Avατριχιάζει το μήνυμα που χάραξαν στον τάφο της νεκρής 19χρονης

September 26, 2024

Avατριχιάζει το μήνυμα που χάραξαν στον τάφο της νεκρής 19χρονης


Διαφ.

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια της 19χρονης, η οποία πριν από επτά χρόνια είχε χάσει τη ζωή της σ’ ένα τρομακτικό τροχαίο και μάλιστα λίγο πριν γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Ταραγμένη είναι η οικογένεια της 19χρονης Μπέθανι, η οποία πριν από επτά χρόνια έχασε με πολύ άδικο και σκληρό τροπό τη ζωή της. Συγκεκριμένα οι συγγενείς της είδαν ένα περίεργο μήνυμα χαραγμένο στον τάφο της και πλέον η υπόθεση ερευνάται.

Ανατριχιαστικό μήνυμα στον τάφο της 19χρονης Μπέθανι – Τι αναφέρει 

Η ταφόπλακά της γέμισε με γκράφιτι και ένα μήνυμα προκάλεσε ανατριχίλα.

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια μίας 19χρονης, η οποία σκοτώθηκε πριν από περίπου 7 χρόνια σε ένα τρομακτικό τροχαίο.

Μία ημέρα πριν από τα 19 γενέθλιά της και δύο ημέρες πριν από την επέτειο του θανάτου της, ένα ανατριχιαστικό μήνυμα εμφανίστηκε στον τάφο της Μπέθανι Φίσερ.

Η ταφόπλακά της γέμισε με γκράφιτι και ένα μήνυμα προκάλεσε ανατριχίλα.

«Tick tock you next» ήταν γραμμένο κάτω από το όνομα της στην ταφόπλακα, με την οικογένειά της να απευθύνει έκκληση να βρεθεί ο δράστης, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει αστυνομικές έρευνες.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο τάφος έγινε στόχος μεταξύ των 23:00 μ.μ. της 15ης Αυγούστου και του μεσημεριού της 16ης Αυγούστου: «Αυτή η πράξη βανδαλισμού στον τάφο της Μπέθανι – ένα μέρος όπου οι αγαπημένοι έρχονται να θυμηθούν την αγαπημένη τους κόρη, αδελφή και φίλη – είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα.

«Θα παρακαλούσαμε οποιονδήποτε έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το τι έχει συμβεί, όσο μικρή ή ασήμαντη κι αν φαίνεται, να την καταθέσει».

Η Μπέθανι είχε βγει για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με την καλύτερή της φίλη, όταν ένας νεαρός προσφέρθηκε να τις συνοδεύσει με το αυτοκίνητό του.

Ο οδηγός είχε περάσει τις εξετάσεις του μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα, όταν προσπάθησε να προσπεράσει ένα άλλο αυτοκίνητο σε μια στροφή, όταν έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα πριν βγει εκτός ελέγχου και χτυπήσει σε φράχτη και τοίχο.

Στη συνέχεια διέφυγε από τα συντρίμμια και αργότερα είπε στην αστυνομία ότι το αυτοκίνητό του είχε κλαπεί κατά τη διάρκεια διάρρηξης.

Η Μπέθανι σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ο οδηγός καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών τον Οκτώβριο του 2017 και του απαγορεύτηκε η οδήγηση για τέσσερα χρόνια μετά την αποφυλάκισή του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: