Λιβάνης – Ανδρομάχη: Το ασυνήθιστο όνομα του παππού που θα δώσουν στον γιο τους και σε ποιον μοιάζει πάρα πολύ

September 25, 2024

Λιβάνης – Ανδρομάχη: Το ασυνήθιστο όνομα του παππού που θα δώσουν στον γιο τους και σε ποιον μοιάζει πάρα πολύ


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε στην εκπομπή “Buongiorno”, σήμερα, Τετάρτη και μίλησε για τον γιο του, τον οποίο απέκτησε με τη σύντροφό του, Ανδρομάχη.

Το όνομα που θα πάρει ο γιος του Γιώργου Λιβάνη

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής, που θα δώσει στον γιο του το όνομα του πατέρα του, Γεράσιμου, «είναι η πιο γλυκιά κούραση που μπορεί να συναντήσει άνθρωπος. Κοιμάσαι όσο χρειάζεται να κοιμηθείς».

Ερωτηθείς σε ποιον μοιάζει ο γιος του, αποκάλυψε «χαίρομαι πολύ που μοιάζει στην Ανδρομάχη, γιατί με αυτήν είμαι ερωτευμένος, οπότε ήθελα σίγουρα να της μοιάζει».

Ποια στιγμή κρατάει ο Γιώργος Λιβάνης από τον τοκετό

Όσον αφορά τον τοκετό, στον οποίο ήταν παρών, ο Γιώργος Λιβάνης σημείωσε «είχαμε μαζευτεί 40 άτομα στο μαιευτήριο, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία στη ζωή μου. Αλλαγή νιώθεις από το πρώτο δευτερόλεπτο, γιατί πρέπει να αναλάβεις μια ευθύνη, φέρνεις μια ζωή στον κόσμο, σκέφτεσαι τα πράγματα διπλά και τριπλά. Αυτό που κρατάω είναι η πρώτη στιγμή που μας έφεραν το μωρό στο δωμάτιο. Είναι το κάτι άλλο».

Στην ερώτηση πως είναι ως μπαμπάς, ο τραγουδιστής τόνισε «είμαι ενεργός και επειδή πρέπει να είμαι και επειδή μου αρέσει βοηθάω την Ανδρομάχη, χαίρομαι να το κάνω. Η ζωή στα φέρνει πολλές φορές τα πράγματα… μπορεί να μην περιμένεις κάτι. Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος. Αυτήν την στιγμή είμαι έτοιμος να είμαι μπαμπάς».

Το αποφάσισαν Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους, το αποκάλυψεο τραγουδιστής

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μοιράστηκε τα συναισθήματά του για την επικείμενη πατρότητα και αποκάλυψε κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες.

Γιώργος Λιβάνης: Σύντομα θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.  Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένουν αγοράκι. Η είδηση αυτή έχει γεμίσει με ευτυχία τόσο τους ίδιους όσο και τους κοντινούς τους ανθρώπους, οι οποίοι ανυπομονούν να καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειας.

Το όνομα του παιδιού:

Ο Γιώργος Λιβάνης αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του: «Επειδή οι φίλοι μου με κοροϊδεύανε και μου κάνανε πλάκες ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, είχα πιστέψει κι εγώ ότι θα είναι κορίτσι. Όταν είδα το μπλε στο gender reveal νόμιζα ότι και τότε μου κάνουν πλάκα και περίμενα να βγει το ροζ. Ήμουν σίγουρος. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι τόσο ωραίο να φέρνεις μια νέα ζωή στον κόσμο. Θα του δώσουμε το όνομα του μπαμπά μου, Γεράσιμος», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιβάνης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: