Ξεσπά ο Βασίλης Ζούλιας για τη Μαρινέλλα: Τα είπε όλα με 3 λέξεις για την θρυλική ερμηνεύτρια της Ελλάδας

September 27, 2024

Ξεσπά ο Βασίλης Ζούλιας για τη Μαρινέλλα: Τα είπε όλα με 3 λέξεις για την θρυλική ερμηνεύτρια της Ελλάδας


Διαφ.

Με έντονο και αυστηρό τόνο, ο Βασίλης Ζούλιας προχώρησε σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τις εξελίξεις που ακολούθησαν την αιφνίδια κατάρρευση της Μαρινέλλας επί σκηνής στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης.

Η ανησυχία και η στήριξη του Βασίλη Ζούλια για την κατάσταση της Μαρινέλλας

Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής καλλιτέχνιδα νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, μετά την σοβαρή κρίση υγείας που υπέστη από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Βασίλης Ζούλιας, γνωστός σχεδιαστής μόδας, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ανησυχία του μέσω των social media, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία που απεικονίζει τη Μαρινέλλα πλάι στον Στέλιο Καζαντζίδη. Στην ανάρτησή του, προσέφερε ένα μήνυμα στήριξης και αναλογισμού για την κατάσταση της αγαπημένης καλλιτέχνιδος, επισημαίνοντας την ανάγκη για σεβασμό και αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο ίδιος έγραψε: «Αγαπημένη μας γίνε γρήγορα καλά και όλοι εμείς ΑΣ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Δεν σου αξίζει τόση χολή και δηλητήριο …το επίπεδο μας φαίνεται όταν κάποιος πέφτει … τα λόγια περιττά …».

Παρακάτω η ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια:

Τα τελευταία λόγια της Μαρινέλλας πριν το μoιραίo και η Tραγική ειρωνεία

Η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε με αποτέλεσμα αυτή να αναβληθεί οριστικά.

Μάλιστα λίγο πριν το συμβάν η τραγουδίστρια είχε πει ακαπέλα το «Καμία φορά» λέγοντας ορισμένα λόγια σε όσους ήταν στο Ηρώδειο, για να τη θαυμάσουν.

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Μαρινέλλας πριν το μοιραίο

Η Μαρινέλλα λίγο πριν την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο είχε ερμηνεύσει ακαπέλα το «Καμιά Φορά» και είχε μιλήσει στο κοινό της.

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της δίνει η Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο και το εγκεφαλικό που υπέστη.

Η Μαρινέλλα λίγο πριν την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο είχε ερμηνεύσει ακαπέλα το «Καμιά Φορά» και είχε μιλήσει στο κοινό της. «Νομίζω ότι το σημερινό βράδυ που περνάμε θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία γιατί είναι πραγματικά ένα πρόγραμμα που το φτιάξαμε με πάρα πολλή αγάπη. Ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς αλλά κι εμείς. Πολύ ωραίο βράδυ! Για πάμε παιδιά» ανέφερε η Μαρινέλλα στο καλωσόρισμα των θεατών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: