Είπε μόνο 13 λέξεις: Έσπασε τη σιωπή της η Έλενα Τοπαλίδου για τον χωρισμό και την εξωτερική της εμφάνιση

September 22, 2024

Είπε μόνο 13 λέξεις: Έσπασε τη σιωπή της η Έλενα Τοπαλίδου για τον χωρισμό και την εξωτερική της εμφάνιση


Διαφ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής, ενδέχεται να χωρίσουν, μόλις λίγους μήνες μετά τον θρησκευτικό τους γάμο. Το ζευγάρι μετρά περισσότερα από 18 χρόνια κοινής ζωής και έχει αποκτήσει έναν γιο, που αποτελεί το κέντρο της οικογένειάς τους.

Οι φήμες περί διαζυγίου έχουν κυκλοφορήσει έντονα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν έχει υπάρξει επίσημη δήλωση από κανέναν από τους δύο. Παράλληλα, η συζήτηση γύρω από την προσωπική τους ζωή έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Έλενα Τοπαλίδου

Η Ελένη Ψυχούλη Σχολιάζει τις Φήμες

Η Ελένη Ψυχούλη, μέσα από το νέο της κείμενο στην Athens Voice, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την έντονη αναπαραγωγή των φημών για το ζευγάρι, αλλά και τα κριτικά σχόλια που έγιναν για την εξωτερική εμφάνιση της Έλενας Τοπαλίδου. Με το κείμενό της, τόνισε τη σημασία του σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και της αποφυγής άστοχων σχολίων, ειδικά όταν πρόκειται για την εμφάνιση ενός καλλιτέχνη.

Ακολουθεί απόσπασμα του κειμένου:

«Στο κάτω-κάτω, προσωπικά διόλου δεν με απασχολεί η προσωπική τους ζωή, απλά βρίσκω την ευκαιρία να καταθέσω κάτι που με έχει ενοχλήσει εδώ και καιρό, από τότε που τα μίντια ασχολούνταν μαζί τους κατά καιρούς επειδή γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, έκαναν παιδί, νοίκιασαν τριάρι στο Παγκράτι, βγήκαν για ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή πήγαν για καφέ στην Ομόνοια.

Ενίοτε, πίσω από την αναφορά στον έρωτά τους, ένιωθες μια υπόγεια έως και υπέργεια αιχμή για το πώς ο πεντάμορφος Κουρής διάλεξε την τερατίνα Έλενα, για να αντιστρέψουμε το μύθο της Γκαμπριέλ-Σουζάν-Μαρμπό ντε Βιλνέβ. Τώρα τι ακριβώς θα έπρεπε να είχε προτιμήσει ο Κουρής για να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα περί καλλονής, δεν ξέρω»

«Η Έλενα ανήκει στις δύσκολες ομορφιές, τις πιο εγκεφαλικές, στα κορίτσια νεράιδες ή παραμύθια, στα κορίτσια που όταν τα κοιτάζεις στρώνεις στο μυαλό σου σενάρια, μοιραία και παράξενα, κορίτσια που κατοίκησαν σε λογοτεχνικά βιβλία, ποιήματα και κινηματογραφικά σενάρια»

Τα παραπάνω λόγια έκαναν την Έλενα Τοπαλίδου να αντιδράσει ευχάριστα μέσα από τα social media αναδημοσιεύοντας σχετικό απόσπασμα απαντώντας έτσι έμμεσα για την εξωτερική της εικόνα.

«Ψήλωσα ξαφνικά στις 6:15 το απόγευμα από φυσικό Botox», σχολίασε διαβάζοντας το κείμενο.

«Μα ευχαριστούμε οι “όμορφες”» έγραψε σε επόμενο σχόλιο η Έλενα Τοπαλίδου σε όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό για τον εκείνη και τον Νίκο Κουρή και με όσους εκφράζουν αρνητικά σχόλια για την εικόνα της.

Έγραψε πολύ “σκοτεινές” λέξεις: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου για τον Νίκο Κουρή λίγο μετά τον χωρισμό

Η είδηση του χωρισμού του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια σχέσης και 10 μήνες έγγαμου βίου. Παρότι μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τον χωρισμό, πληροφορίες από τον στενό τους κύκλο αναφέρουν πως οι δύο καλλιτέχνες είναι σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Νίκος Κουρής έκανε unfollow τη σύζυγό του στο Instagram, πυροδοτώντας περαιτέρω φήμες για την κατάσταση της σχέσης τους.

Η Αινιγματική Ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου

Το Σάββατο το πρωί (21/9), η Έλενα Τοπαλίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια αινιγματική ανάρτηση, γεμάτη νόημα, εκφράζοντας τις σκέψεις της. Αν και δεν αναφέρθηκε άμεσα στον χωρισμό, τα λόγια της άφησαν πολλά περιθώρια για ερμηνείες σχετικά με την τρέχουσα προσωπική της κατάσταση.

«Την Θνητότητα δεν την συνειδητοποίησα μέχρι τώρα.

Δε την ενιωθα , υπήρξα προστατευόμενο είδος. Ενιωθα ιδιαιτέρως ευτυχής, τυχερή, ανάλαφρη και Αθάνατη στην καθημερινότητα μου…

«Σήμερα , συνέλαβα μια παραδοξη λυπη με το μυαλό μου…Το σώμα μου , έχει αρχίσει σιγά σιγά να μου λέει «γεια σου» «γεια σου»,δεν το είχα παρατηρήσει , γιατι το άφηνα πάντα να καθρέφτιζεται σε μάτια που το τόνωναν και το ομόρφαιναν,οι δικοι μου άνθρωποι, οι μαθητες μου,,ο κόσμος που σε φροντίζει και σε τιμά…

αλλά εγώ δεν το κοιτούσα.

Αλλωστε δεν το δέχτηκα ποτε…

Τωρα όμως το συμπαθώ..

Και το θαυμάζω..

Και το επιβεβαιώνω..

Οπως λοιπόν άρχισα να του κάνω παρέα,Ούπς!!!

Το σκάνδαλο της θνητότητας μπούκαρε,με φόρα.

Σε λίγες μέρες , μήνες, χρόνια ,(δεν μοιάζουν πολύ διαφορετικες αυτές οι μετρήσεις του καιρού)πρέπει να το αποχαιρετήσω, να με αποχωριστεί ,να το αποχωριστώ.

Δυσκολάκι….

Η μοίρα μας

Αυτό το σκάνδαλο….

Θα φύγει τούτο το σώμα από μένα, από το Εμένα, από το Εγώ μου, από την Ψυχή μου….(ούτε ξερω πως να το κάνω εικόνα)

Ειδικά το Εγώ μου , δεν το αντιλαμβάνομαι σχεδον καθόλου , μέ !σώμα….!!

Ποσο μάλλον χωρίς σώμα…

Χωρίς σώμα….!!!!!!

Αέρας Κοπανιστός…

Είμαι εξαναγκαστικά δημιουργική όταν τρομάζω…??‍?️(καλλιτέχνης ???)

Έτσι έφτιαξα ένα μικρό Ρέκβιεμ για το σώμα μου , που πολλά του χρωστάω, πολύ το βασάνισα, ποτε δεν με εξέθεσε, γίναμε και φίλοι, φέραμε στον κόσμο το πιο τρυφερό, χρήσιμο, έντιμο, μεγαλόκαρδο, χαρούμενο πλάσμα που έχουμε συναντήσει…

Το σεβαστηκα το σώμα μου λιγουλάκι τα τελευταία χρόνια,

Έμενα, (αν θα γινόταν να υπάρχω κάπου , κάπως,μετά την οριστική αποχώρηση του)

Θα μου έλλειπε ναι…

Πολύ…

Έχει αμέτρητες ελιτσες , όπως ο μπαμπάς μου είχε…

Δεν θα μετρηθούν , θα πάνε ίσως κάπου όλες μαζί παρέα…Κατασκήνωση…Χαλκιδική τρίτο πόδι…

Δεν θα μπορούσα να κάνω μπαλέτο χωρίς αυτό,,,

Μεγάλο πένθος….Απαπα!!!!

Στη γη δεν θα λείψει …

Εχει αυτή …σώματα και σώματα..

Δεν την φοβάμαι…

Ένα Ρέκβιεμ για το σώμα μου…

Όταν δεν θα είναι πια εδώ τριγύρω

Σε δυο πράξεις γιατί δεν χωρούσε

Αγαπη μόνο .

Και χιούμορ …..

Να την κλείσουμε την πόρτα πίσω

μας όμορφα και απαλά.…»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: