Βρήκε το πτώμα του η 11χρονη κόρη του: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες με τον νεκρό 68χρονο, σε τραγική κατάσταση το κοριτσακι

September 28, 2024

Βρήκε το πτώμα του η 11χρονη κόρη του: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες με τον νεκρό 68χρονο, σε τραγική κατάσταση το κοριτσακι


Διαφ.

Η αστυνομία έλυσε το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του 68χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Πέραμα της Κέρκυρας, με τη σύζυγό του να ομολογεί το έγκλημα.

Η 11χρονη Κόρη Ανακάλυψε το Θύμα

Το σώμα του άτυχου άνδρα εντόπισε η 11χρονη κόρη του, η οποία και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν τον 68χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος και γυμνό, γεγονός που τους προκάλεσε υποψίες για δολοφονία.

Το Μαχαίρι και τα Ματωμένα Ρούχα

Οι υποψίες των αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν όταν ανακάλυψαν ματωμένα ρούχα της 11χρονης και το φονικό μαχαίρι σε κοντινό κάδο απορριμμάτων. Η 49χρονη σύζυγος προσήχθη αμέσως για ανάκριση.

Η Ομολογία της 49χρονης

«Πες μας την αλήθεια για το παιδί σου», έλεγαν οι αστυνομικοί, προσπαθώντας να κάνουν την 49χρονη να ομολογήσει τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην κρεβατοκάμαρά τους. Υπό την πίεση των αστυνομικών, η 49χρονη γυναίκα παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε πίεση από τον ίδιο και τον μαχαίρωσε.

Ιστορικό Ενδοοικογενειακής Βίας

Η υπόθεση περιπλέκεται περαιτέρω, καθώς το ζευγάρι είχε μακρά ιστορία ενδοοικογενειακής βίας, με αλλεπάλληλες μηνύσεις τα τελευταία δύο χρόνια. Τόσο ο 68χρονος όσο και η σύζυγός του είχαν καταγγείλει σωματική και λεκτική κακοποίηση, ενώ και οι δύο είχαν συλληφθεί στο παρελθόν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: