Πλέον είναι… τρεις, το ανακοίνωσε η Τάνια: Τρισευτυχισμένη Μπρεάζου – Αμούτζος έκαναν το επόμενο βήμα μέσα σε λίγους μήνες

September 25, 2024

Πλέον είναι… τρεις, το ανακοίνωσε η Τάνια: Τρισευτυχισμένη Μπρεάζου – Αμούτζος έκαναν το επόμενο βήμα μέσα σε λίγους μήνες


Διαφ.

Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, το οποίο έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Τρισευτυχισμένοι είναι η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να ανακοινώσουν πως εκτός από το γεγονός ότι είναι μαζί πλέον έχουν πάρει κι ένα σκυλάκι που ζει ανάμεσά τους.

Ευτυχισμένοι και μαζί: Τάνια Μπρεάζου και Γιώργος Αμούτζας έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους – Δείτε αναλυτικά 

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Μάλιστα, η ίδια η τραγουδίστρια παραδέχθηκε το επόμενο βήμα στη σχέση της.

Ο λόγος για την… Τάνια Μπρεάζου η οποία είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο Αμούτζα και δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους, αφού δημοσιεύουν και κοινές φωτογραφίες από τις διακοπές τους στα social media.

Η Τάνια Μπρεάζου ρωτήθηκε από ρεπόρτερ της εκπομπής, Happy Day αν έχει κάνει με τον αγαπημένο της το επόμενο βήμα στη σχέση τους και τόνισε: «Κοκκινίζω τώρα! Δεν ντρέπομαι για τη σχέση μου, καμαρώνω, είναι πολύ χαριτωμένες οι ερωτήσεις, κοκκινίζω γιατί είναι όλα πολύ χαριτωμένα και όμορφα. Έχουμε κάνει ένα βήμα έχουμε πάρει σκυλάκι μαζί! Είμαστε πολύ καλά προς το παρόν!».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: