Ούρλιαζε κι έκλαιγε στο καμαρίνι: Η Έλενα Παπαρίζου ήταν μαζί με τη Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό, τα έζησε όλα

September 26, 2024

Ούρλιαζε κι έκλαιγε στο καμαρίνι: Η Έλενα Παπαρίζου ήταν μαζί με τη Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό, τα έζησε όλα


Διαφ.

Από την πρώτη στιγμή που η Μαρινέλλα υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο, η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε δίπλα της, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της και παραμένοντας στο πλευρό της μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου.

Έλενας Παπαρίζου: Στήριξη και συναισθηματική εμπλοκή δίπλα στη Μαρινέλλα μετά την κατάρρευση στην σκηνή

Η Έλενα, η οποία επίσης συμμετείχε στη συναυλία, δεν έχασε στιγμή να ανταποκριθεί στην κατάσταση, καθώς μόλις αντιλήφθηκε την ξαφνική κατάρρευση της σπουδαίας ερμηνεύτριας, έσπευσε αμέσως στο καμαρίνι, προσφέροντας της την απαραίτητη υποστήριξη μετά το σοβαρό περιστατικό που συνέβη επί σκηνής στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε η εκπομπή «Happy Day», η Έλενα Παπαρίζου παρέμεινε με τη Μαρινέλλα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμονής για το ασθενοφόρο, δείχνοντας τη βαθιά συναισθηματική της εμπλοκή. Η κατάσταση ήταν τόσο συγκινητική που η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε κλάματα, υπογραμμίζοντας τη στενή φιλία και την ανησυχία που ένιωθε για την αγαπημένη καλλιτέχνιδα.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Άνοιξε τα μάτια της η Μαρινέλλα, έχει επαφή με το περιβάλλον – Επιστρέφει εσπευσμένα από το εξωτερικό ο εγγονός της

Η κατάσταση της Μαρινέλλας παραμένει κρίσιμη, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την 25η Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Κρίσιμη κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας: Αισιοδοξία μέσα από τη σταθερότητα και τις πρώτες αντιδράσεις της θεραπείας

Οι ιατροί που την παρακολουθούν επισημαίνουν ότι η ασθενής «παραμένει κλινικά σταθερή», ωστόσο η συνολική κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη, με τα πρώτα 24ωρα μετά το επεισόδιο να είναι ιδιαίτερα καθοριστικά για την πορεία της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, η σπουδαία ερμηνεύτρια συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή της στην Εντατική ενός γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου στο Μαρούσι. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, φαίνεται ότι διατηρεί επικοινωνία με τους οικείους της, κάτι που ενισχύει τις ελπίδες για την ανάρρωσή της.

«Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Έχει επικοινωνία με το περιβάλλον αλλά λαμβάνει ισχυρή αγωγή. Το θετικό είναι ότι ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στην πρώτη θεραπευτική αγωγή που λαμβάνει και γι’ αυτό τον λόγο έχει αποφύγει και την διασωλήνωση. Μεγάλος παράγοντας είναι η ηλικία, όπως λένε οι γιατροί. Η αποψινή νύχτα και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας», ανέφερε η δημοσιογράφος του OPEN, μεταξύ άλλων, και τόνισε ότι οι συγγενείς της Μαρινέλλας δεν είχαν τη δυνατότητα να την επισκεφτούν στην κλινική σήμερα, εξαιτίας της απόφασης που ελήφθη από τους ιατρούς. Η συγκεκριμένη απόφαση υπογραμμίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης της τραγουδίστριας και την ανάγκη για προσεκτική διαχείριση της υγείας της σε αυτή τη δύσκολη φάση.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο εγγονός της σπουδαίας ερμηνεύτριας επιστρέφει στην Αθήνα, έπειτα από την παραμονή του στο εξωτερικό. Αυτή η εξέλιξη υποδεικνύει την επιθυμία της οικογένειας να βρίσκεται κοντά στη Μαρινέλλα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, ενισχύοντας έτσι τη στήριξή τους προς εκείνη σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή της υγείας της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: