Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Χριστίνα Αλούπη: Η ανάρτηση για την σοβαρή κατάσταση της υγείας του

October 1, 2024
Η Χριστίνα Αλούπη νοσηλεύεται επειγόντως στο νοσοκομείο: Η ανακοίνωση για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της.

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Χριστίνα Αλούπη: Η ανάρτηση για την σοβαρή κατάσταση της υγείας του


Διαφ.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Χριστίνα Αλούπη, η οποία μάλιστα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, καθώς είχε μεγάλη και σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Η Χριστίνα Αλούπη χρειάστηκε να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρούσε.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Χριστίνα Αλούπη – Δείτε όλο το ρεπορτάζ

Τι συνέβη; Γιατί μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Στο χειρουργείο μπήκε η Χριστίνα Αλούπη, έπειτα από περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Η γνωστή παρουσιάστρια και μητέρα δυο αγοριών χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια επέμβαση μετά από οξεία σκωληκοειδίτιδα που υπέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, η Χριστίνα Αλούπη είχε το πρωί της Δευτέρας 30/9 έντονο πόνο στη γαστρεντερική χώρα και μπήκε εκτάκτως στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε σκωληκοειδεκτομή.

Η μητέρα της ήρθε εκτάκτως από τη Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά της, αλλά και δίπλα στα εγγόνια της.

Μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε πώς νιώθει και τι ακριβώς της συνέβη.

Καλό μήνα είπαμε; Έτσι να μας πάει καλά και ο Οκτώβρης ανέφερε στο πρώτο video που δημοσίευσε, στο οποίο φαίνεται να έχει ορό στο χέρι της.

Και συνέχισε: Λες και δεν είχαμε τίποτα άλλο να ασχοληθούμε. Καμία άλλη δουλειά, χαλαρή ζωή, αράζουμε όλη μέρα. Ας κάνουμε και ένα χειρουργείο για σκωληκοειδίτιδα να υπάρχει. Έτσι στο άσχετο. Παιδική ασθένεια. Είπαμε μπέμπα είμαι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: