Έζησαν τον εφιάλτη από τη 1η θέση: Αυτές είναι η κόρη & η εγγονή της Μαρινέλλας, την είδαν να καταρρέει μπροστά τους

September 26, 2024

Έζησαν τον εφιάλτη από τη 1η θέση: Αυτές είναι η κόρη & η εγγονή της Μαρινέλλας, την είδαν να καταρρέει μπροστά τους


Διαφ.

Η Μαρινέλλα στη χθεσινή της συναυλία στο Ηρώδειο ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε στη σκηνή σοκάροντας όλον τον κόσμο που βρισκόταν εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στον κόσμο και συγκεκριμένα στην πρώτη θέση βρισκόταν η κόρη με την εγγονή της γνωστής τραγουδίστριας, οι οποίες αντίκρισαν ένα πολύ σκληρό θέαμα, όταν είδαν την Μαρινέλλα να πέφτει χωρίς να έχει τις αισθήσεις της, στη σκηνή.

Από εκεί και πέρα αμέσως κινητοποιήθηκαν όσοι ήταν στο χώρο, έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στη θρυλική τραγουδίστρια μέχρι που στην πορεία ήρθε το ασθενοφόρο, ώστε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αυτές είναι η κόρη και η εγγονή της Μαρινέλλας – Έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη στην πτώση της

Η οικογένειά της βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της Μαρινέλλας.

Το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο για τη Μαρινέλλα. Εκείνη ανεβαίνει στη σκηνή και στις πρώτες θέσεις βρίσκονται η κόρη της, Τζωρτζίνα Σερπιέρη και η εγγονή της, Μελίνα Δασκαλοπούλου.

Οι δυο τους πριν ξεκινήσει η συναυλία της Μαρινέλλας πόζαραν στους φωτογράφους και κανείς δεν περίμενε ότι λίγη ώρα αργότερα η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια να καταρρεύσει πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου.

Το κοινό «πάγωσε» αμέσως. Η κόρη και η εγγονή της Μαρινέλλας έτρεξαν στη σκηνή για να δουν πώς είναι. Η Μαρινέλλα μετέβη υποβοηθούμενη στα καμαρίνια του Ηρωδείου και περίπου μια ώρα αργότερα με ασθενοφόρο στο θεραπευτήριο Υγεία. Από εκείνη τη στιγμή βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία.

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται η Μαρινέλλα η οποία κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης (25/9) και από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της, είναι η κόρη της Τζωρτζίνα.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, ήδη υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου, ενώ, στο πλευρό της βρισκόταν ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον αλλά παραπονέθηκε για πόνο στο κεφάλι τον οποίο απέδωσε στην πτώση της. Παρόλα αυτά, παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν την παραλάβει το ασθενοφόρο, στις 22:20.

Η κόρη και η εγγονή της στο Ηρώδειο – Οι φωτογραφίες πριν την κατάρρευση της τραγουδίστριας.

Το πανελλήνιο σόκαρε η λιποθυμία της Μαρινέλλας πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια της μεγάλης της συναυλίας.

Η 86χρονη τραγουδίστρια κατέρρευσε, ενώ ερμήνευε το τραγούδι “Εγώ κι Εσύ (Τα λόγια είναι περιττά)” και μεταφέρθηκε μετά από λίγο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και για αυτό νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη, καθώς και η εγγονή της Μελίνα Δασκαλοπούλου.

Η κόρη της μάλιστα και η εγγονή της ήταν στο Ηρώδειο για να απολαύσουν τη συναυλία της. Μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές στο φακό του FTHIS λίγο πριν την έναρξη της βραδιάς, καθώς τότε τίποτα δεν προμηνύει όλα αυτά που θα ακολουθήσουν.

Ποζάρουν στον φακό λίγη ώρα πριν από την κατάρρευση της σπουδαίας ερμηνεύτριας στη σκηνή.

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε η Μαρινέλλα, το βράδυ της Τετάρτης καθώς κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου. Στις 25 Σεπτεμβρίου ήταν η μεγάλη προγραμματισμένη συναυλία της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια λιποθύμησε στη σκηνή, ενώ τραγουδούσε. Πηγές αναφέρουν πως πριν ξεκινήσει η συναυλία η Μαρινέλλα είχε έντονο πονοκέφαλο.

Ο Ηλίας Κ. Πολιτάκης, στενός της φίλος και προσωπικός της γιατρός της μεγάλης ερμηνεύτριας ήταν στην πρώτη σειρά του θεάτρου. Αμέσως ο γιατρός σηκώθηκε από τη θέση του την ώρα που κατέρρευσε και ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Η Μαρινέλλα είχε τις αισθήσεις της στο καμαρίνι και επαφή με το περιβάλλον, μιλούσε με τους γύρω της.

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ η κορυφαία ερμηνεύτρια διακομίστηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο Υγεία στο Μαρούσι. Δίπλα της ήταν και παραμένει η κόρη της, Τζωρτίνα.

Ο φακός απαθανάτισε την κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη και την εγγονή της Μελίνα Δασκαλοπούλου στις πρώτες θέσεις του αρχαίου θεάτρου μετά την άφιξή τους στον χώρο και λίγη ώρα πριν από την κατάρρευση της κορυφαίας ερμηνεύτριας.

Μαμά και κόρη είχαν μια γλυκιά προσμονή για τη συναυλία ποζάροντας στον φακό, μην μπορώντας να φανταστούν τη δυσάρεστή εξέλιξη που θα είχε η βραδιά.

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Μαρινέλλα, το βράδυ της Τετάρτης 25/9 καθώς κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Η Μαρινέλλα που είχε παραπονεθεί για έντονο πονοκέφαλο ώρα πριν ξεκινήσει η συναυλία, ανέβηκε κανονικά πάνω στη σκηνή, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού, δεν άντεξε και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών.

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, είναι και η κόρη της, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, καθώς και η εγγονή της Μελίνα Δασκαλοπούλου.

Μαμά και κόρη βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις του αρχαίου θεάτρου, προκειμένου να απολαύσουν τη μητέρα και γιαγιά τους αντίστοιχα, χωρίς να περιμένουν τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη που θα ακολουθούσε λίγη ώρα μετά

Δες παρακάτω τις δυο γυναίκες να ποζάρουν χαμογελαστές στο φακό λίγη ώρα πριν η Μαρινέλλα καταρρεύσει στη σκηνή:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: