέσποινα Βανδή έκανε το απίστευτο στη συναυλία της και ξεσήκωσε όλη την Ελλάδα

September 22, 2024

Είπε αυτό πάνω στην σκηνή: Η Δέσποινα Βανδή έκανε το απίστευτο στη συναυλία της και ξεσήκωσε όλη την Ελλάδα


Διαφ.

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στη σκηνή του Λυκαβηττού το βράδυ του Σαββάτου, 21 Σεπτεμβρίου, για να κλείσει με εντυπωσιακό τρόπο την περιοδεία της, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια καριέρας της.

Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά για τη δημοφιλή τραγουδίστρια, που ανέβηκε στη σκηνή 23 χρόνια μετά την ιστορική συναυλία του 2001, κατά την οποία είχε ανακοινώσει την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Η ίδια με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok εξομολογήθηκε ότι με το που έφτασε εκεί, την «πλημμύρισαν» διάφορα συναισθήματα και αναμνήσεις. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι πέρασαν 21 χρόνια από την τελευταία φορά που τραγούδησε σε αυτό το μέρος.

Δέσποινα Βανδή: Τα Όσα Ανέφερε

Όπως είπε: «Βρίσκομαι εδώ, στο θέατρο του Λυκαβηττού. Έφαγα το πρώτο crush, το πρώτο συναισθηματικό κύμα ήρθε μετά από πολλά χρόνια γιατί έχω να αντιμετωπίσω όλο αυτό. Τον χρόνο, τις αναμνήσεις, όλα τα βιώματα… 21 Σεπτεμβρίου θα είναι εδώ, μία μεγάλη αναμέτρηση για όλους μας. Σας περιμένω». Στη λεζάντα πρόσθεσε: «Το μεγάλο μας φινάλε στο πιο σημαντικό συναισθηματικά θέατρο που έχω παίξει».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας είμαι ευγνώμων, ευγνωμοσύνη είναι η λέξη. Είναι υπέροχο μετρά από 30 χρόνια να μπορώ να βρίσκομαι ακόμα πάνω σε αυτή τη σκηνή και να συνδεόμαστε με έναν μαγικό τρόπο… Είναι πολύ σημαντική για μένα αυτή η μέρα, ο Λυκαβηττός δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Κάποιοι από εδώ ήσασταν αγέννητοι σε εκείνη την επική συναυλία, τότε που σας αποχαιρετούσα και έφευγα για Μαδρίτη.

Η σημερινή νύχτα είναι μια κατά μέτωπο αναμέτρηση με τη ζωή, με τα 21 αυτά χρόνια που πέρασαν. Τι γίναμε; Τι ζήσαμε; Είμαστε καλύτερα από ποτέ; Με τα σωστά και τα λάθη μας; Αυτό έχει σημασία παιδιά, γιατί ο χρόνος περνάει.., Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, γιατί απόψε εδώ είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου, ο Φοίβος… Φοίβο σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάναμε μαζί» είπε η Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η Συγκίνηση και οι Αφιερώσεις

Η Δέσποινα, με την έντονη συγκίνησή της να είναι εμφανής, ευχαρίστησε το κοινό που τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η κόρη της, Μελίνα, και ο σύντροφός της, Δημήτρης Φιντιρίκος, ήταν στο κατάμεστο θέατρο για να την παρακολουθήσουν.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «Ό,τι ονειρευόμουν», το οποίο είχε αφιερώσει στον τότε σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη, στην ίδια σκηνή το 2001. Αυτή τη φορά, όμως, η αφιέρωση πήγε στην κόρη της, Μελίνα, κάνοντάς τη στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή.

Η Παρουσία του Φοίβου και η Τούρτα των 30 Χρόνων

Στη συναυλία έδωσε το παρών και ο Φοίβος, ένας σημαντικός συνεργάτης στην καριέρα της Δέσποινας, με τον οποίο δημιούργησαν πολλές από τις επιτυχίες της. Το φινάλε της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα γιορτινό, καθώς η Δέσποινα έσβησε τα κεριά στην τούρτα που έγραφε τον αριθμό 30, με την κόρη της να της τη φέρνει στη σκηνή και οι δύο να μοιράζονται μια θερμή αγκαλιά.

Τη συναυλία άνοιξαν οι kings αλλά ο Mente Fuerte με τον οποίο συνεργάστηκε πρόσφατα δεν κατάφερε να είναι εκεί.

Η Παρουσία του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσε να λείπει από το πλευρό της. Μοιράστηκε μάλιστα ένα βίντεο από τη συναυλία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας το γεμάτο θέατρο και τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Μια Συναυλία Γεμάτη Αναμνήσεις

Η επιστροφή της Δέσποινας Βανδή στον Λυκαβηττό ήταν γεμάτη αναμνήσεις, συγκίνηση και αγάπη. Από το αφιέρωμα στην κόρη της, μέχρι την παρουσία σημαντικών ανθρώπων στη ζωή και την καριέρα της, η βραδιά αυτή ήταν μια γιορτή των 30 χρόνων επιτυχιών και ανεκτίμητων στιγμών.

Δείτε Βίντεο:

Αντί να ακούν τη Βανδή, κοιτούσαν τη κόρη της: Μελίνα Νικολαΐδη & Φιντιρίκος ξέφυγαν μπροστά σε χιλιάδες κόσμο

Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε φέτος τα 30 χρόνια της καριέρας της με μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η οποία ολοκληρώθηκε με μια εντυπωσιακή συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου. Η τραγουδίστρια χάρισε στο κοινό της μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Παρουσία της Κόρης της και του Συντρόφου της

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη, μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο. Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ανταλλάσσοντας αγκαλιές και φιλιά, ενώ ο Δημήτρης Φιντιρίκος αφιέρωνε τραγούδια στην αγαπημένη του.

Αδιαφορία για τα Αδιάκριτα Βλέμματα

Φαίνεται πως η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν διστάζουν πια να δείχνουν ανοιχτά τη σχέση τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Οι δυο τους απόλαυσαν τη συναυλία, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: