Κακός χαμός στο δελτίο του Mega: Η ατάκα Πρετεντέρη που προκάλεσε το δολοφονικό βλέμμα της Ράνιας Τζίμα

October 3, 2024
Χαμός στο δελτίο του Mega λόγω της ατάκας του Πρετεντέρη που προκάλεσε το θυμωμένο βλέμμα της Ράνιας Τζίμα.

Κακός χαμός στο δελτίο του Mega: Η ατάκα Πρετεντέρη που προκάλεσε το δολοφονικό βλέμμα της Ράνιας Τζίμα


Διαφ.

Ένα δολοφονικό βλέμμα έριξε η Ράνια Τζίμα στον Γιάννη Πρετεντέρη κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων σήμερα (02.10.2024), αμέσως μετά την διευκρίνιση που έκανε ο δημοσιογράφος on air.

Ο απεσταλμένος του MEGA στη Μέση Ανατολή, Μαρίνος Αλειφέρης, ήταν παρών στον τόπο της επίθεσης, όπου σκοτώθηκε ο Ιώνας Καρούσης. Από χθες στην αιματοβαμμένη στάση του τραμ συρρέει κόσμος και αφήνει κεριά και λουλούδια στην μνήμη των θυμάτων, ενώ υπάρχει και ένα σημάδι από τη σφαίρα ανέφερε ο απεσταλμένος.

Ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι ο 26χρονος υπέστη τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς στο στήθος. Μετά την επίθεση, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε. Οι συρμοί έφτασαν στη στάση λίγο μετά τις επτά το απόγευμα. Τα δύο άτομα είχαν φύγει από την Χεβρώνα. Έφτασαν εδώ και για πολλές ώρες ήταν σε ένα τζαμί που βρίσκεται κοντά στη στάση. Εκεί ζήτησαν σε όσους ήταν μέσα να μην βγουν έξω γιατί κάτι κακό θα γίνει, μετέδωσε ο δημοσιογράφος του MEGA και εξήγησε ότι οι δράστες, εκτός από τα όπλα, είχαν και μαχαίρια μαζί τους. Ο ένας από τους δύο σκοτώθηκε από τα πυρά ενός πολίτη, ενώ ο δεύτερος υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η παρέμβαση του Γιάννη Πρεντέρη και ο εκνευρισμός της Ράνιας Τζίμα

Ο Γιάννης Πρετεντέρης, κλείνοντας το ρεπορτάζ του Mega σχετικά με τη δολοφονία του 26χρονου Ιωνά Καρούση, σχολίασε: Δεν σκοτώθηκε επειδή βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Σκοτώθηκε γιατί δύο τρομοκράτες τον πυροβόλησαν με τέσσερις σφαίρες στο στήθος. Οπότε να είμαστε ακριβείς σ’ αυτά που λέμε, πρόσθεσε ο Γιάννης Πρετεντέρης, με τη Ράνια Τζίμα να του απευθύνεται με αιχμηρό βλέμμα: Σε ποιον αναφέρεσαι Γιάννη;, με τον ίδιο να απαντά Γενικώς, όποιος παρακολούθησε το δελτίο καταλαβαίνει.

Μάλιστα, απάντησε η παρουσιάστρια, χωρίς να δίνει συνέχεια.

Δείτε τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πρετεντέρης μετά το 7:45′

Πάγωσε η Ράνια Τζίμα: Τι είναι αυτό το κιλοτί μαλλί; – Ο κακός χαμός στο δελτίο ειδήσεων του Μέγκα

Η Ράνια Τζίμα έμεινε άναυδη με την ατάκα του Γιάννη Πρετεντέρη, για το μαλλί του Ντόναλντ Τραμπ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, χθες, Τετάρτη.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πρετεντέρης και Γιάννης Χραμίδης σχολίαζαν τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, το debate του Ντόναλντ Τραμπ και της Κάμαλα Χάρις και τα δεδομένα για το ποιος από τους δύο κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ωστόσο, μία ατάκα του Γιάννη Πρετεντέρη για τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ, έκανε την παρουσιάστρια να απορεί, ζητώντας διευκρινίσεις.

Η απορία της Ράνιας Τζίμα για το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη

Αυτός ήταν το φαβορί και νόμιζαν ότι αυτή ήταν μία γυναικούλα, η οποία ήταν άχρωμη, άγευστη και δεν την ξέραμε 4 χρόνια σχεδόν. Ήταν στη σκιά του Μπάιντεν και θα κατέβαινε ο μεγάλος Τραμπ με το κιλοτί μαλλί. Έχει βελτιωθεί λίγο το χρώμα υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πρετεντέρης, με την παρουσιάστρια να αναρωτιέται τι εννοεί.

Αυτό το περίεργο χρώμα στο μαλλί του Τραμπ. Αυτό το πράγμα… κιλοτί χρώμα ήταν η απάντηση του Γιάννη Πρετεντέρη.

Άναυδη η Ράνια Τζίμα με την ατάκα του Γιάννη Πρετεντέρη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: