Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η πρώην παίκτρια του Survivor: Η ανακοίνωση για την Γεσθημανή Κουτούζογλου

September 24, 2024

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η πρώην παίκτρια του Survivor: Η ανακοίνωση για την Γεσθημανή Κουτούζογλου


Διαφ.

Η Γεσθημανή Κουτούζογλου, η οποία συμμετείχε στο φετινό Survivor, αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, σύμφωνα με το armyvoice.

Επέστρεψε σπίτι της η Γεσθημανή Κουτούζογλου

Ειδικότερα, η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων προσήχθη σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, στον στρατιωτικό εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης και απολογήθηκε για την παρουσία της στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor και ο εισαγγελέας ανέθεσε την έρευνα σε ανακρίτρια, ενώ της επέτρεψε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Μετά το πέρας της ανάκρισης, θα επιστρέψει η δικογραφία στον στρατιωτικό εισαγγελέα και αυτός θα κάνει πρόταση στο δικαστικό συμβούλιο αναφορικά με την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο, ή εάν δεν συντρέχει τέτοιος λόγος και κλείσει την υπόθεση.

Ελεύθερη αφέθηκε η Γεσθημανή Κουτούζογλου

Οι λόγοι συμμετοχής της Γεσθημανής Κουτούζογλου στο Survivor

Νωρίτερα σήμερα, σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η δικηγόρος της, ισχυρίστηκε ότι η Γεσθημανή Κουτούζογλου «επιδίωξε την συμμετοχή της σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για λόγους προσωπικούς».

Γεσθημανή Κουτούζογλου: Tο απόλυτο φαβορί στο φετινό Survivor που όλοι λένε ότι θα νικήσει – Το ανδροκρατούμενο επάγγελμα που κάνει

Όλοι λένε ότι θα νικήσει στο φετινό Survivor – Η Γεσθημανή Κουτούζογλου είναι το απόλυτο φαβορί

Είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση του παιχνιδιού επιβίωσης, με επιμονή και ανταγωνιστικότητα. Άλλωστε η ζωή και το επάγγελμα της την έχουν κάνει ήδη

Γεσθημανή Κουτούζογλου

Ηλικία: 36 ετών

Πόλη: Θεσσαλονίκη

Ιδιότητα: Υπαξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων

Κατάγεται από τη Δράμα και προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια καθώς έχει τρία αδέρφια. Η καθημερινότητα της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το γυμναστήριο, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου. Ανήκει στις Ειδικές Δυνάμεις του στρατού, μία θέση που κατέκτησε μέσα από πολλές δυσκολίες.

I am a Survivor: Είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση του παιχνιδιού επιβίωσης, με επιμονή και ανταγωνιστικότητα. Άλλωστε η ζωή και το επάγγελμα της την έχουν κάνει ήδη Survivor.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: