Το παραδέχτηκε η Ανδρέας Φουστάνος: «Μόνο μία είναι η γυναίκα και την έχω διεκδικήσει στη ζωή μου»

October 3, 2024

Το παραδέχτηκε η Ανδρέας Φουστάνος: «Μόνο μία είναι η γυναίκα και την έχω διεκδικήσει στη ζωή μου»


Διαφ.

Ο Ανδρέας Φουστάνος, ο επιτυχημένος πλαστικός χειρουργός, βρέθηκε σήμερα (3/10) καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno και παραχώρησε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Με χαλαρή διάθεση, μίλησε τόσο για την καριέρα του όσο και για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα που συνήθως αποφεύγει να σχολιάζει.

Ανδρέας Φουστάνος: Το φλερτ και τα χρήματα

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ανδρέας Φουστάνος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το φλερτ, ενώ αναφέρθηκε και στα οικονομικά του κέρδη από την επιτυχημένη του καριέρα.

Τα Όσα Ανέφερε:

«Όταν δουλεύεις 38 χρόνια και έχεις δουλειά, είναι δυνατόν να μην έχεις βγάλει πολλά λεφτά; Για μένα δεν υπάρχει αισθητική χειρουργική, όλα είναι επανορθωτική χειρουργική, ακόμα και ένα face lift. Έχει δημιουργηθεί μία πτώση από τη χαλάρωση και το επανορθώνεις», δηλώνει ο Ανδρέας Φουστάνος.

«Ο χώρος μας σήμερα είναι σκληρός και ανταγωνιστικός, έχει αυξηθεί δυσανάλογα ο αριθμός των γιατρών και εκεί ξεκινούν να διαβάλλουν ο ένας τον άλλον. Το βλέπω στους πιο νέους, εμένα δεν μπορούν να με διαβάλλουν αλλά έχει δημιουργηθεί ένας περίεργος ανταγωνισμός. Εγώ έχω ξεπεράσει τους 30.000 ασθενείς», απαντά σε σχετική ερώτηση ο γνωστός γιατρός.

«Οι γυναίκες ήταν πάντα μες στη ζωή μου. Έτυχε να ήταν πολλές. Η διαφορά ηλικίας είναι μια φιλοσοφία, μου αρέσει να κάνω παρέα με πιο νέους ανθρώπους. Λίγοι άνθρωποι μπορούν να ξεπεράσουν τους «σκοπέλους» που δημιουργεί η διαφορά ηλικίας, οι γυναίκες βαριούνται γρήγορα», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Φουστάνος.

«Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ καμάκι. Άλλο το φλερτ και άλλο το καμάκι. Μια φορά έχω διεκδικήσει γυναίκα στη ζωή μου, οι άλλες ερχόντουσαν εύκολα», κατέληξε για την προσωπική του ζωή ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:

“Είχα σχέση με τη συμπεθέρα μου”: Το ξεστόμισε ο Ανδρέας Φουστάνος για τον γάμο της μεγάλης κόρης του

Ο Ανδρέας Φουστάνος, ο διάσημος πλαστικός χειρουργός, προέβη σε μια πιπεράτη αποκάλυψη. Γνωστός για τις συχνές αναφορές του στις ερωτικές σχέσεις που είχε τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεών του, μίλησε στην επιτυχημένη εκπομπή του Alpha, «Happy Day», και τον Δημήτρη Παπανώτα, κάνοντας μια καυτή αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη μεγάλη του κόρη, Ιζαμπέλα Φουστάνου, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που δεν είχαν γίνει γνωστές στο κοινό μέχρι τώρα. «Η μεγάλη μου κόρη παντρεύτηκε με τον γιο μίας πολύ καλής φίλης, είχα ερωτική σχέση πριν κάποια χρόνια με την συμπεθέρα μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Φουστάνος έχει και μια δεύτερη κόρη, την Ανδριάννα, η οποία είναι καρπός του γάμου του με την γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: