Βγάζουν κακία και, σε κοροιδεύουν πίσω από την πλάτη σου: Αυτά είναι τα 3 Ζώδια που κουτσομπολεύουν συνέχεια τους άλλους

October 4, 2024

Βγάζουν κακία και, σε κοροιδεύουν πίσω από την πλάτη σου: Αυτά είναι τα 3 Ζώδια που κουτσομπολεύουν συνέχεια τους άλλους


Διαφ.

Ορισμένα ζώδια διαθέτουν άριστες προθέσεις, ενώ άλλα περιμένουν να αποστραφείς τη συζήτηση για να εκφράσουν τις απόψεις τους για σένα.

Ο ρόλος των ζωδίων στο κουτσομπολιό: Προθέσεις και χαρακτηριστικά

Η αναφορά σε κάποιον απουσία του και η επεσήμανση των χαρισματικών του χαρακτηριστικών μπορεί να θεωρηθεί ως μία ελαφριά μορφή κουτσομπολιού. Ωστόσο, όταν οι συζητήσεις διεξάγονται πίσω από την πλάτη του ατόμου και περιλαμβάνουν κριτική για τις πράξεις του, τότε αυτή η στάση αποκτά κακόβουλο χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bustle και την αστρολόγο Stina Garbis, η τάση του κουτσομπολιού είναι φυσική για ορισμένα ζώδια, καθώς απολαμβάνουν να αναλύουν τα ελαττώματα φίλων και γνωστών ή να σχολιάζουν τα λάθη τους. Αυτά τα ζώδια, εκ φύσεως φλύαρα λόγω του κυβερνήτη πλανήτη τους, βρίσκονται συχνά σε μία κατάσταση όπου η ανάγκη τους να διηγούνται ιστορίες τους οδηγεί σε αχαλίνωτη ομιλία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επιθυμία τους να μοιραστούν πληροφορίες και μυστικά των άλλων γίνεται ανεξέλεγκτη, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτουν πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε.

Τα τρία ζώδια που κουτσομπολεύουν

Δίδυμος

Ως ζώδιο που διέπεται από τον πλανήτη Ερμή, ο Δίδυμος δεν έχει κανένα δισταγμό να εκφράσει τις σκέψεις του και να μιλήσει για κάποιον πίσω από την πλάτη του. Σύμφωνα με την αστρολόγο Stina Garbis, διαθέτουν το ταλέντο της φλυαρίας, κάτι που τους καθιστά ιδιαίτερα κοινωνικούς. Αν ακούσουν κάποια «ζουμερή» πληροφορία, θα την διαδώσουν άμεσα σε όλους γύρω τους. Συχνά, οι προθέσεις τους δεν είναι κακόβουλες· απλώς δεν είναι ικανοί να συγκρατήσουν αυτά που γνωρίζουν. Ως ζώδιο του αέρα, οι Δίδυμοι μπορεί να φαίνονται διπρόσωποι, καθώς ακόμα και άτομα που φαίνονται αξιόπιστοι ενδέχεται να αλλάξουν στάση. Δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι αν ένας Δίδυμος σχολιάζει πίσω από την πλάτη σας κατά περίπτωση ή αν το κάνει με σκοπό να δημιουργήσει δράμα ή να πλήξει τη φήμη σας. Είτε το ένα είτε το άλλο, δεν είναι αυτοί στους οποίους πρέπει να εμπιστευτείτε τα πιο μύχια και απόρρητα μυστικά σας.

Καρκίνος

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου του Καρκίνου περιβάλλουν τον εαυτό τους με έναν μικρό, αλλά πιστό κύκλο φίλων, τους οποίους θα υπερασπιστούν με κάθε δυνατό τρόπο. Αν είστε μέλος αυτού του εσωτερικού κύκλου, θα απολαύσετε την υποστήριξή τους· ωστόσο, αν βρίσκεστε εκτός αυτού του κύκλου, θα γίνετε στόχος τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Garbis αναφέρει ότι αυτό το ζώδιο του νερού έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο κουτσομπολιό. «Πάντα παρακολουθούν τους γείτονές τους από τα παράθυρα και αναζητούν πληροφορίες», εξηγεί. Θέλουν να γνωρίζουν ποιος απατά ποιον, ποιος βιώνει έναν χωρισμό ή ποιος έχει χάσει τη δουλειά του. Η αγάπη των Καρκίνων για το κουτσομπολιό πιθανότατα πηγάζει από την επιρροή του φεγγαριού, που κυβερνά το ζώδιο αυτό.

Παρθένος

Ακόμα και η Παρθένος κυβερνάται από τον φλύαρο Ερμή και, ως αναλυτικό ζώδιο της γης, προτιμάει τις βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις από τις ελαφριές και περιφερειακές αναφορές. Αντί να μοιράζονται ευχάριστες ειδήσεις για κάποιον φίλο, οι Παρθένοι θα προτιμήσουν να εμβαθύνουν στο δράμα της ζωής του. Σύμφωνα με την Garbis, οι Παρθένοι έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο να βλέπουν τα πράγματα, γεγονός που τους διευκολύνει να επικρίνουν τους άλλους. Αν περνάτε από μία επαγγελματική αλλαγή, μία μετακόμιση ή έναν χωρισμό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουν κάτι να πουν σχετικά με το πώς το χειρίζεστε ή τι θα έκαναν διαφορετικά. Όπως και οι Καρκίνοι, έτσι και οι Παρθένοι προτιμούν να εκτονώνουν τα συναισθήματά τους μέσω του κουτσομπολιού. Συχνά, νιώθουν αναστάτωτοι και ανήσυχοι από τον κόσμο γύρω τους και αδυνατούν να πιστέψουν ότι οι άλλοι κάνουν λάθη. Γι’ αυτόν τον λόγο, συχνά κατέχουν τον ρόλο του ηγέτη σε έναν κύκλο κουτσομπολιού, αναζητώντας ευκαιρίες να μιλήσουν για τους άλλους προκειμένου να εκτονωθούν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: