Γάμος Θεοδώρας: Ο δικηγόρος γαμπρός, η αφαίρεση της άδειας λόγω χλιδάτης ζωής, η γνωριμία τους και οι 3 αναβολές γάμου

September 24, 2024

Γάμος Θεοδώρας: Ο δικηγόρος γαμπρός, η αφαίρεση της άδειας λόγω χλιδάτης ζωής, η γνωριμία τους και οι 3 αναβολές γάμου


Διαφ.

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο με τον επί σειρά ετών σύντροφό της, Μάθιου Κουµάρ, το προσεχές Σάββατο, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ

Ο Μάθιου Κουµάρ εργάζεται ως δικηγόρος και η εταιρεία του, FarMar Law Group, εδρεύει στο Λος Άντζελες. Εκεί, μετακόμισε μαζί με τη Θεοδώρα, όταν εκείνη άρχισε να κυνηγά την καριέρα της στην υποκριτική.

Ωστόσο, το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια εξέδωσε, τον Ιούνιο του 2023, απόφαση για την αναστολή της άδειας άσκησης επαγγέλματος του Μάθιου Κουµάρ για ένα έτος, λόγω μιας υπόθεσης που είχε αναλάβει.

Όπως επεσήμανε στο Action24, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Πάνος Βήττας: “Εκείνος είναι δικηγόρος. Έχει μια εισπρακτική εταιρεία στην Καλιφόρνια. Μάλιστα είχε μια περιπέτεια: Επειδή τα έξοδα παραστάσεως της εταιρείας ήταν υπέρογκα με πολυτελή αυτοκίνητα, ταξίδια στις Μπαχάμες και όσοι είχαν βάλει χρήματα στην εταιρεία, πήγαν στον δικηγορικό σύλλογο της Καλιφόρνιας και του έκαναν παύση. Του αφαίρεσαν τη δικηγορική άδεια. Από ότι είδα την πήρε πίσω ξανά. Και το γραφείο λειτουργεί ακόμη”.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ

Πως φωνάζει τον σύντροφό της η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ

Η Θεοδώρα αποκάλυψε το υποκοριστικό που χρησιμοποιεί για εκείνον, κατά τη διάρκεια του αρραβώνα τους, το 2018, υπογραμμίζοντας «τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό μας. Σ’ αγαπώ, Matt».

Σχετικά με τη σχέση του Μάθιου Κουμάρ με την οικογένεια της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ, είναι άριστη, καθώς η ανιψιά της, Μαρία Ολυμπία, χαρακτήρισε τα νέα του αρραβώνα ως «τα καλύτερα του κόσμου», ενώ ο αδερφός της, Νικόλαος, εξέφρασε τη χαρά του για το ζευγάρι και ευχήθηκε «αιώνια ευτυχία».

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2016 και η γνωριμία του ήταν ιδιαίτερη. Ζούσαν στο Λονδίνο τότε, αλλά μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, όταν η Θεοδώρα αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στην Αμερική.

Αν και αρχικά σχεδίαζαν να παντρευτούν το 2020, ο γάμος τους αναβλήθηκε τρεις φορές για διάφορους οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους, αλλά τώρα η στιγμή τους έφτασε.

Η Θεοδώρα θα φορέσει νυφικό δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ το προσκλητήριο που επέλεξε το ζευγάρι είναι τυπωμένο σε μπλε ρουά και χρυσά γράµματα και στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Όπως αναφέρει το προσκλητήριο: “Η Α.Μ. Βασίλισσα Αννα-Μαρία και ο κύριος Σαμ Κουμάρ / η κυρία Γιολάντα Κουμάρ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στον γάμο της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ / 28 Σεπτεμβρίου 2024, 17.30 / Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, Ευαγγελισμός της Θεοτόκου”.

Γεμίζει γαλαζοαίματους η Αθήνα: Νυφούλα η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ στο πλευρό του Μάθιου Κουμάρ, η τελική ημερομηνία

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κουμάρ, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου του 2024.

Γιατί θα παντρευτεί στην Ελλάδα η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ

Η 41χρονη, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική, θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της στην Ελλάδα, σύμφωνα με την επιθυμία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο γάμος τους θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄και ήδη, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει.

Προσκεκλημένοι στην τελετή θα είναι εστεμμένοι και γαλαζοαίματοι από Αγγλία, Ισπανία, Δανία, Ολλανδία κ.λπ.

Υπενθυμίζεται ότι στον γάμο του αδελφού της, Φίλιππου και της Νίνα Φλορ, είχαν δώσει το “παρών” μεταξύ άλλων η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η αδελφή της πριγκίπισσα Ευγενία με τους συζύγους τους.

Το νυφικό της Θεοδώρας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αλλά φημολογείται ότι θα θυμίζει το νυφικό της μητέρας της.

Ο γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ αναβλήθηκε τρεις φορές

Ο γάμος του ζευγαριού έχει αναβληθεί τρεις φορές, λόγω της καραντίνας της κορονοϊού, το 2020, του γάμου του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ και του πένθους μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τον Μάιο του 2022.

Πηγές κάνουν λόγο ότι η Θεοδώρα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποφάσισε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της να παντρευτούν αργότερα.

Μάλιστα, ένας από τους λόγους που η Θεοδώρα θέλει ο γάμος της να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, είναι για να εκπληρώσει την επιθυμία του πατέρα της, παρόλο που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Η 41χρονη είναι η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, ασχολείται με την υποκριτική και κάνει καριέρα με τον όνομα Θεοδώρα Γκρις (Theodora Greece).

Στον λογαριασμό της στο instagram εμφανίζεται ως Princess Theodora, ενώ το επίσημο όνομά της είναι Theodora Greece.

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ σπούδασε Θεατρικές Τέχνες στο πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες όπου γνώρισε και τον σύντροφό της, τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ γάμος

Θεοδώρα Γλυξμπουργκ γάμος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: