Μαρινέλλα – Μάστορας: Τι έγινε το βράδυ πριν την απομάκρυνση, τα λάθη, οι στίχοι που ξεχνούσε και το sms τελευταία στιγμή

September 25, 2024
Μαρινέλλα ρωτάει τον Μάστορα τι συνέβη το βράδυ πριν την αποχώρηση, τα λάθη που έκανε, οι στίχοι που ξέχασε και το τελευταίο sms που έστειλε τελευταία στιγμή.

Μαρινέλλα – Μάστορας: Τι έγινε το βράδυ πριν την απομάκρυνση, τα λάθη, οι στίχοι που ξεχνούσε και το sms τελευταία στιγμή


Διαφ.

Ο Χρήστος Μάστορας απομακρύνθηκε από τη συναυλία που θα κάνει η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο, με τα σενάρια για το παρασκήνιο που οδήγησε σε αυτή την απόφαση την ερμηνεύτρια να είναι πολλά.

Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής δεν εμφανίστηκε στη γενική πρόβα και επικαλέστηκε θέμα υγείας, ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η Μαρινέλλα δυσανασχέτισε με τη στάση του.

Ο λόγος που δυσανασχέτησε η Μαρινέλλα με τον Χρήστο Μάστορα

Όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη, είχε προηγηθεί της γενικής πρόβας του Ηρωδείου, μία πρόβα που συνέβησαν πολλά τεχνικά λάθη και πρόσθεσε ότι είχε σαστίσει η Μαρινέλλα με το γεγονός ότι ο Χρήστος έκανε λάθη, ξεχνώντας στίχους, τη στιγμή που εκείνη, όπως μου είπαν οι συνεργάτες της, ερμηνεύει τα ίδια τραγούδια εδώ και πολλές δεκαετίες, επιμένει να κάνει πρόβες. Αυτή η εικόνα, σύμφωνα με τη Μαρινέλλα, ήταν μία εικόνα που χρειαζόταν πολλές πρόβες για να βελτιωθεί. Της υποσχέθηκε ο Χρήστος Μάστορας ότι την επόμενη ημέρα θα ήταν όλα καλύτερα, ίσως επειδή ο ίδιος δεν ήταν πολύ καλά. Την επόμενη ημέρα ο Χρήστος Μάστορας δεν εμφανίστηκε στην πρόβα και με καθυστέρηση εστάλη ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του μαέστρου, με το οποίο ενημέρωνε ότι είναι ασθενής.

Το μήνυμα που έστειλε ο Χρήστος Μάστορας στον μαέστρο

Μάλιστα, το Πρωινό πρόβαλε και το sms που έστειλε ο τραγουδιστής στον μαέστρο της συναυλίας, αναφέροντας Δεν είμαι καλά, είμαι άρρωστος, δεν μπορώ να έρθω.

Δεν τον έδιωξε μόνο από τη συναυλία, του έκανε κάτι πολύ χειρότερο: Έτσι η Μαρινέλλα τελείωσε τον Χρήστο Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας δεν θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο πλευρό της Μαρινέλλας στη μεγάλη συναυλία της στο Ηρώδειο. Η σπουδαία τραγουδίστρια έθεσε τον δημοφιλή καλλιτέχνη εκτός, καθώς χθες Δευτέρα 23/9 δεν έδωσε το παρών στη δεύτερη πρόβα και επικαλέστηκε θέμα υγείας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού αποφάσισε να δώσει στον Αντώνη Ρέμο και τα τραγούδια που θα ερμήνευε ο Χρήστος Μάστορας στην αυριανή τους συναυλία.

Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Galaxias ότι ο Χρήστος Μάστορας δεν θα βρίσκεται στη σκηνή του Ηρωδείου, εξαιτίας προβλήματος υγείας, η αφίσα της συναυλίας άλλαξε και πλέον εμφανίζεται μόνο το όνομα του Αντώνη Ρέμου.

Ο Χρήστος Μάστορας με ανάρτησή του έγραψε, ύστερα από την αποπομπή του από τη μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας: Είχα τη μεγάλη τιμή, η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε παραστώ στην δεύτερη πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: