Δεν κρατούν ποτέ μυστικό, μαρτυρούν ό,τι κι αν τους πείτε: Τα 3 Ζώδια που δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε τίποτα

October 2, 2024
Ποτέ δεν κρατούν μυστικό, αποκαλύπτουν ό,τι κι αν τους πείτε: Τα 3 Ζώδια στα οποία δεν πρέπει να αποκαλύπτετε τίποτα.

Δεν κρατούν ποτέ μυστικό, μαρτυρούν ό,τι κι αν τους πείτε: Τα 3 Ζώδια που δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε τίποτα


Διαφ.

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά, όσο καλοί φίλοι κι αν είστε.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι αποκαλύπτετε – και σε ποιον το αποκαλύπτετε. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι μυστικών και εξίσου πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να το κρατήσετε για τον εαυτό σας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό και με την πρώτη ευκαιρία θα το αποκαλύψουν.

Όπως διαβάζουμε στο Bustle, μερικοί από αυτούς είναι πολύ φλύαροι, ενώ άλλοι θα πουν κατευθείαν τα μυστικά σας επίτηδες. Ο λόγος για τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Τοξότες.

Τα 3 ζώδια που δεν κρατάνε μυστικά

width=640

Δίδυμοι

Εάν έχετε ένα βαθύ, σκοτεινό μυστικό που δεν μπορεί να αποκαλυφθεί, μην το πείτε ποτέ σε έναν Δίδυμο. Αυτό το ζώδιο του αέρα θα ορκιστεί ότι θα κρατήσει το μυστικό σας, αλλά στη συνέχεια θα πιάσει το τηλέφωνό του τη στιγμή που φεύγετε και αμέσως θα σας προδώσει.

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, αγαπά να μιλά ιδίως όταν έχει μια ζουμερή ιστορία να πει. Αν τους εμπιστευτείτε ένα μυστικό, ο ενθουσιασμός θα φουσκώσει μέσα τους μέχρι τελικά να απελευθερωθεί.

Οι Δίδυμοι μπορεί επίσης να πιστεύουν πραγματικά ότι το να το πουν στη μαμά τους ή σε έναν στενό φίλο το μυστικό σας δεν μετράει.

Ζυγός

Τα

Οι Ζυγοί είναι καταπληκτικοί φίλοι. Αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη είναι τόσο στοργικό και πιστό και αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει δίπλα σας και θα σας υποστηρίξει ό,τι κι αν συμβεί ωστόσο, μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικά σας 100% επίτηδες.

Ως ζώδιο που αντιπροσωπεύεται από τη ζυγαριά, οι Ζυγοί συχνά αισθάνονται σαν ειρηνευτικές δυνάμεις σε κοινωνικές καταστάσεις. Δεδομένου ότι θέλουν να βεβαιωθούν ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι, συχνά αναλαμβάνουν να μοιραστούν μυστικά ως έναν τρόπο να εκφράσουν παράπονα, ακόμα και όταν τους ζητάτε να μην το κάνουν. Μπορούν επίσης να κρατήσουν τα μυστικά των άλλων ανθρώπων με μια ορισμένη αίσθηση ενοχής και τελικά να αποφασίσουν να τα αποκαλύψουν όλα για το καλό της ανθρωπότητας.

Τους αρέσει να κουτσομπολεύουν για διασκέδαση, αλλά ειδικά αφού έχουν πιει ένα κοκτέιλ ή δύο. Ένας Ζυγός μπορεί να μοιραστεί μερικά από τα μυστικά σας πίνοντας ένα ποτό – και να μην το θυμάται καν την επόμενη μέρα.

Τοξότης

Ζώδια

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς απολαμβάνει να είναι η ψυχή του πάρτι, οπότε μπορεί να καλέσει τους συναδέλφους του ζώδια της φωτιάς – Λέων και Κριό – και να οργανώσει ένα κουτσομπολιό. (Οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι μπορούν επίσης να έρθουν.) Θα αποκαλύψουν ένα μυστικό μόνο για την αξία του σοκ ή για να γελάσουν, αλλά μερικές φορές το βλέπουν και ως πολιτικό τους καθήκον.

Οι Τοξότες είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο βάναυσα ειλικρινή άτομα του ζωδιακού κύκλου. Δεν πρόκειται να κρυφτούν αν γνωρίζουν ένα ανήθικο μυστικό και δεν ανησυχούν για την προστασία της φήμης ή την πληγή των συναισθημάτων. Αν κάτι πρέπει να ειπωθεί, θα το πουν κι ας είναι μυστικό, αρκεί να βγει στο φως η αλήθεια.

Είναι αχάριστοι άνθρωποι, δεν θα ακούσεις ποτέ “ευχαριστώ” απ’το στόμα τους: Αυτά είναι τα 4 Ζώδια που δεν εκτιμούν τίποτα

Τα πιο αχάριστα ζώδια, που δεν μπορούν να πουν “συγνώμη” ή “ευχαριστώ”, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις, είναι τέσσερα.

Ποια είναι τα πιο αχάριστα ζώδια του ζωδιακού

Κριός

Ο Κριός, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι γνωστός για τη φλογερή και παρορμητική του φύση. Αυτά τα άτομα είναι φυσικοί ηγέτες, πάντα πρόθυμοι να αναλάβουν την ηγεσία. Ωστόσο, η κίνησή τους μπορεί μερικές φορές να αποδειχθεί ως αχαριστία. Τείνουν να επικεντρώνονται στους στόχους και τις φιλοδοξίες τους, συχνά παραβλέποντας τις προσπάθειες και την υποστήριξη των γύρω τους. Αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται εγωκεντρικοί και μη εκτιμητές.

Ενώ ο Κριός μπορεί να είναι γενναιόδωρος και στοργικός, το ανταγωνιστικό τους πνεύμα και η επιθυμία για ανεξαρτησία συχνά επισκιάζουν την ευγνωμοσύνη τους.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τη διπλή τους φύση, καθιστώντας τους συναρπαστικά αλλά και πολύπλοκα άτομα. Μπορεί να είναι κοινωνικοί ωστόσο, αυτή η συνεχής ανάγκη για διέγερση μπορεί να τους κάνει να φαίνονται αχάριστοι. Μπορεί να χάσουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους για άτομα ή καταστάσεις, χωρίς να αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που έχουν κάνει οι άλλοι.

Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι απαραίτητα σκόπιμη. Οι Δίδυμοι απλώς οδηγούνται από την περιέργεια και την επιθυμία για νέες εμπειρίες.

Οι αστρολογικές προβλέψεις των πιο αχάριστων ζωδίων

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι σχολαστικοί με τη λεπτομέρεια, προσπαθώντας πάντα για την τελειότητα. Ενώ αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι ευεργετικά, μπορούν επίσης να κάνουν τους Παρθένους να φαίνονται αχάριστοι. Η κριτική τους φύση τους οδηγεί συχνά να εστιάζουν στο τι είναι λάθος αντί να εκτιμούν αυτό που είναι σωστό. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό για τους γύρω τους, που μπορεί να αισθάνονται ότι οι προσπάθειές τους περνούν απαρατήρητες.

Οι Παρθένοι έχουν υψηλά στάνταρ και αναζητούν συνεχώς τη βελτίωση. Αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται υπερβολικά επικριτικοί και μη εκτιμητές. Ωστόσο, εκτιμούν τη σκληρή δουλειά των άλλων. απλώς το εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι έντονοι και παθιασμένοι, συχνά οδηγούν με τα συναισθήματά τους. Είναι πολύ πιστοί, αλλά μπορούν επίσης να είναι πολύ προσεκτικοί. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να τους κάνει να φαίνονται αχάριστοι μερικές φορές. Οι Σκορπιοί είναι βαθιά ενδοσκοπικοί και μπορεί να μην εκφράζουν πάντα την ευγνωμοσύνη τους ανοιχτά, κάτι που μπορεί να παρερμηνευτεί ως αχαριστία.

Οι Σκορπιοί συχνά έχουν βαθιά συναισθήματα, αλλά εκφράζονται με τρόπους που δεν είναι πάντα κατανοητοί από τους άλλους.

Βρέχει χρήμα ξαφνικά για 4 ζώδια: Πάρτε λαχεία, παίξτε Τζόκερ, θα γίνεται πλούσιοι τον Σεπτέμβριο

Σε λίγες ημέρες αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο! Σεπτέμβριος, ο μήνας που φέρνει τη δροσιά του φθινοπώρου και νέες ευκαιρίες, και μερικά ζώδια έχουν όλα τα δώρα της τύχης στα πόδια τους. Αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια, προετοιμάσου για μια γεμάτη ενέργεια και θετικές αλλαγές με τον ερχομό του νέου μήνα!

Λέων

Οι Λέοντες, ετοιμαστείτε να λάμψετε! Ο Σεπτέμβριος σας προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να ξεχωρίσετε. Με τον Ερμή να σας ευνοεί, η επικοινωνία σας θα είναι πιο αποτελεσματική και θα βρείτε λύσεις σε παλιά ζητήματα. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην καριέρα σας, γιατί φαίνεται ότι σας περιμένει μια νέα πρόταση ή αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας.

Ζυγός

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας σας, Ζυγοί! Οι πλανήτες είναι με το μέρος σας και η τύχη σας χαμογελά. Περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις, είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία, είτε για μια θετική αλλαγή στη ζωή σας. Η κοινωνική σας ζωή είναι γεμάτη ενθουσιασμό και οι σχέσεις σας απολαμβάνουν ιδιαίτερη αρμονία.

Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες, αυτός ο μήνας είναι γεμάτος από νέες προοπτικές και περιπέτειες. Η τύχη φαίνεται να σας ευνοεί σε επαγγελματικά θέματα και η επιτυχία είναι προ των πυλών. Ενδεχομένως να βρείτε μια ευκαιρία για να επενδύσετε σε κάτι που σας ενθουσιάζει ή να λάβετε μια πρόταση που δεν μπορείτε να αρνηθείτε.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ο Σεπτέμβριος φέρνει πολλές χαρές στη ζωή σας. Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στο αποκορύφωμά της και η αναγνώριση για τις προσπάθειές σας είναι στο χέρι σας. Η κοινωνική σας ζωή θα ανθίσει και ίσως να δημιουργήσετε σημαντικές νέες σχέσεις ή συνεργασίες.

Αυτός ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος επιτυχίες και χαρές για εσάς, οπότε μην ξεχάσετε να απολαύσετε κάθε στιγμή!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: