Μαθεύτηκε λίγο μετά τον γάμο τους: Το ανακοίνωσαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια και όλοι οι γονείς τους χειροκροτούν

September 23, 2024
Λίγο μετά τον γάμο τους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα και όλοι οι γονείς τους χειροκρότησαν.

Μαθεύτηκε λίγο μετά τον γάμο τους: Το ανακοίνωσαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια και όλοι οι γονείς τους χειροκροτούν


Διαφ.

Με μια νέα ανάρτησή της, όπου μοιράζεται οικογενειακές φωτογραφίες, η Mariah Αντετοκούνμπο μάς ενημερώνει για μια πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει προκειμένου να υποστηρίξουν άλλες οικογένειες, από ευάλωτες κοινωνικοοικονομικές ομάδες. Αφορμή και έμπνευση γι’ αυτήν στάθηκε μια δυνατή συνειδητοποίηση που είχε από τη στιγμή που έγινε μαμά.

Όπως έγραψε η Mariah Αντετοκούνμπο:

Όταν έγινα μαμά, συνειδητοποίησα σύντομα πόσο ακριβή μπορεί να είναι η ανατροφή ενός παιδιού. Είναι θλιβερό να γνωρίζεις ότι μία στις δύο οικογένειες στο Μιλγουόκι αγωνίζονται να αγοράσουν πάνες και μωρομάντιλα, βασικά αγαθά στα οποία θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση όλοι οι γονείς. Με τον Γιάννη αισθανόμαστε απίστευτα ευλογημένοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στα παιδιά μας, αλλά πιστεύουμε κατά βάθος ότι κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να είναι αναγκασμένος να διαλέξει ανάμεσα σε πάνες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης όπως το φαγητό. Γι’ αυτό η οικογένειά μας υποστηρίζει με πάθος την Αποστολή Πάνα του Μιλγουόκι (Milwaukee Diaper Mission), μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, με την Αποστολή Πάνα του Μάβερικ (Maverick’s Diaper Mission), για να γιορτάσουμε τη γέννηση του δεύτερου γιου μας.

Όταν έγινα μαμά, συνειδητοποίησα σύντομα πόσο ακριβή μπορεί να είναι η ανατροφή ενός παιδιού. Είναι θλιβερό να γνωρίζεις ότι μία στις δύο οικογένειες στο Μιλγουόκι αγωνίζονται να αγοράσουν πάνες και μωρομάντιλα, βασικά αγαθά στα οποία θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση όλοι οι γονείς.

Από τότε που ξεκίνησε, αυτή η πρωτοβουλία εξελίχθηκε στη The BIG Give Back, μια ευκαιρία να βοηθήσουμε τοπικές οικογένειες να αγοράζουν πάνες. Πρόκειται για μια αποστολή κοντά στην καρδιά μας γιατί έχουμε δει από πρώτο χέρι τη διαφορά που μπορεί να κάνει σε μια οικογένεια η υποστήριξή της από την κοινότητα. Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που είμαστε σε θέση να το ανταποδώσουμε και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε ώστε όλες οι οικογένειες να έχουν πρόσβαση στους πόρους που χρειάζονται για να φροντίσουν τα παιδιά τους.

Με το ίδρυμα Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF) να κάνει δωρεές έως και $50.000 στην The BIG Give Back, έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσουμε τον αντίκτυπο της υποστήριξής σας. Χάρη στις συνεισφορές της κοινότητάς μας, η Milwaukee Diaper Mission έχει διανείμει εκατομμύρια πάνες, αλλά υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά που πρέπει να γίνουν. Σας προσκαλώ να ακολουθήσετε εμένα και την οικογένειά μου ώστε φέτος να κάνουμε τη διαφορά – μαζί, μπορούμε να υποστηρίξουμε όσους το χρειάζονται περισσότερο. Δωρεές, στο link in bio.

Δείτε την ανάρτηση:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: