Τρίπατα παπούτσια, πεντικιούρ γαλλικό, φιόγκο στα μαλλιά: Η Ράνια Τζίμα νύφη, με ένα απλό φόρεμα, 8 χρόνια πριν

September 26, 2024

Τρίπατα παπούτσια, πεντικιούρ γαλλικό, φιόγκο στα μαλλιά: Η Ράνια Τζίμα νύφη, με ένα απλό φόρεμα, 8 χρόνια πριν


Διαφ.

Η Ράνια Τζίμα αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της ενημέρωσης, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της παρουσιάστριας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ενώ διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή της στη δουλειά της.

Η Ράνια Τζίμα, Μια Λιτή και Εντυπωσιακή Νύφη στην Πολιτική Τελετή του Γάμου της

Παρά το γεγονός ότι επιλέγει να διατηρεί χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, γεγονός που την καθιστά γνωστή κυρίως για την επαγγελματική της σταδιοδρομία, είναι ευρέως γνωστό πως εδώ και αρκετά χρόνια είναι σύζυγος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε όταν η Ράνια Τζίμα εργαζόταν ως πολιτική ρεπόρτερ στο Mega, και η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα, οδηγώντας στο γάμο τους τον Μάιο του 2016. Την ίδια χρονιά, το ζευγάρι καλωσόρισε στη ζωή τους την κόρη τους, Ελένη, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και ενίσχυσε τον οικογενειακό τους δεσμό.

Το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του με μια λιτή πολιτική τελετή γάμου, όπου, όπως ήταν αναμενόμενο, η νύφη βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής. Η Ράνια Τζίμα, γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, παρά τη διακριτική και απλή προσέγγιση που επέλεξε για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Φορώντας ένα λευκό, μακρύ νυφικό από ανάλαφρο ύφασμα, το οποίο ήταν απόλυτα ταιριαστό για την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα της εποχής, κατάφερε να δημιουργήσει μια πραγματικά ονειρεμένη εμφάνιση. Το φόρεμα ξεχώριζε χάρη στα διακριτικά βολάν στο πάνω μέρος, που πρόσθεταν μια πιο παιχνιδιάρικη και ζωντανή πινελιά στο σύνολο, χωρίς να υπερβαίνουν τα όρια της κομψότητας.

Την εμφάνιση της ολοκλήρωσαν ένα χαλαρό, φυσικό χτένισμα στα μαλλιά και ένα ζευγάρι nude πέδιλα, στοιχεία που ενίσχυσαν το μίνιμαλ και αριστοκρατικό στυλ της, καθιστώντας την εμφάνισή της μία από τις πιο αξιομνημόνευτες των τελευταίων ετών.

«Πάγωσε» η Ράνια Τζίμα: «Τι είναι αυτό το κιλοτί μαλλί;» – Ο κακός χαμός στο δελτίο ειδήσεων του Μέγκα

Η Ράνια Τζίμα έμεινε άναυδη με την ατάκα του Γιάννη Πρετεντέρη, για το μαλλί του Ντόναλντ Τραμπ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, χθες, Τετάρτη.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πρετεντέρης και Γιάννης Χραμίδης σχολίαζαν τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, το debate του Ντόναλντ Τραμπ και της Κάμαλα Χάρις και τα δεδομένα για το ποιος από τους δύο κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ωστόσο, μία ατάκα του Γιάννη Πρετεντέρη για τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ, έκανε την παρουσιάστρια να απορεί, ζητώντας διευκρινίσεις.

Η απορία της Ράνιας Τζίμα για το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη

«Αυτός ήταν το φαβορί και νόμιζαν ότι αυτή ήταν μία γυναικούλα, η οποία ήταν άχρωμη, άγευστη και δεν την ξέραμε 4 χρόνια σχεδόν. Ήταν στη σκιά του Μπάιντεν και θα κατέβαινε ο μεγάλος Τραμπ με το κιλοτί μαλλί. Έχει βελτιωθεί λίγο το χρώμα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πρετεντέρης, με την παρουσιάστρια να αναρωτιέται τι εννοεί.

«Αυτό το περίεργο χρώμα στο μαλλί του Τραμπ. Αυτό το πράγμα… κιλοτί χρώμα» ήταν η απάντηση του Γιάννη Πρετεντέρη.

Άναυδη η Ράνια Τζίμα με την ατάκα του Γιάννη Πρετεντέρη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: