Το έκαναν και τους κατάλαβαν: Γύρισε όλο το Πεδίο του Άρεως να θαυμάσει το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz

October 1, 2024
Το έκαναν και τους κατάλαβαν: Περπάτησαν όλο το Πεδίο του Άρεως για να θαυμάσουν το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Το έκαναν και τους κατάλαβαν: Γύρισε όλο το Πεδίο του Άρεως να θαυμάσει το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz


Διαφ.

Ο Νίκος Μπάρτζης και η Όλγα Ντάλλα είναι το νέο φρέσκο ζευγάρι της εγχώριας showbiz.  Ο πρώην παίκτης του Survivor και το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή της στο GNTM φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα ζουν ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο.

Το TLIFE απαθανάτισε αποκλειστικά τον Νίκο Μπάρτζη με την Όλγα Ντάλλα στην παρουσίαση της συλλογής H&M STUDIO A/W 24, η οποία διοργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης 24/9 σε γνωστό μαγαζί στο Πεδίο του Άρεως.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το TLIFE με την Όλγα Ντάλλα, το γνωστό μοντέλο δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την σχέση της με τον πρώην παίκτη του Survivor, αλλά αρκέστηκε να πει ότι είναι πολύ καλά.

width=640

Εάν θέλεις να ξεχωρίσεις με το στιλ σου, η Όλγα Ντάλλα προτείνει τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου.

Υπάρχει ένα ελληνικό brand, που έχει θέσει ως στόχο να προσφέρει σε κάθε γυναίκα, τα κατάλληλα ρούχα που θα την κάνουν να αισθάνεται η καλύτερη και πιο stylish εκδοχή του εαυτού της. Ο λόγος για την Mind Matter, η οποία έχει ως γνώμονα την αγάπη για το ρούχο και τη γυναίκα.

Έχοντας επιλέξει λοιπόν το brand που θα υπογράψει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας, επόμενος στόχος είναι να βρούμε την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση. Κάπου εδώ, εμφανίζεται η Όλγα Ντάλλα, η οποία φωτογραφήθηκε για το Missbloom, φορώντας τέσσερα άκρως καλοκαιρινά και πολύ κομψά σύνολα από την Mind Matter, προτείνοντας μας πως θα ξεχωρίσουμε ως οι πιο καλοντυμένες σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση.

Η Όλγα Ντάλλα δημιούργησε ένα απόλυτα καλοκαιρινό σύνολο, συνδυάζοντας ένα crop top με ημιδιαφάνεια στα μανίκια και μία maxi αέρινη φούστα σε ένα πολύ ιδιαίτερο floral μοτίβο σε γαλάζια απόχρωση. Θηλυκό και πολύ κομψό, ένα σετ όπως αυτό του μοντέλου από την Mind Matter πρόκειται να σε κάνει να ξεχωρίσεις τόσο στις εμφανίσεις σου στην πόλη όσο και στο νησί.

width=650

width=640

Για εσένα που θέλεις να είσαι πολύ κομψή από το πρωί στο γραφείο έως τη βραδινή έξοδο με τις φίλες σου, προτείνουμε να επενδύσεις στο αγαπημένο look των πιο ενημερωμένων fashionistas. Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Ντάλλα δημιούργησε ένα θηλυκό και πολύ σοφιστικέ σύνολο από τη Mind Matter, συνδυάζοντας ένα λινό γιλέκο με μία επίσης λινή ψηλόμεση παντελόνα.

Το wrap dress που θα φοράς non stop

Δεν υπάρχει πιο κολακευτικό φόρεμα από το κρουαζέ. Αγκαλιάζει τη σιλουέτα, ακολουθώντας τις καμπύλες της και την αναδεικνύει με έναν πολύ θηλυκό τρόπο. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου τουλάχιστον ένα wrap φόρεμα σε σατινέ ύφασμα, το οποίο θα φορέσεις σε επίσημα καλέσματα και όχι μόνο.

Η Όλγα Ντάλλα επέλεξε το δικό της αγαπημένο από τη νέα συλλογή της Mind Matter.

width=650

Η λίστα με τα must have κομμάτια του καλοκαιριού ολοκληρώνεται με το φόρεμα που θα φορέσεις ως καλεσμένη σε επίσημα καλέσματα όπως οι γάμοι και οι βαφτίσεις, αλλά και εκείνο που θα σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση στις βραδινές εξόδους.

width=650

width=640

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: