EKTAKTO ΤΩΡΑ: Ανακοίνωσε τα τραγικά νέα για την Μαρινέλλα ο γιατρός της, πριν λίγο

September 26, 2024

EKTAKTO ΤΩΡΑ: Ανακοίνωσε τα τραγικά νέα για την Μαρινέλλα ο γιατρός της, πριν λίγο


Διαφ.

Σήμερα το μεσημέρι το θεραπευτήριο Υγεία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, η οποία αφορούσε την υγεία της Μαρινέλλας μετά το επεισόδιο που έπαθε στη συναυλία της στο Ηρώδειο.

Συγκεκριμένα η Μαρινέλλα την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και χωρίς να έχει τις αισθήσεις της λιποθύμησε μπροστά στο κοινό που την παρακολουθούσε.

Όπως ήταν λογικό άπαντες κινητοποιήθηκαν άμεσα, έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην θρυλική τραγουδίστρια, ενώ στην πορεία ανακοινώθηκε και η οριστική αναβολή της συναυλίας.

Έκτακτο: Ανακοινώθηκαν τα άσχημα νέα για την υγεία της Μαρινέλλας – Δείτε αναλυτικά

Το μεσημέρι της Πέμπτης το θεραπευτήριο Υγεία εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

Παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στο θεραπευτήριο Υγεία, μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο και το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης το θεραπευτήριο Υγεία εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της 86χρονης Ελληνίδας τραγουδίστριας, στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος».

«Πάγωσε» η Μαρινέλλα με την κατάρρευσή της

Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, που κατέρρευσε επάνω στη σκηνή του Ηρωδείου με το κοινό να «παγώνει» νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στο θεραπευτήριο Υγεία. Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να περιορίσουν το αιμάτωμα όμως, μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί δυνατό. Αντίθεται, φαίνεται το αιμάτωμα να διευρύνεται.

Την ίδια στιγμή, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χειρουργικά το περιστατικό λόγω της ηλικίας της τραγουδίστριας. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες 48 ώρες θεωρούνται κρίσιμες για τη Μαρινέλλα. Η 86χρονη Ελληνίδα ερμηνεύτρια νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του θεραπευτηρίου χωρίς να είναι διασωληνωμένη.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου, ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια, ενώ, στο πλευρό της βρισκόταν από το πρώτο λεπτό ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Παρ’ όλα αυτά, παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν παραληφθεί από ασθενοφόρο, στις 22:20.

Στο νοσοκομείο, η Μαρινέλλα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε έντονο πονοκέφαλο πριν τη συναυλία.

Ιατρικό ανακοινωθέν για Μαρινέλλα:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Η στιγμή της κατάρρευσης της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε τη στιγμή που ερμήνευε το τραγούδι «Εγώ και Εσύ». Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια κατέρρευσε και λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου.

Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ενώ οι συζητήσεις είχαν να κάνουν μόνο με το τι συνέβη στη Μαρινέλλα.

Από εκείνη τη στιγμή όλοι εύχονται η Μαρινέλλα, η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, να αναρρώσει και να βγει νικήτρια στην πιο μεγάλη μάχη της ζωής της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: