Έχασε τα λόγια της η Κατερίνα Καινούργιου: Της είπαν στον αέρα ότι κάηκε το σπίτι του Λιάγκα – Η αντίδρασή της

September 24, 2024

Έχασε τα λόγια της η Κατερίνα Καινούργιου: Της είπαν στον αέρα ότι κάηκε το σπίτι του Λιάγκα – Η αντίδρασή της


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς ενημερώθηκε στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” ότι κάηκε ολοσχερώς ο πρώτος όροφος της μεζονέτας του Γιώργου Λιάγκα.

Η έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου, όταν έμαθε για το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Ειδικότερα, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας βρέθηκε στην εκπομπή του Alpha και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό στον αέρα, με την παρουσιάστρια να μένει άναυδη, καθώς δεν το γνώριζε.

Όπως υπογράμμισε ο Δημήτρης Σούρας «μόλις μπήκα στο στούντιο, έμαθα για μια είδηση που με στεναχώρησε πολύ. Το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα κάηκε από φωτιά. Τώρα είναι όλα καλά. Γιώργο πάνω από όλα μετράει η ζωή, τα σπίτι ξαναγίνονται. Την αγάπη μου και τη σκέψη μου. Το είπα επειδή δεν το αναφέρατε».

Άναυδη η Κατερίνα Καινούργιου

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια επεσήμανε «αλήθεια; Συγνώμη δεν το ήξερα, να είναι καλά ο άνθρωπος εύχομαι. Με συγχωρείτε, αν το γνώριζα, θα το έλεγα. Δεν είχαμε μπει στα sites τώρα πληροφορηθήκαμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανένας, εννοείται».

Τον έχει παντού μέχρι και στο κινητό της: Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε τι έχει φόντο στο κινητό της και κατάλαβαν όλοι πως έρχονται τα ευχάριστα

Η Κατερίνα Καινούργιου, που είναι τρελά ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, έχει και μία κοινή τους φωτογραφία ως φόντο στο κινητό της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, αφού πέρασε το καλοκαίρι με τον σύντροφό της, κάνοντας ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει επιστρέψει στην Αθήνα και προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπής “Super Κατερίνα”, η οποία θα ξεκινήσει σε μία εβδομάδα.

Η νέα απόδραση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Ωστόσο, προχθές, Σάββατο, το ζευγάρι βρέθηκε στις Σπέτσες, αφού ο σύντροφός της έπαιζε μουσική σε ένα νυχτερινό μαγαζί και σε ένα από τα story της, αναδημοσίευσε μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει ένας φίλος της και απεικονίζεται η παρουσιάστρια να κρατά το κινητό της, στο οποίο έχει ως φόντο μια κοινή της φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή από το ταξίδι τους στην Ισπανία.

Η φωτογραφία που έχει φόντο στο κινητό της η Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφία


Πηγή

Διαβάστε επίσης: