Απάντησε… όλο νόημα: Η on camera αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μόλις την ρώτησαν για την Έλενα Χριστοπούλου

September 25, 2024
Απάντησε με πλήρες νόημα: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντέδρασε on camera με έντονο τρόπο όταν την ρώτησαν για την Έλενα Χριστοπούλου.

Απάντησε… όλο νόημα: Η on camera αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μόλις την ρώτησαν για την Έλενα Χριστοπούλου


Διαφ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τη ρήξη στη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου, στο περιθώριο κοσμικής εκδήλωσης μόδας, χθες, Τρίτη, το βράδυ.

Για το Shopping Star, η παρουσιάστρια υπογράμμισε είναι η δεύτερη χρονιά για μένα φέτος στο Shopping Star. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, πολύ διαφορετικά και ανανεωμένα. Υπάρχει μία ανανέωση, που θα τη δείτε σιγά-σιγά να ξεδιπλώνεται και είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον σύντροφό της

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επεσήμανε στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Μπορεί να με δείτε να ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας, μπορεί και όχι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απέφυγε να απαντήσει για τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου

Όσον αφορά τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου, σημείωσε κοίταξε, νομίζω ότι θα μείνουμε στο Shopping Star και σε αυτή τη συζήτηση, για το αν πάει ή δεν πάει. Θα πάει. Ο σχολιασμός γίνεται ούτως ή άλλως για πολλά θέματα, δεν είναι αν αφήνω εγώ περιθώρια σχολιασμού ή όχι.

Τέλος για το GNTM τόνισε ότι η συζήτηση για το GNTM είναι πολύ γενική, πολλά λέγονται. Δεν μπορώ να σου πω ότι γνωρίζω κάτι. Τώρα που δουλεύω περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση, αντιλαμβάνομαι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν τα βλέπω εγωιστικά, αλλά ως κάτι ενιαίο.

Επιτέλους το ανακοίνωσε: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έτοιμη για την ολοκλήρωση της σχέσης της με τον Γιάννη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξή της στο In Style, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να αποκτήσει παιδιά.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο του γάμου;

Κοίταξε η αλήθεια είναι ότι έναν κανονικό γάμο μπορεί και να τον κάναμε, δεν ξέρω. Μόνο και μόνο για τους γονείς μας… Το αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Δεν είσαι κατά του γάμου;

Όχι δεν είμαι κατά. Ούτε είμαι και υπέρ. Δεν έχω δηλαδή θέμα με αυτό το κομμάτι, αν και πια το έχουμε κάνει αστείο στην παρέα μας, καθώς είμαι η αστεφάνωτη, η αιώνια νύφη.

Είναι όλοι παντρεμένοι στην παρέα σου;

Όχι, αλλά για κάποιον λόγο κοροϊδεύουν μόνο εμένα.

Ηλιάνα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά

Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον σου;

Κοίταξε, θέλω να κάνω οικογένεια, θα ήθελα δηλαδή να έχω παιδάκια.

Α, το βλέπεις αυτό;

Το βλέπω. Δεν ήξερα ότι το έβλεπα αλλά με βλέπει αυτό. Δηλαδή με βλέπουν τα παιδάκια και ξαφνικά αισθάνομαι έτσι έναν μαγνήτη, μια έλξη. Είχα πάντα καλή σχέση με τα παιδιά.

Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ο κύκλος της

Ο Γιάννης τι είναι για σένα;

Ο Γιάννης είναι σίγουρα ηρεμία για μένα. Είναι μια ήρεμη δύναμη που έχω δίπλα μου, που έχω στο σπίτι μου, που έχω στον κλειστό μου κύκλο. Ο Γιάννης είναι ο κύκλος μου ουσιαστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: