Tεpάστιος Σάλoς με την Ματίνα Παγώνη: Ανέβασε αυτήν την φώτο και την έκραξαν άσχημα – Η απάντησή της

September 26, 2024

Tεpάστιος Σάλoς με την Ματίνα Παγώνη: Ανέβασε αυτήν την φώτο και την έκραξαν άσχημα – Η απάντησή της


Διαφ.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη φωτογραφία της με μαγιό, από τις καλοκαιρινές διακοπές της.

«Αυτό είναι ένα θέμα που δεν έδωσα καμία σημασία, γιατί αυτό το μαγιό το είχα δύο χρόνια. Όλοι βγάζουν στην παραλία μια φωτογραφία. Αυτή τη φωτογραφία την είχα ξαναβγάλει πάλι και την είχα ανεβάσει, αλλά τότε δεν είχαν γίνει σχόλια καθόλου. Επομένως, κάποιοι αργόσχολοι, που δεν είχαν τι να κάνουν εκείνη την ημέρα, προφανώς ασχολήθηκαν με αυτό», ανέφερε.

Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε, ακόμα, ότι έχει δεχτεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις: «Με έχουν προσεγγίσει αρκετές φορές. Εγώ αυτό που έκανα τα τρία χρόνια και πολλές φορές πήγαινα και τώρα, ήταν επιστημονικό κομμάτι, η ενημέρωση του κόσμου. Δεν νομίζω ότι θα είμαι καλή στο να κάνω κάτι άλλο».

Της αρέσει να ασχολείται με την εμφάνισή της, αν και όπως δήλωσε δεν θα προχωρούσε σε κάποια αισθητική παρέμβαση.

Έχω πάρα πολλά σακάκια, δεν ξέρω πόσα, είναι πολλές ντουλάπες. Να φανταστείς ότι δεν τα θυμάμαι. Έχω σπίτι μου και ζακέτες που είχαν πάνω και τις ετικέτες, όπως τις είχα αγοράσει.

Εσείς σαν γυναίκα και σαν γιατρός θα κάνατε αισθητικές παρεμβάσεις;

Όχι. Κάποιος που καθότανε δίπλα μου, μία γυναίκα, σε μία στιγμή γυρίζει και μου λέει «τελικά δεν έχεις κάνει τίποτα, ούτε απλά πράγματα». Εγώ δεν κατάλαβα τι μου έλεγε κι επειδή γύρισα και την είδα και με κοιτούσε στο πρόσωπο, «γιατί», της λέω, «είπα εγώ ποτέ ότι έχω κάνει κάτι;»

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε ακόμα και για την απώλεια της μητέρας της που ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για εκείνη.

«Η πιο δύσκολη στιγμή είναι όταν έχασα τη μητέρα μου με την οποία ήμουν πολύ δεμένη, γιατί ήμουν μοναχοπαίδι. Και τον πατέρα μου, αλλά με τον πατέρα είναι διαφορετικά. Παρόλο που οι κόρες είναι πιο δεμένες, εγώ δεν ήμουν, ήμουν δεμένη με τη μητέρα μου. Ήταν δύσκολες στιγμές και να σου πω ότι αυτό ποτέ δεν το αποδέχτηκα».

Αναφέρθηκε και στη σχέση της με …την Ιταλική μαφία.

«Στη Νάπολη ζούσα σε μια οικογένεια που ήταν αρχηγός της περιοχής, αλλά εμένα με αγάπησαν, ήταν η οικογένειά μου, ήταν οι δικοί μου άνθρωποι. Αυτά τα έμαθα μετά, δεν τα ήξερα από την αρχή. Έβλεπα διάφορες κινήσεις, αλλά δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου. Έχει πεθάνει αυτή που ήταν αρχηγός, είχαν μείνει τα παιδιά της. Ένα διάστημα είχα επαφές μαζί τους, τηλεφωνικά και με την ίδια είχα όταν έφυγα. Ήταν οι άνθρωποι που αγαπούσα, ούτε όταν έμαθα ποιοι ήταν άλλαξε κάτι μέσα μου!

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε και για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος είναι ένας από τους αγαπημένους της τραγουδιστές.

«Ο Κωσταντίνος Αργυρός είναι ένας άνθρωπος που εγώ τον συμπαθώ γιατί είναι σοβαρός. Είναι πολύ καλός τραγουδιστής, έχει πολύ ωραία φωνή και πήγαμε να τον ακούσουμε. Ζητήσαμε να κάτσουμε λίγο πιο πίσω, πραγματικά εκεί που μας έβαλαν ήταν φοβερά. Μετά πήγαμε τον είδαμε. Μας περίμενε και διαπίστωσα ότι έτσι όπως τον έβλεπα και φανταζόμουν τον χαρακτήρα του και σαν άνθρωπο, έτσι ήταν όταν τον γνώρισα κι από κοντά. Τώρα μάλιστα από ό,τι κατάλαβα είναι έγκυος η σύντροφός του, θα παντρευτεί και να είναι ευτυχισμένος! Μακάρι!»

Σε ερώτηση για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, απάντησε: «Είναι ένα γεγονός δύσκολο, εγώ τα είπα απ’ την αρχή. Έχουν περάσει αρκετοί μήνες, το παλεύει… Οι γιατροί πάντα λένε ότι υπάρχει ελπίδα».

Έκτακτο: Ανακοίνωσε τα μαντάτα για την Μαρινέλλα η Ματίνα Παγώνη, πριν λίγο

Η Ματίνα Παγώνη με δηλώσεις της, μας αποκάλυψε ορισμένα πράγματα για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία λιποθύμησε στη σκηνή.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Ηρώδειο η Μαρινέλλα ενώ τραγουδούσε στη σκηνή ξαφνικά ένιωσε μια αδιαθεσία και λιποθύμησε, οδηγώντας στην οριστική διακοπή της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας.

Η Ματίνα Παγώνη ανακοίνωσε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την υγεία της Μαρινέλλας

«Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας της, αν δεν περάσουν τα πρώτα δύο – τρίαεικοσιτετράωρα», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη για την υγεία της Μαρινέλλας, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη κατά τη διάρκεια συναυλίας της, στο Ηρώδειο.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία» νοσηλεύεται η σπουδαία τραγουδίστρια, Μαρινέλλα, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της χθεσινής (25/09) συναυλίας της, στο Ηρώδειο.

Αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Το κοινό «πάγωσε» στις θέσεις του και μερικά λεπτά μετά το περιστατικό, έλαβε ενημέρωση από τους ανθρώπους της παραγωγής ότι η συναυλία αναβάλλεται.

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη, ενώ, από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της εμβληματικής ερμηνεύτριας βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της. Αρχικά, η Μαρινέλλα υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ, είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

«Οι επόμενες δύο – τρεις μέρες είναι κρίσιμες»

Η Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, ανέφερε σήμερα το πρωί (26/09) ότι «πρόκειται για έναν πολύ δυνατό οργανισμό, αλλά το αιμορραγικό εγκεφαλικό είναι το δυσκολότερο. Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας της, αν δεν περάσουν τα πρώτα δύο – τρία εικοσιτετράωρα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: