Τους κατάλαβαν από τα… μπλοκ: Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, χώρισε και κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα

September 24, 2024

Τους κατάλαβαν από τα… μπλοκ: Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, χώρισε και κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα


Διαφ.

Η Ζόζεφιν με τον Νίνο φαίνεται πως δεν είναι πλέον μαζί, καθώς τα μπλοκ που έχουν κάνει και οι δύο μαρτυρούν πάρα πολλά για την εξέλιξη της σχέσης τους όσον αφορά το παρόν.

Η Ζόζεφιν με τον Νίνο ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, το οποίο μάλιστα περνούσε όμορφες στιγμές μαζί, όμως όπως φαίνεται όλα στη ζωή έχουν ένα τέλος.

Ο κύκλος, λοιπόν, της συγκεκριμένης σχέσης φαίνεται να έχει κλείσει οριστικά, καθώς και οι δύο διάσημοι καλλιτέχνες έχουν μπλοκάρει ο ένας τον άλλον στα social media που διατηρούν.

Προδόθηκαν από τις ίδες τους, τις ενέργειες: Οριστικός χωρισμός για Ζόζεφιν-Νίνο – Ποια πράξη το μαρτυράει

O Νίνο και η Ζόζεφιν χώρισαν οριστικά σύμφωνα με την εκπομπή, Buongiorno.

Ήταν μαζί ενάμιση χρόνο, χώρισαν για λίγο και η επανασύνδεση έγινε λίγο καιρό μετά με τον πιο τρυφερό τρόπο με τον τραγουδιστή να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του στην 34χρονη σύντροφό του και επίσης τραγουδίστρια.

O Νίνο και η Ζόζεφιν χώρισαν οριστικά σύμφωνα με την εκπομπή, Buongiorno.

Το βράδυ της Παρασκευής 13/9, ο Νίνο δημοσίευσε μια selfie του, στην οποία γράφει ως λεζάντα “Πιο καλά από ποτέ”.

O τραγουδιστής έκανε unfollow τους πάντες στο προφίλ του, ακόμα και την Ζόζεφιν!

Και όπως αναφέρθηκε στο Buongiorno: «Είχαμε μάθει τις προηγούμενες μέρες ότι περνάνε μία κρίση και δεν είναι πολύ καλά μεταξύ τους, όμως έχουμε εξελίξεις σε αυτή την ιστορία. Υπάρχουνε μπλοκ. Η μία πλευρά μπλόκαρε την άλλη και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους».

Και σε άλλο σημείο ειπώθηκε: «Ο Νίνο μάλιστα το καλοκαίρι έδωσε μία συνέντευξη στη Μαρία Σολωμού και μιλούσε στην συνέντευξη αυτή για την Ζοζεφίν και τώρα που ανέβηκε όμως online, είπε πως τα αποσπάσματα αυτά πρέπει να κοπούν. Άρα ο χωρισμός είναι οριστικός»!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: