Μεγάλη αναστάτωση στη ΜΕΘ: Δεν έγινε το επισκεπτήριο της Τζωρτζίνας Σερπιέρη στην μητέρα της, Μαρινέλλα – Τι συνέβη

September 26, 2024

Μεγάλη αναστάτωση στη ΜΕΘ: Δεν έγινε το επισκεπτήριο της Τζωρτζίνας Σερπιέρη στην μητέρα της, Μαρινέλλα – Τι συνέβη


Διαφ.

Η Μαρινέλλα εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), με την υγεία της να παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό. Το μεσημέρι της Πέμπτης, το νοσοκομείο «Υγεία» προχώρησε στην έκδοση νέου ιατρικού ανακοινωθέντος σχετικά με την πορεία της κατάστασης της 86χρονης σπουδαίας καλλιτέχνιδας.

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν και εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της Μαρινέλλας

Στο συγκεκριμένο ανακοινωθέν, το νοσοκομείο παρέχει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία παραμένει σε κρίσιμο σημείο, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και τη συνεχιζόμενη προσπάθεια για τη σταθεροποίησή της. Επισημαίνει ότι: «η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Η κόρη της καταξιωμένης τραγουδίστριας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, είχε σχεδιάσει να επισκεφθεί τη μητέρα της κατά τις προβλεπόμενες ώρες επισκεπτηρίου της κλινικής, και συγκεκριμένα στις 12:00 μ.μ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό», η επίσκεψη τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι αυτής της αλλαγής μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας, προέβη σε μια λεπτομερή περιγραφή των γεγονότων που διαδραματίστηκαν πριν από την αιφνίδια κατάρρευση της Μαρινέλλας. Με τα λόγια του, ο παρουσιαστής μετέφερε τις συνθήκες που προηγήθηκαν της δυσάρεστης εξέλιξης, προσφέροντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του περιστατικού.

Ο ίδιος δηλώνει: «Έχω ακούσει από χθες το βράδυ διάφορες αηδίες – και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί – για το ποιος τη στενοχώρησε, αν ήταν στενοχωρημένη ή δεν ήταν. Θα σας πω την αθέατη πλευρά από τα παρασκήνια, γιατί αντιλαμβάνεστε έχω φίλους μην πω παραπάνω που μιλάω μαζί τους και ήταν στο πλευρό της λεπτό προς λεπτό και είμαι προσεκτικός σε αυτά που θα πω.. Η Μαρινέλλα στις 8 η ώρα είναι στη σκηνή του άδειου Ηρωδείου με μπικουτί και κάνει με κέφι πολύ την τελευταία της πρόβα. Όντως υπάρχει ένας ελαφρύς πονοκέφαλος και όχι βαρύς, μία ελαφριά αδιαθεσία που μεταφέρει συνέχεια στους συνεργάτες της. Όμως όπως μου περιγράφουν, η Μαρινέλλα είναι στρατιώτης είναι μια γυναίκα που πάει πάει πρώτη στην πρόβα και φεύγει τελευταία. Πάντα έχει άγχος και πάντα κάνει αστείο που κάνει με τους συνεργάτες της ότι “αχ δεν είμαι καλά, δεν θα τα καταφέρω”».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Στο πρώτο ανέβασμα στη σκηνή που την ανέβασαν δύο συνεργάτες. Είναι 86 χρονών, προφανώς σκηνικά πάντα – και είναι μέρος του σόου – την κρατάνε κάποιοι, όμως λέει ανεβαίνοντας στη σκηνή “Ρε παιδιά λίγο το πόδι μου”, αυτό ακούγεται για πρώτη φορά. Παραπονέθηκε ότι είχε έναν πόνο ή ένα μούδιασμα δεν μπορεί να αντιληφθεί. Είναι ένα σημάδι εγκεφαλικού που έρχεται ή ξεκινάει και δημιουργείται… Στο δεύτερο τραγούδι αντιλαμβάνονται ότι κάτι συμβαίνει γιατί δίνει το μικρόφωνο στον κόσμο και όταν το παίρνει πίσω δεν είναι η γνωστή Μαρινέλλα είναι η Μαρινέλλα που κοιτάει το autoqeu, αυτή είναι η αλήθεια. Τότε κάποιοι από τα παρασκήνια πίσω λέει “ρε παιδιά η Μαρινέλλα φαλτσάρει σήμερα;”. Άρα αντιλαμβάνονται στο δεύτερο τραγούδι ότι κάτι δεν πάει καλά επειδή φαλτσάρει. Το είπε κάποιος σημαντικός παράγοντας. Το λέω και ανατριχιάζω. Στο τρίτο ανέβασμα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα η γυναίκα πάθαινε το εγκεφαλικό».

Τα τελευταία λόγια της Μαρινέλλας πριν το μoιραίo και η Tραγική ειρωνεία

Η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε με αποτέλεσμα αυτή να αναβληθεί οριστικά.

Μάλιστα λίγο πριν το συμβάν η τραγουδίστρια είχε πει ακαπέλα το «Καμία φορά» λέγοντας ορισμένα λόγια σε όσους ήταν στο Ηρώδειο, για να τη θαυμάσουν.

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Μαρινέλλας πριν το μοιραίο

Η Μαρινέλλα λίγο πριν την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο είχε ερμηνεύσει ακαπέλα το «Καμιά Φορά» και είχε μιλήσει στο κοινό της.

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της δίνει η Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο και το εγκεφαλικό που υπέστη.

Η Μαρινέλλα λίγο πριν την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο είχε ερμηνεύσει ακαπέλα το «Καμιά Φορά» και είχε μιλήσει στο κοινό της. «Νομίζω ότι το σημερινό βράδυ που περνάμε θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία γιατί είναι πραγματικά ένα πρόγραμμα που το φτιάξαμε με πάρα πολλή αγάπη. Ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς αλλά κι εμείς. Πολύ ωραίο βράδυ! Για πάμε παιδιά» ανέφερε η Μαρινέλλα στο καλωσόρισμα των θεατών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: