«Θέλω πολύ να δημιουργήσω οικογένεια, όμως δεν είναι εύκολο…»: Το είπε στον αέρα του Happy Day, η Καινούργιου

September 27, 2024

«Θέλω πολύ να δημιουργήσω οικογένεια, όμως δεν είναι εύκολο…»: Το είπε στον αέρα του Happy Day, η Καινούργιου


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου, σε συνέντευξή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τις πρόσφατες αλλαγές στην ομάδα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι για πρώτη φορά αισθάνεται τόσο χαλαρή στην προσωπική της ζωή, χωρίς να χρειάζεται να κρύψει ή να επιδείξει οτιδήποτε. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα χιουμοριστικά σχόλια που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη.

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια, αλλά χωρίς να αισθάνεται πίεση σχετικά με την πορεία των πραγμάτων.

Η σχέση με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

«Με τον Παναγιώτη είμαστε μαζί σχεδόν πέντε μήνες, αλλά τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Καμιά φορά γίνεται αυτό το κλικ. Αυτό που σκέφτομαι πάντα και το λέω και στις φίλες μου είναι ότι, καμιά φορά έρχονται τα πράγματα εκεί που δε τα περιμένεις… Μπορεί στο ξαφνικά, σε ένα βράδυ, σε μια στιγμή, να έρθει κάτι που δεν το περιμένεις καθόλου και να είναι πιο καλό από αυτό που φανταζόσουν.

Το πρώτο βήμα το έκανε ο Παναγιώτης. Τα προηγούμενα χρόνια, κι εγώ ήμουν σε σχέση κι εκείνος είχε άλλες σχέσεις, οπότε το οποιοδήποτε κοπλιμέντο μου έκανε ήταν πάντα με πολύ διακριτικό τρόπο» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ χαλαρή. Και είναι η πρώτη φορά που δεν έχω την ανάγκη ούτε να κρύψω, αλλά ούτε και να δείξω κάτι. Αν νιώσω την ανάγκη να ανεβάσω μια φωτογραφία, θα την ανεβάσω. Δεν κρύβομαι, ούτε το φωνάζω. Είμαι πάρα πολύ καλά. Σίγουρα θέλω να διασφαλίσω κάποιες στιγμές προσωπικές, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος να κρύβεις κάτι όταν είσαι καλά με έναν άνθρωπο» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο.

Η αντίδραση στα σχόλια που της γράφουν και το ενδεχόμενο μιας οικογένειας

Για τα χιουμοριστικά σχόλια για την ίδια στα social media κατά καιρούς, η Κατερίνα Καινούργιου είπε, «Δεν έχω πρόβλημα με τα χιουμοριστικά σχόλια που γράφονται για μένα, γελάω, τα ανεβάζω και μόνη μου. Μεγάλο πρόβλημα έχω με τους ψεύτικους λογαριασμούς, που δυστυχώς στο Χ/Twitter, υπάρχουν πάρα πολλά, και τα εμμονικά που σκοπό έχουν να σε βρίσουν. Οι διάφοροι λογαριασμοί με ονοματεπώνυμο που κάνουν χιούμορ, δε με ενοχλούν καθόλου».

«Τον Παναγιώτη δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η δημοσιότητα. Στο παρελθόν έχω βιώσει το να με προσεγγίσει κάποιος μόνο και μόνο γιατί επιζητούσε τη δημοσιότητα μέσα από εμένα, και μάλιστα πολύ έντονα. Τώρα νιώθω ότι όλα είναι φυσιολογικά. Εκείνος έχει τη δική του δουλειά, εγώ τη δική μου, θα ρωτήσουμε ο ένας τον άλλον πως πήγε και τέλος, μετά κλείνει η πόρτα και είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Μακάρι να δημιουργήσω οικογένεια. Είναι κάτι που το θέλω πολύ όμως, δεν είναι εύκολο. Όταν μεγαλώνεις, και βρίσκεις έναν άνθρωπο που είσαι καλά μαζί του, για μένα η δημιουργία οικογένεια δε σημαίνει γάμος αλλά απόκτηση παιδιού, εγώ αυτό θέλω. Είναι όμως κάτι που θέλει μια προσπάθεια, ένα διάστημα, και κάποια πράγματα είναι και τυχερά. Κάποια πράγματα έρχονται αμέσως, κάποια μπορεί να καθυστερούν, κάποια μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Ας μου φέρει ο Θεός ό,τι κρίνει» επισήμανε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια του Alpha.

Οι αλλαγές στους τηλεοπτικούς συνεργάτες

Τέλος, για τις αλλαγές στην τηλεοπτική της παρέα, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Τηλεοπτικά νιώθω πολύ καλά, είμαι πολύ ωραία με την ομάδα μου και βασικά, νιώθω πολύ καλά με εμένα. Είμαι πιο ήρεμη από ποτέ, πιο χαλαρή και πατάω γερά στα πόδια μου. Η περσινή ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Πιέστηκα πάρα πολύ. Υπήρχαν και καταστάσεις που μπορεί να με στεναχωρούσαν, και αν δε μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πράγματα προτιμούσα να αποχωρώ, πράγμα που μετάνιωσα γιατί δεν είναι και ωραίο προς τον τηλεθεατή.

Λάθη όμως γίνονται… Είμαι ένας άνθρωπος που παραδέχομαι τα λάθη μου. Νιώθω πολύ ωραία με την ομάδα μου φέτος, νιώθω καλύτερα από ποτέ. Θέλει χρόνο. Είναι πάρα πολύ αρχή, είμαστε ακόμη στη δεύτερη εβδομάδα… Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί όλα μπορεί να ανατραπούν, είναι ένας μαραθώνιος».

Ακολουθεί η συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου

Τον έχει παντού μέχρι και στο κινητό της: Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε τι έχει φόντο στο κινητό της και κατάλαβαν όλοι πως έρχονται τα ευχάριστα

Η Κατερίνα Καινούργιου, που είναι τρελά ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, έχει και μία κοινή τους φωτογραφία ως φόντο στο κινητό της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, αφού πέρασε το καλοκαίρι με τον σύντροφό της, κάνοντας ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει επιστρέψει στην Αθήνα και προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπής “Super Κατερίνα”, η οποία θα ξεκινήσει σε μία εβδομάδα.

Η νέα απόδραση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Ωστόσο, προχθές, Σάββατο, το ζευγάρι βρέθηκε στις Σπέτσες, αφού ο σύντροφός της έπαιζε μουσική σε ένα νυχτερινό μαγαζί και σε ένα από τα story της, αναδημοσίευσε μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει ένας φίλος της και απεικονίζεται η παρουσιάστρια να κρατά το κινητό της, στο οποίο έχει ως φόντο μια κοινή της φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή από το ταξίδι τους στην Ισπανία.

Η φωτογραφία που έχει φόντο στο κινητό της η Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφία

Όλες οι γυναίκες το έχουν ανάγκη: Το 1ο πράγμα που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μόλις γύρισε στην Αθήνα

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην Αθήνα μετά από τις καλοκαιρινές τις διακοπές στην Πάρο.

Έτσι, η πρώτη beauty υπηρεσία που έλαβε η Κατερίνα Καινούργιου στην Αθήνα ήταν η επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Η beauty υπηρεσία που έχουμε όλες ανάγκη και μας το θύμισε η Κατερίνα Καινούργιου

Η θεραπεία κεράτινης είναι η επαναστατική μέθοδος λείανσης και ισιώματος για σγουρά και φριζαρισμένα μαλλιά.

Συνδυάζει μια τέλεια θεραπεία αναδόμησης για όλους τους τύπους μαλλιών ακόμη και για τα πιο ταλαιπωρημένα. Η ισιωτική με βάση την κερατίνη, είναι μια νέα θεραπεία που κάνει τα μαλλιά λεία, λαμπερά και υγιή. Σας βοηθά να ξενοιάσετε από το φριζάρισμα και να αποκτήστε ίσια μαλλιά, πλούσιο σε όγκο & αναδόμηση σε βάθος της τρίχας, από την πρώτη κιόλας ημέρα!

Ο στόχος της είναι να κάνει τα μαλλιά λαμπερά, δυνατά και να μην φριζάρουν. Αντιμετωπίζει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν ανεπάρκεια της φυσικής πρωτεΐνης και δεν επηρεάζει τον τύπο μαλλιών.

Πιο συγκεκριμένα, η μέθοδος αυτή περιέχει υγρή κερατίνη και διάφορα εκχυλίσματα φρούτων, κυρίως από Βραζιλία, όπως είναι τα acai berries και το guarana. Αυτή πιθανολογούμε ότι είναι και η beauty υπηρεσία που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου γυρνώντας στην Αθήνα, μετά τις διακοπές.

Τα μαλλιά της παρουσιάστριας είναι λεία και υγιή από την πρώτη κιόλας επίσκεψη στο κομμωτήριο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: