«Αυτά τα 4 ζώδια θα βγάλουν πολλά λεφτά, αλλάζει η τύχη τους»: “Τρελάθηκε” η Άση Μπήλιου με αυτό που έρχεται τον Οκτώβριο

September 28, 2024

«Αυτά τα 4 ζώδια θα βγάλουν πολλά λεφτά, αλλάζει η τύχη τους»: “Τρελάθηκε” η Άση Μπήλιου με αυτό που έρχεται τον Οκτώβριο


Διαφ.

Στις 2 Οκτωβρίου 2024, η Ηλιακή έκλειψη και η Νέα Σελήνη που θα συμβούν στο ζώδιο του Ζυγού θα σηματοδοτήσουν την ολοκλήρωση ενός κύκλου εκλείψεων που έχει αρχίσει στον άξονα Κριού-Ζυγού από τον Απρίλιο του 2023, με την επόμενη και τελευταία Ηλιακή έκλειψη στον Κριό να προγραμματίζεται για τον Μάρτιο του 2025.

Τα 4 ζώδια που θα κλείσουν κεφάλαια για να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους με την Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 02/10/2024

Αυτή η σημαντική αστρολογική στιγμή αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις και να φέρει ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή μας, μετακινώντας μας από τη ζώνη της ασφάλειας σε μια νέα και πιο εξελιγμένη κατάσταση.

Οι αλλαγές αυτές κρίνονται απαραίτητες για την προσωπική μας εξέλιξη και αποσκοπούν στο να μας απεγκλωβίσουν από καταστάσεις που είναι τοξικές ή περιοριστικές. Οι εκλείψεις συχνά φέρνουν στο προσκήνιο καθοριστικά γεγονότα, τα οποία λειτουργούν ως καμπές στην πορεία της ζωής μας, αναγκάζοντάς μας να πάρουμε γρήγορες και, σε πολλές περιπτώσεις, δύσκολες αποφάσεις. Επιπλέον, μπορεί να αναδεικνύουν διαδικασίες αλλαγής που έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνονται εσωτερικά, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε εκφράσει ή αποδεχτεί πλήρως. Έτσι, τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται θα κλείσουν κεφάλαια και θα προχωρήσουν σε μια ανανέωση της ζωής τους, ακολουθώντας τον δρόμο της αυτογνωσίας και της απελευθέρωσης.

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Η Ηλιακή έκλειψη που θα λάβει χώρα στον Ζυγό, ένα ζώδιο γνωστό για την κοινωνικότητά του και την έμφασή του στις σχέσεις, αναμένεται να δοκιμάσει τη συμπεριφορά μας στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε με τους άλλους. Θα κληθούμε να αναγνωρίσουμε τη σημασία της ανεξαρτησίας και της ειλικρίνειας στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, καθώς και να αποδεσμευτούμε από τις εύκολες λύσεις και τους συμβιβασμούς που συχνά επιλέγουμε προκειμένου να διατηρήσουμε μια επιφανειακή αρμονία.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να οδηγήσει σε διαφορετικά αποτελέσματα: ορισμένοι θα δημιουργήσουν νέες σχέσεις και συνεργασίες, ενώ άλλοι μπορεί να βιώσουν ρήξεις ή αποχωρήσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα και να τεθούν νέες βάσεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή συνεργασίες.

Ο Ζυγός, ως κυβερνήτης της ισορροπίας, της δικαιοσύνης και της αρμονίας, προσφέρει την ευκαιρία να ανακτήσουμε την ισορροπία στη ζωή μας και να εστιάσουμε σε εκείνα τα στοιχεία που μας αποδιοργανώνουν. Μέσα από αυτές τις αλλαγές, θα μπορέσουμε να νιώσουμε πιο ασφαλείς και σταθεροί. Επιπλέον, το ζώδιο του Ζυγού χαρακτηρίζεται από τη διπλωματία, οπότε είναι ευεργετικό να αξιοποιήσουμε αυτή την ικανότητα και να αναπτύξουμε τις διαπραγματευτικές μας δεξιότητες, αποφεύγοντας τις άμεσες συγκρούσεις και τις άγονες αντιπαραθέσεις.

Οι όψεις που επηρεάζουν την Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό

Η σύνοδος του Ήλιου και της Σελήνης με τον Ερμή στον Ζυγό υποδεικνύει πιθανές προκλήσεις στην επικοινωνία, καθότι οι λέξεις που θα επιλέξουμε για να εκφραστούμε με ειλικρίνεια ενδέχεται να μην αποδώσουν τα αναμενόμενα. Αυτή η συνθήκη μπορεί να μας φορτίσει συναισθηματικά, οδηγώντας μας να αναζητήσουμε την αποδοχή ή να προσπαθήσουμε να πείσουμε τους άλλους με δραματικές εκφράσεις, γεγονός που ενδέχεται να μας απομακρύνει από μια ψύχραιμη και αντικειμενική ανάλυση των καταστάσεων. Αν και ο Ζυγός, ως ζώδιο της διπλωματίας, μας προσφέρει την ευκαιρία να διαχειριστούμε τις σχέσεις μας με ευγένεια, είναι σημαντικό να αποφύγουμε τους επιφανειακούς συμβιβασμούς που επηρεάζουν την ειλικρίνεια στην αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους.

Η Ηλιακή έκλειψη ανοίγει δρόμους για νέες ιδέες και ευκαιρίες επικοινωνίας, ενισχύοντας τη διαίσθησή μας και καλώντας μας να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή. Ωστόσο, σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στον Ζυγό, αναδεικνύει τους κινδύνους των τοξικών συνηθειών και των ανθυγιεινών σχέσεων, προειδοποιώντας ότι οι συμβιβασμοί μπορεί να επηρεάσουν την ψυχική και σωματική μας υγεία. Η έκλειψη μας προσκαλεί να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο των παλιών μοτίβων και να υιοθετήσουμε μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας τη διπλωματία του Ζυγού και την αποφασιστικότητα του Κριού.

Η όψη του Άρη από τον Καρκίνο μπορεί να μας δώσει θάρρος και αποφασιστικότητα, αλλά υπάρχει κίνδυνος παρορμητικών αντιδράσεων, που θα μπορούσαν να μας απομακρύνουν από την αποτελεσματική διαχείριση των καταστάσεων. Είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας και να αποφεύγουμε τη σπατάλη και την κυκλοθυμία, ενώ παράλληλα πρέπει να προσέχουμε τις επιρροές που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, όπως προδοσίες ή αυτοκαταστροφικές αποφάσεις, καθώς και κίνδυνο από ατυχήματα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 10 μοίρες και 04 λεπτά του Ζυγού και επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που ο Ήλιος τους βρίσκεται από τις 08 έως τις 12 μοίρες, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτές τις μοίρες στα συγκεκριμένα ζώδια.

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα επηρεάσει σημαντικά τον 7ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αυτή η έκλειψη είναι η προτελευταία πριν την ολοκλήρωση του κύκλου που αναμένεται στα τέλη Μαρτίου 2025, και θα επιφέρει διαρκείς δοκιμασίες στις σχέσεις σας, απαιτώντας να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξή τους.

Αν και οι αλλαγές ενδέχεται να φαίνονται τρομακτικές, κάθε τέλος φέρνει μια νέα αρχή. Αυτή η φάση θα σας δώσει την ευκαιρία να αξιολογήσετε τις σχέσεις σας και να θέσετε όρια σε όσες δεν σας προσφέρουν εξέλιξη. Εάν οι προσπάθειές σας για βελτίωση αποτύχουν, θα χρειαστεί να κλείσετε οριστικά αυτά τα κεφάλαια, καθώς η συνέχιση μιας μη παραγωγικής σχέσης θα σας κρατά πίσω.

Προσοχή όμως στα λόγια και στις αντιδράσεις σας, καθώς ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με την έκλειψη, φέρνοντας έντονα συναισθήματα θυμού που μπορούν να εκφραστούν με σκληρότητα. Αντί να εστιάσετε στα αρνητικά, είναι προτιμότερο να απομακρυνθείτε και να κοιτάξετε μπροστά.

Αυτή η περίοδος σας προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίσετε νέα άτομα και να δημιουργήσετε ωφέλιμες συνεργασίες. Η επιρροή της έκλειψης θα είναι πιο έντονη εάν ο Ήλιος σας βρίσκεται από 8 έως 12 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους σε αυτές τις μοίρες.

Καρκίνος

Οι φάσεις της Σελήνης έχουν άμεση επιρροή σε εσάς, καθώς η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας. Αυτή τη φορά, η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Ζυγό, που σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, θα επηρεάσει τον 4ο οίκο σας, ο οποίος σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις επαγγελματικές προοπτικές, προετοιμάζοντάς σας για ριζικές αλλαγές.

Διάφορα σενάρια είναι πιθανά: ενδέχεται να αποφασίσετε να αλλάξετε κατοικία, να ξεκινήσετε εργασία από το σπίτι ή να κάνετε αναδιαμόρφωση στον χώρο σας. Άλλοι ίσως ετοιμάσετε ταξίδι στο εξωτερικό ή να δημιουργήσετε μια νέα οικογένεια, αποκτώντας παιδί. Αν και οι αλλαγές δεν θα είναι άμεσες, θα επιφέρουν μετασχηματισμούς στη ζωή σας.

Υπάρχουν και αρνητικές προοπτικές, όπως η διάλυση μιας σχέσης ή γάμου, που μπορεί να σας αναγκάσει να βρείτε νέο κατάλυμα, ή να προκύψουν οικογενειακές εντάσεις. Επιπλέον, οι αλλαγές μπορεί να αφορούν και την καριέρα σας, όπως μεταφορά της εταιρείας σας ή απόφαση για έναρξη δικής σας επιχείρησης.

Οι εκλείψεις συχνά μας «ξεβολεύουν», αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν ευκαιρίες για δράση. Είναι ζωτικής σημασίας να αποδεχθείτε τις αλλαγές, καθώς κάθε τέλος μπορεί να οδηγήσει σε νέα, θετικά αποτελέσματα. Αξιολογήστε προσεκτικά την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, καθώς η προτεραιότητα σε έναν τομέα μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία του άλλου.

Δεδομένης της συνόδου με τον Ερμή, συνιστάται να αποφεύγετε καβγάδες και εντάσεις, που μπορεί να σας εξαντλήσουν ψυχολογικά. Αντιθέτως, προσπαθήστε να παραμείνετε διαλλακτικοί και να χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Ζυγός

Φιλοξενείτε την Ηλιακή έκλειψη που θα συμβεί στο ζώδιο σας στις 2 Οκτωβρίου, απαιτώντας υπομονή και επιμονή, καθώς οι αλλαγές στη ζωή σας είναι αναπόφευκτες. Οι επιρροές από την προηγούμενη έκλειψη στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 20 Απριλίου 2023 έχουν ήδη αρχίσει να επηρεάζουν τις εξελίξεις και θα συνεχιστούν μέχρι την τελευταία έκλειψη στον άξονα σας, που θα λάβει χώρα στα τέλη Μαρτίου 2025.

Αυτή η νέα έκλειψη μπορεί να προκαλέσει προκλήσεις που θα ταράξουν την αυτοπεποίθησή σας και θα φέρουν συναισθήματα άγχους και σύγχυσης. Ίσως να προκύψουν ξαφνικές αποκαλύψεις ή να βρεθείτε σε κρίσιμες καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, απαιτώντας αποφάσεις σχετικά με την κατεύθυνσή τους.

Ωστόσο, καθώς αυτή η έκλειψη είναι και Νέα Σελήνη, σας καλεί να προχωρήσετε σε νέες αρχές και να αποδεσμευθείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει. Χρειάζεται να διατηρήσετε ρεαλισμό και ψυχραιμία, αξιολογώντας την κατάσταση και τις απαιτούμενες αλλαγές για την πρόοδό σας.

Οι μεταβολές αυτές μπορεί να είναι θεμελιώδεις και να αγγίζουν όλους τους τομείς της ζωής σας, από την εξωτερική σας εμφάνιση έως την καριέρα και τις σχέσεις σας. Παρά τις τρέχουσες δυσκολίες, πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στο μέλλον, οπότε συνεχίστε να εργάζεστε για την αναβάθμιση της εικόνας σας.

Θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα επανακαταλάβετε τον εαυτό σας, εστιάζοντας στους στόχους που σας φέρνουν χαρά. Η τετράγωνη όψη της έκλειψης με τον Άρη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μια πιο εγωιστική και επιθετική στάση, γι’ αυτό να προσέχετε τις σχέσεις σας.

Είναι σημαντικό να σκέφτεστε ωριμότερα και με λογική, αποδεσμευόμενοι από οτιδήποτε σας εξυπηρετεί, πάντα με ευγένεια και διπλωματία. Δώστε προσοχή στην υγεία, στις σχέσεις και στις επικοινωνίες σας, αποφεύγοντας τις βιαστικές κινήσεις, ιδιαίτερα αν ανήκετε στα τέλη του πρώτου ή στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου. Η επιρροή της έκλειψης θα είναι πιο έντονη αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από 8 έως 12 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους σε αυτές τις μοίρες.

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου εστιάζει στην καριέρα και την οικογένεια, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση καταστάσεων που δεν σας ωφελούν και προσφέροντας νέες ευκαιρίες εξέλιξης. Ως φιλόδοξοι Αιγόκεροι, είναι κρίσιμο να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην ρισκάρετε.

Κατά την έκλειψη, ίσως αντιμετωπίσετε ψυχολογική πίεση, καθώς μπορεί να αναδυθούν παλιά λάθη και καταπιεσμένα συναισθήματα. Είναι πιθανές αιφνίδιες αλλαγές, όπως νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ή αλλαγές στη δομή της εργασίας ή του σπιτιού σας. Ενώ υπάρχουν προοπτικές ανέλιξης στην καριέρα σας, ενδέχεται να συναντήσετε αντιστάσεις από συνεργάτες ή οικογένεια, προκαλώντας συγκρούσεις.

Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας, να θέσετε όρια και να αναλογιστείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους. Η ψυχραιμία και η διπλωματία είναι ζωτικής σημασίας σε αυτή την περίοδο, καθώς οι αλλαγές που επιθυμείτε να εφαρμόσετε απαιτούν σοβαρή σκέψη. Η επιρροή της έκλειψης θα είναι πιο έντονη αν ο Ήλιος σας βρίσκεται μεταξύ 8 και 12 μοίρες του ζωδίου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους στις ίδιες μοίρες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: