Τεράστια ανατροπή με την Ελένη Μενεγάκη: Η “μυθική” πρόταση από τον ΑΝΤ1 και η μεγάλη απόφαση

September 26, 2024

Τεράστια ανατροπή με την Ελένη Μενεγάκη: Η “μυθική” πρόταση από τον ΑΝΤ1 και η μεγάλη απόφαση


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη σεζόν αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης μετά από τρία χρόνια που ήταν στο Mega, όμως δέχθηκε ένα τηλεφώνημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Σου σού, η παρουσιάστρια πριν από λίγο καιρό δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από ανώτερο στέλεχος του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα από τον Γιώργο Λεβέντη. Το τηλεφώνημα αυτό έγινε σε φιλικό κλίμα προκειμένου να δει τις βλέψεις της για το μέλλον και εάν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι άλλο και αυτό ενισχύει το σενάριο της επιστροφής της στο σταθμό του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, φιλικό της πρόσωπο, με το οποίο μιλάει συχνά, πως παρόλο που η παρουσιάστρια δεν αποκαλύπτει ποτέ τα πλάνα της, θεωρεί ότι θα επιστρέψει στις αρχές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Πάντως προς το παρόν η Ελένη απολαμβάνει την οικογένειά της και… τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου απ’ όπου και δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες με τον Άγγελο Λάτσιο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Σου σου

Η Θεά, Ελένη Μενεγάκη με ροζ μπικίνι στην αγκαλιά του Άγγελου Λάτσιου & το τατουάζ που τράβηξε τα βλέμματα

Η Ελένη Μενεγάκη ανάρτησε μία φωτογραφία με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, φορώντας το μαγιό τους, σε κάποια παραλία.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια, που απέχει από την τηλεόραση και απολαμβάνει την καθημερινότητά της, έχει δώσει προτεραιότητά στην οικογένειά της.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης μοιράστηκε δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με το ροζ μπικίνι της και αγκαλιάζει με τρυφερότητα τον γιο της, χαμογελώντας στον φακό.

Ελένη Μενεγάκη και Άγγελος Λάτσιος

Περήφανη για τον Άγγελο Λάτσιο η Ελένη Μενεγάκη

Μάλιστα συνοδεύει τις φωτογραφίες με τη λεζάντα «Έναν τον έχω αλλά κάνει για πολλούς! Ο γιος μου που με κάνει ευτυχισμένη και περήφανη κάθε μέρα!».

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Συνεχίζει τις διακοπές της η Ελένη Μενεγάκη – Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τις 4 λέξεις που έγραψε στις νέες της φωτογραφίες

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις διακοπές της στην Άνδρο ανεβάζοντας διάφορες φωτογραφίες, οι οποίες εμπεριέχουν ιδιαίτερο νόημα, ενώ παράλληλα μαρτυρούν πόσο όμορφη είναι.

Η γνωστή παρουσιάστρια κάνει τις διακοπές της στην Άδρο απολαμβάνοντας τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού ούσα ιδιαίτερα δραστήρια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με αναρτήσεις που έχουν ιδιαίτερο νόημα.

Απίστευτα όμορφη η Ελένη Μενεγάκη – Κανείς δεν κατάλαβε τι εννοούσε με τις 4 λέξεις στις φωτογραφίες της

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις διακοπές της στην Άνδρο, καθώς και τις αναρτήσεις της στο Instagram από το νησί.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28/08) η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες της χαμογελώντας στον φακό με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να είναι πάντα απλή και ταυτόχρονα κομψή στις εμφανίσεις, που κάνει στο νησί. Στην ανάρτηση που ακολουθεί βλέπουμε, πως η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να φορέσει λευκό καφτάνι πάνω από το μαύρο μπικίνι της.

Νέα ανάρτηση από την Άνδρο

«Εκεί που ανθίζει η ψυχή», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της. Να θυμίσουμε ότι φέτος η αγαπημένη παρουσιάστρια θα απέχει από την ελληνική τηλεόραση.

Δείτε τη δημοσίευση:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: