Τραγική ειρωνεία: Οι προφητικές 2 λέξεις που είπε η Μαρινέλλα πριν ξεκινήσει την συναυλία της στο Ηρώδειο

September 26, 2024

Τραγική ειρωνεία: Οι προφητικές 2 λέξεις που είπε η Μαρινέλλα πριν ξεκινήσει την συναυλία της στο Ηρώδειο


Διαφ.

Μεγάλη μάχη δίνει τις τελευταίες ώρες η Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται με εγκεφαλικό επεισόδιο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία».

Η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού κατέρρευσε χθες το βράδυ (25/9), κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Σήμερα, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά προβλήθηκε ένα βίντεο με τα όσα είπε η σπουδαία ερμηνεύτρια στην αρχή της συναυλίας, λίγα λεπτά πριν χάσει τις αισθήσεις.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο η Μαρινέλλα ακούγεται να λέει απευθυνόμενη στο κοινό: «Νομίζω ότι το σημερινό βράδυ που περνάμε, θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία! Γιατί είναι πραγματικά ένα πρόγραμμα που το φτιάξαμε με πάρα πολλή αγάπη! Ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς αλλά κι εμείς. Πολύ ωραίο βράδυ. Για πάμε παιδιά».

Τα τελευταία λόγια της Μαρινέλλας πριν το μoιραίo και η Tραγική ειρωνεία

Η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε με αποτέλεσμα αυτή να αναβληθεί οριστικά.

Μάλιστα λίγο πριν το συμβάν η τραγουδίστρια είχε πει ακαπέλα το «Καμία φορά» λέγοντας ορισμένα λόγια σε όσους ήταν στο Ηρώδειο, για να τη θαυμάσουν.

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Μαρινέλλας πριν το μοιραίο

Η Μαρινέλλα λίγο πριν την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο είχε ερμηνεύσει ακαπέλα το «Καμιά Φορά» και είχε μιλήσει στο κοινό της.

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της δίνει η Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο και το εγκεφαλικό που υπέστη.

Η Μαρινέλλα λίγο πριν την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο είχε ερμηνεύσει ακαπέλα το «Καμιά Φορά» και είχε μιλήσει στο κοινό της. «Νομίζω ότι το σημερινό βράδυ που περνάμε θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία γιατί είναι πραγματικά ένα πρόγραμμα που το φτιάξαμε με πάρα πολλή αγάπη. Ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς αλλά κι εμείς. Πολύ ωραίο βράδυ! Για πάμε παιδιά» ανέφερε η Μαρινέλλα στο καλωσόρισμα των θεατών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: