«Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι»: Σούσουρο με όσα είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος για τα παιδιά του

October 5, 2024

«Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι»: Σούσουρο με όσα είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος για τα παιδιά του


Διαφ.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε ανοιχτά για την καριέρα του, την περίοδο που ασχολήθηκε με τις διαφημίσεις, την ηλικία του, τον γάμο του και την εμπειρία του ως γονέας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην έλλειψη εγγονιών από τη ζωή του μέχρι τώρα.

Αντώνης Καφετζόπουλος: Η πορεία του στον χώρο, οι απόψεις για τη δουλειά, την ηλικία και τις προσωπικές του σχέσεις

Ο Καφετζόπουλος ανέφερε ότι : «Επτά χρόνια που έκανατις διαφημίσεις μεγάλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν έπαιζα ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση. Είμαι συνταξιούχος ηθοποιός. Νιώθω όπως όλοι οι συνταξιούχοι, είναι πολύ μικρή η σύνταξη. Πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα, να περάσεις και για το σκάρτο χιλιάρικο, που δεν είναι χιλιάρικο, είναι πιο κάτω, και να περάσει με ό,τι άλλο προκύψει. Εγώ τα τελευταία χρόνια κάνω αυτό όμως, παίζω και σε καμία ταινία, σε καμία σειρά. Τώρα έκανα έναν έκτακτο ρόλο για μια ξένη παραγωγή για το Netflix. Μου ζητήσανε από ένα casting να βρεθούμε. Ήταν ισραηλινή και σουηδική παραγωγή. Λέγεται “The girl from Oslo”».

Αναφερόμενος στην τάση των παραγωγών να επιλέγουν ηθοποιούς που παίζουν στην τηλεόραση για να ενισχύσουν την εμπορική απήχηση των παραστάσεων, ο Καφετζόπουλος σημείωσε ότι : «Μετά το “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” με χρησιμοποίησαν για να έρθει κόσμος στο θέατρο και εγώ έτσι σκέφτομαι. Θα σκεφτώ αν έχω έναν θίασο με 5 ηθοποιούς, τουλάχιστον ο ένας να παίζει στην τηλεόραση, να έχουμε αυτό που λέγανε οι παλιοί παραγωγοί να έχουμε ηθοποιούς για την “ταμπέλα”»

Σε σχέση με την αποφυγή των πρεμιέρων, ο ηθοποιός εξήγησε πως : «Δεν πάω στις πρεμιέρες όχι για λόγους κοινωνικότητας, γιατί όλοι οι ηθοποιοί είναι φίλοι μου και αν δεν μου αρέσει η παράσταση φαίνεται στη φάτσα μου. Γιατί να πάω στην πρεμιέρα και να τους δηλητηριάσω την παράσταση; Θα παώ μια άλλη φορά και αν δεν μου αρέσει και με δουν, θα με ρωτήσουν, αλλά θα είναι χαλαροί, δεν θα έχουν το άγχος της πρεμιέρας».

Ο αυτοσαρκασμός για την ηλικία και οι σκέψεις του για την οικογένεια και τις σχέσεις

Σχολιάζοντας την ηλικία, ο Καφετζόπουλος ανέφερε ότι : «Το βιολογικό μας απασχολεί όλους. Ξεκινάς και παίρνεις χάπια περισσότερα από τους άλλους. Πήρα ρόλους για την εξωτερική μου εμφάνιση, ήμουν ομορφόπαιδο, τώρα είμαι ομορφοπαππούς. Εγγόνια δεν έχω. Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν ήταν κοπέλες θα είχα».

Στο θέμα των ερωτικών σχέσεων και των γάμων του, ο Καφετζόπουλος εξήγησε ότι πάντα ήταν αφοσιωμένος σύντροφος, έχοντας μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ οι κοπέλες του αποτελούσαν και τους καλύτερους φίλους του. Ολοκληρώνοντας επισήμανε πως : «Δεν ξέρω τι εισέπρατταν, αλλά εγώ πάντα ήμουν αφοσιωμένος στην εκάστοτε σχέση μου, είχα πάντα μεγάλες σχέσεις. Πάντα οι κοπέλες μου ήταν οι καλύτεροι μου φίλοι, ήθελα να κάνω παρέα μόνο με εκείνες. Πάντα απέκλεια τους φίλους μου από τις σχέσεις μου, δεν ξέρω όμως αν μπούχτιζαν οι γυναίκες μου. Οικογένεια για μένα δεν σημαίνει γάμος, έχω κάνει έναν γάμο χωρίς παιδί, έναν γάμο με παιδί και ένα παιδί χωρίς γάμο. Έχω κάνει όλους τους συνδυασμούς γάμων και παιδιών».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος νιώθει ενοχές για την Κατερίνα Γώγου, “Ήξερα ότι περνάει μία μαύρη περίοδο”

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αείμνηστη ηθοποιό Κατερίνα Γώγου.

Η Κατερίνα Γώγου ήταν σαν μεγάλη αδερφή για τον Αντώνη Καφετζόπουλο

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός “η Κατερίνα ήταν σαν μεγάλη μου αδελφή. Μερικούς ανθρώπους, πιο νέους από αυτήν, μας συμπαθούσε κι έκανε ότι μπορούσε για να μας βοηθάει. Με επηρέασε πάρα πολύ ο τρόπος που πέθανε. Αισθάνθηκα ότι πέθανε μόνη, μακριά από όλους μας. Είχε κόψει η ίδια, αλλά κόψαμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δεν βρήκαμε έναν τρόπο να επικοινωνούμε οι κοντινοί της άνθρωποι. Όχι όλοι, εγώ δεν βρήκα, πιθανόν κάποιοι άλλοι να βρήκαν”.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος νιώθει ενοχές για τον θάνατο της Κατερίνας Γώγου

Και συμπληρώνει ο Αντώνης Καφετζόπουλος “νιώθω ενοχές, πιθανόν να υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να κάνω. Ήξερα ότι η Κατερίνα περνάει πολύ άσχημα, μια μαύρη περίοδο και είπα “τι να κάνουμε, έτσι είναι ζωή”, φέρθηκα λίγο χίπικα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: