Σοκαριστική στιγμή: Ο Τάκης Ζαχαράτος πέφτει και φιλάει τη σκηνή που «λάβωσε τον αετό», Μαρινέλλα, στο Ηρώδειο

September 28, 2024

Σοκαριστική στιγμή: Ο Τάκης Ζαχαράτος πέφτει και φιλάει τη σκηνή που «λάβωσε τον αετό», Μαρινέλλα, στο Ηρώδειο


Διαφ.

Ο Τάκης Ζαχαράτος γονάτισε και φίλησε το σημείο στη σκηνή, που κατέρρευσε η Μαρινέλλα, χθες, Παρασκευή, το βράδυ, στη μουσική βραδιά προς τιμήν του σύνθετη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού.

Ο Τάκης Ζαχαράτος αφιέρωσε την εμφάνισή του στη Μαρινέλλα

Ειδικότερα, ο καλλιτέχνης αφιέρωσε τη νέα του εμφάνιση στην ερμηνεύτρια, ενώ καταχειροκροτήθηκε όταν έπεσε στα γόνατα να φιλήσει την σκηνή.

Ο Τάκης Ζαχαράτος στο Ηρώδειο

Τα συγκινητικά λόγια του Τάκη Ζαχαράτου για τη Μαρινέλλα

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «μια βραδιά που σε αυτό το σημείο εγώ θα πρέπει να πω δύο τραγούδια μια σπουδαίας γυναίκας και θα ήθελα τη βοήθειά σας σε αυτό, γιατί δεν μου είναι καθόλου εύκολο, αλλά με τη δική σας ζεστή αγκαλιά, το δικό σας χειροκρότημα… Θέλω να φύγει από την καρδιά σας ένα λευκόχρυσο φως και να πάει να την τυλίξει για να γίνει γρήγορα καλά και να ξανάρθει εδώ. Και θα φιλήσω αυτή τη γη που λαβώθηκε ο αετός, για να σηκωθεί να γίνει καλά και να έρθει εδώ να συνεχίσει γιατί η τέχνη δεν έχει ηλικία».

Μαχήτρια η Μαρινέλλα: Μόλις πριν λίγο ανακοίνωση τα ευχάριστα η Ματίνα Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη ανακοίνωσε τα ευχάριστα για τη Μαρινέλλα, σήμερα, Σάββατο, το πρωί, μιλώντας στην εκπομπή του Mega.

Η αισιοδοξία της Ματίνας Παγώνη για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας

Όπως υπογράμμισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ «για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα, τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται» και πρόσθεσε ότι η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, ενώ «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».

Η Ματίνα Παγώνη για τη Μαρινέλλα

Ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η Ματίνα Παγώνη για τη Μαρινέλλα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: