Δεν το πήρε κανείς είδηση: Οι 3 ηθοποιοί από το «Είσαι το ταίρι μου» που έφυγαν αθόρυβα

October 3, 2024
Κανείς δεν πρόσεξε το γεγονός: Οι τρεις ηθοποιοί από τη σειρά Είσαι το ταίρι μου αποχώρησαν απαρατήρητα.

Δεν το πήρε κανείς είδηση: Οι 3 ηθοποιοί από το Είσαι το ταίρι μου που έφυγαν αθόρυβα


Διαφ.

Η σειρά Είσαι το ταίρι μου παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, συνδυάζοντας χιούμορ, συγκίνηση και ρομαντισμό με μια πλοκή γεμάτη ανατροπές, που κράτησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ζωντανό μέχρι το τέλος.

Οι θεατές συνδέθηκαν βαθιά με τους πρωταγωνιστές, ενώ οι υπόλοιποι χαρακτήρες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία της σειράς, προσφέροντας πολύτιμες στιγμές γέλιου και συναισθηματικού βάθους. Πολλοί από αυτούς τους ρόλους ενσαρκώθηκαν από βετεράνους ηθοποιούς που, δυστυχώς, δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, αφήνοντας όμως ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ελληνική τηλεοπτική ιστορία.

Οι ηθοποιοί της σειράς δεν είναι πια στη ζωή

Βίκυ Βανίτα

width=2500

Η Βίκυ Βανίτα έφυγε από τη ζωή στις 8 Μαρτίου 2007. Η ηθοποιός έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1970, παίζοντας σε ταινίες δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς, όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στην τηλεόραση άφησε το στίγμα της με ρόλους σε επιτυχημένες σειρές, όπως το Ρετιρέ τη δεκαετία του ’90, όπου ενσάρκωσε τη διευθύντρια κα Ζαχαροπούλου στην εταιρεία Κόσμος. Παρόλο που στο Παρά 5 εμφανίστηκε σε έναν μικρό ρόλο ως Φωτεινή Κουτσιουμάρη, ο πιο χαρακτηριστικός της ρόλος στα 00s ήταν αυτός της θείας Αμαλίας στο Είσαι το ταίρι μου, μια τυφλή γυναίκα που, αν και δεν έβλεπε, είχε καταλάβει τα πάντα.

Δημήτρης Καμπερίδης

width=2500

Ο Δημήτρης Καμπερίδης έφυγε από τη ζωή στις 12 Σεπτεμβρίου 2010, αφήνοντας πίσω του ένα πλούσιο καλλιτεχνικό έργο. Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, καθώς και σε σημαντικές κινηματογραφικές ταινίες σκηνοθετών όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Παντελής Βούλγαρης, ο Λάκης Παπαστάθης και ο Νίκος Σμαραγδής.

Ευρύτερα γνωστός έγινε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές Λόγω Τιμής και Στο Κάμπινγκ. Στη δημοφιλή σειρά Είσαι το ταίρι μου υποδύθηκε τον Λυκούργο, πατέρα των Νίκου, Αννέτας και Σωτήρη, αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην πλοκή της σειράς.

Βασίλης Ανδρεόπουλος

width=2500

Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης ενσάρκωσε τον ρόλο του παππού στην αγαπημένη σειρά Είσαι το ταίρι μου. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας κέρδισε την αγάπη του κοινού με τις καυστικές ατάκες του, οι οποίες παραμένουν μέχρι σήμερα ανάμεσα στις πιο αστείες της σειράς. Δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή στις 16 Αυγούστου 2011, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά γεμάτη γέλιο και συγκίνηση.

Βίκυ Κουλιανού: Ο ρόλος της Λέχου στο Είσαι το ταίρι μου είχε γραφτεί για μένα, γι’ αυτό την έλεγαν Βίκυ

Η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει να συμμετέχει στη σειρά Είσαι το ταίρι μου αλλά τελικά αρνήθηκε η ίδια την πρόταση.

Το μοντέλο έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Hello και ανέφερε, ότι ο ρόλος της Βίκυς που τελικά ανέλαβε η Κατερίνα Λέχου, είχε γραφτεί για την ίδια. Σχετικά με αυτό, η Βίκυ Κουλιανού είπε: Τότε έφταιγα εγώ. Ο ρόλος είχε γραφτεί για μένα, γι’ αυτό και την ηρωίδα την έλεγαν Βίκυ. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά για να φύγουμε για γυρίσματα στην Αυστραλία, αλλά νομίζω ότι είχα κλείσει με τον Λειβαδά για να κάνω θέατρο. Θα βρίσκαμε έναν τρόπο αλλά εγώ τους είπα “όχι”.

Για το bullying που έχει υποστεί επειδή μεταπήδησε στον χώρο της υποκριτικής, η Βίκυ Κουλιανού ανέφερε:

Εγώ δεν θυμάμαι να υπήρχε άλλος άνθρωπος που να έχει φάει τόσο μπούλινγκ, επειδή μεταπήδησε στην υποκριτική. Επειδή ήμουν η πρώτη που το έκανα. Θυμάμαι τον Βασίλη Διαμαντόπουλο να μου λέει: “Είσαι πάρα πολύ καλή. Η αγαπημένη μου μαθήτρια. Αλλά γερό στομάχι έχεις;”. Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Διαμαντόπουλο. Κάναμε πολλή παρέα. Έξω από τη σχολή παίζαμε σκάκι και μιλούσαμε ατελείωτες ώρες. Μου έλεγε: “Σ’ αυτή τη χώρα οι καλοί δυσκολεύονται”. Δεν αισθάνομαι αδικημένη. Έχω κάνει πολύ ωραίες δουλειές. Απλώς κάποιες θα μπορούσαν να έχουν μια πιο φαντασμαγορική συνέχεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: