«Εσένα περίμενα…»: Η παραμυθένια φωτογραφία της Δημητρίου αγκαλιά με την πανέμορφη εγγονή της

October 1, 2024
Σε περίμενα…: Η μαγική εικόνα της Δημητρίου να αγκαλιάζει την όμορφη εγγονή της.

Εσένα περίμενα…: Η παραμυθένια φωτογραφία της Δημητρίου αγκαλιά με την πανέμορφη εγγονή της


Διαφ.

Την εγγονή της βάφτισε πριν από μερικές ημέρες η Άντζελα Δημητρίου.

Η μικρούλα πήρε το όνομα Αγγελική – Μιχαέλα και όσοι βρέθηκαν στο μυστήριο έκαναν λόγο για μια παραμυθένια τελετή με όμορφες στιγμές και συγκίνηση.

Λίγες ημέρες μετά η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής, να της αφιερώσει το τραγούδι που για εκείνη ερμήνευσε αλλά και πει δημόσια ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν ώστε να είναι όλα στην εντέλεια, όπως ακριβώς τα είχε ονειρευτεί.

width=760

width=640

width=640

width=640

width=640

Εσένα περίμενα

Κι αισθήματα κράτησα

Εσένα περίμενα

Με σένα εγώ τερμάτισα

Ξυπνησαν τα όνειρά μου

Ανοίξανε τα φτερά μου

Μ’ ένα φιλί πετώ

Αχ Αύγουστε μου σ’ αγαπώ!!!????

????????

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκαν για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα και βγήκε παραμυθένια η βάφτιση της εγγονής μου Μιχαέλας – Αγγελικής, έγραψε ανάμεσα σε άλλα.

Το συναίσθημά μου είναι περίεργο γιατί ξέρετε όλοι πολλοί καλά ότι πρόσφατα έχω χάσει τη μητέρα μου. Για εμένα είναι πολύ συγκινητικό να ακούω το όνομα του αδερφού μου που και αυτόν τον έχω χάσει και να ακούω και το δικό μου το όνομα. Εύχομαι από εκεί ψηλά που είναι η μητέρα μου να μας βλέπει και να είναι χαρούμενη. Για εμένα η εγγονή μου είναι το παν. Είναι ό, τι καλύτερο. Η γιαγιά είναι δύο φορές μαμά. Οπότε του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου. Είμαι η πιο καλή γιαγιά, είμαι χαζογιαγιά, είχε πει η ίδια.

Το άλλαξαν τελευταία στιγμή: Αυτό το όνομα πήρε τελικά η κόρη της Όλγας Κιουρτσάκη, η αντίδραση της γιαγιάς Άντζελας Δημητρίου

Την κόρη τους βάφτισαν το απόγευμα της Δευτέρας 23/9 η Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης Λώσης, έχοντας στο πλευρό τους τη γιαγιά πια, Άντζελα Δημητρίου, αλλά και πήλος αγαπημένων προσώπων. Το ζευγάρι υποδέχθηκε με χαρά τους καλεσμένους του και η Άντζελα Δημητρίου συγκινήθηκε με τη νεοφώτιστη εγγονή της.

Και το όνομα αυτής… Μιχαέλα – Αγγελική.

width=980

Η μικρή πήρε διπλό όνομα και αυτό είχε αποφασιστεί από το ζευγάρι από πολύ νωρίς. Στους πρώτους μήνες μάλιστα που είχε αποκτήσει την κόρη της, η Όλγα Κιουρτσάκη τη νανούριζε φωνάζοντάς την Μιχαέλα προκαλώντας τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, για το αν τελικά θα της έδινε το όνομα της μητέρας της ή όχι. Τότε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου είχε αποκαλύψει πως η μικρή είναι ταγμένη και το όνομά της έχει αποφασιστεί.

width=980

Την ώρα του μυστηρίο μάλιστα, όταν ο παπάς ανέφερε πως το μωρό βαφτίζεται Αγγελική – Μιχαέλα, η Όλγα έκανε μια διόρθωση αναφέροντας πως πρώτα μπάινει το όνομα Μιχαέλα και έπειτα το Αγγελική.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: