Ραγδαίες εξελίξεις τώρα με τον Βασίλη Παλαιοκώστα – Εμφανίστηκε 15 χρονιά μετά την απόδραση από την φυλακή

September 29, 2024

Ραγδαίες εξελίξεις τώρα με τον Βασίλη Παλαιοκώστα – Εμφανίστηκε 15 χρονιά μετά την απόδραση από την φυλακή


Διαφ.

Η Αστυνομία ερευνά την πιθανή συμμετοχή του διαβόητου κακοποιού Βασίλη Παλαιοκώστα στη μεγάλη ληστεία χρηματοποστολής στο Λαύριο, όπου οι δράστες απέσπασαν το εντυπωσιακό ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Η ληστεία, η οποία σημειώθηκε πρόσφατα, θυμίζει σε πολλούς τα οργανωμένα χτυπήματα του γνωστού δραπέτη.

Η μέθοδος δράσης και η πιθανή σύνδεση με τον Παλαιοκώστα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Mega, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το σενάριο η ληστεία να φέρει την υπογραφή του Παλαιοκώστα, λόγω της οργάνωσης και της τακτικής των περίπου τεσσάρων δραστών. Οι λεπτομέρειες γύρω από την επίθεση και την εκτέλεσή της είναι ιδιαίτερα προσεγμένες, γεγονός που ενισχύει την υπόθεση ότι μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτό ο Παλαιοκώστας, ο οποίος φημίζεται για την ικανότητά του να εκτελεί πολύπλοκα σχέδια.

Η παγκόσμια φήμη του Βασίλη Παλαιοκώστα

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός μετά από μια σειρά από θεαματικές αποδράσεις και εγκληματικές ενέργειες. Το 2009, μόλις μια ημέρα πριν ξεκινήσει η δίκη του, κατάφερε να δραπετεύσει από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο, κάνοντας τον γύρο του κόσμου με τη φήμη του. Η νέα ληστεία στο Λαύριο έχει ομοιότητες με παλαιότερες επιθέσεις του, γεγονός που προκαλεί εντύπωση και οδηγεί τις αρχές να εξετάσουν κάθε ενδεχόμενο.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, ενώ οι αρχές συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία για να διαπιστώσουν αν ο Βασίλης Παλαιοκώστας βρίσκεται όντως πίσω από αυτήν την εντυπωσιακή ληστεία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: