«Μπαμ» – Έσκασε η “Bόμβα”: Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης ξανά μαζί, 19 χρόνια μετά το «50 – 50»

October 5, 2024

«Μπαμ» – Έσκασε η “Bόμβα”: Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης ξανά μαζί, 19 χρόνια μετά το «50 – 50»


Διαφ.

Ενώ περιμένει την απόφαση του εφετείου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για δύο απόπειρες βιασμού, εξακολουθεί να λαμβάνει επαγγελματικές προτάσεις, κυρίως για μεταφραστικές εργασίες και όχι για την επιστροφή του στην υποκριτική. Παρ’ όλα αυτά, επιθυμεί να επιστρέψει τουλάχιστον στο θέατρο, κάτι που εκφράζει στους φίλους και συνεργάτες του, με τον Παύλο Χαϊκάλη να είναι ο πρώτος.

Ξανά μαζί: «Μπαμ» Πέτρου Φιλιππίδη – Παύλου Χαϊκάλη

Ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος προσκλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και συνομίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να επικοινωνεί με τον ηθοποιό. Επίσης, ανέφερε ότι ο Φιλιππίδης εκφράζει την επιθυμία να συνεργαστούν σε μία θεατρική παράσταση.

Η αποκάλυψη του Χαϊκάλη για τα τηλεφωνήματα με Φιλιππίδη

«Φυσικά και μιλάω με τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα ήταν ανέντιμο να μη μιλάω μαζί του. Ισχύουν μόνο όσα λέει ο Πέτρος και οι δικηγόροι του. Ο Πέτρος θα μιλήσει μετά το Εφετείο. Ο Πέτρος μπήκε άδικα φυλακή. Αν μάθετε τι γινόταν μέσα στο δικαστήριο, θα γελάσουν και οι κότες.

Στον Πέτρο είχα πει “πληρώνεις τον απόλυτο χαρακτήρα σου”. Ο Πέτρος θέλει να κάνουμε μαζί θέατρο και μου το λέει. Κι εγώ θέλω να τον στηρίξω. Δεν ξέρω, γιατί έχω σιχαθεί το θέατρο, αλλά μπορεί και να ξαναγυρίσω», αποκάλυψε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Θέλω κι εγώ να ζήσω»: Σε άθλια οικονομική κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης, αυτή τη δουλειά κάνει πλέον

Πέτρος Φιλιππίδης εγκατέλειψε την τέχνη του ηθοποιού και πλέον κάνει μια τελείως διαφορετική δουλειά.

Εν αναμονή του Εφετείου, ο πρωταγωνιστής συνεχίζει πεισματικά να αρνείται τις προτάσεις που του γίνονται για τηλεοπτικές εμφανίσεις, σειρές και αλλά και θέατρο, έχοντας εξασφαλίσει τα προς το ζην μεταφράζοντας θεατρικά έργα. Την ίδια ώρα, και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, έχει βρει δουλειά στον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες της οικογένειάς τους, ενώ μέχρι σήμερα και οι δυο τους αποφεύγουν κάθε επαφή με τα μέσα ενημέρωσης.

Τακτική που θα συνεχίσουν να ακολουθούν μέχρι την απόφαση του Εφετείου. Οι δικηγόροι του ηθοποιού, πάντως, έχουν παραδεχτεί πως ο Φιλιππίδης σκοπεύει να μιλήσει τηλεοπτικά μετά το τέλος της δικαστικής του περιπέτειας, προκειμένου να γνωστοποιηθούν και οι δικές του θέσεις σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και όλα όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό του όλον αυτόν τον καιρό.

Ο χρόνος σιωπής τελείωσε: Τα είπε όλα με 1 φωτο ο Πέτρος Φιλιππίδης 2 μήνες μετά & ζητάει μόνο ένα πράγμα

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος παλαιότερα δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media, έχει αρχίσει πρόσφατα να κάνει αρκετές δημοσιεύσεις. Ο γνωστός ηθοποιός, το όνομα του οποίου βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής για αρνητικούς λόγους, φαίνεται πως πλέον προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα. Μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media, επιδιώκει να προωθήσει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και να υπενθυμίσει στο κοινό το έργο που έχει προσφέρει στον χώρο της τέχνης.

Επιπλέον, ο Φιλιππίδης έχει δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube, όπου ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα από την καριέρα του, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Μέσα από αυτήν την πλατφόρμα, επιχειρεί να αναδείξει ξανά τις δουλειές του και να συνδεθεί με το κοινό του, παρουσιάζοντας τις σημαντικότερες στιγμές της πορείας του.

«Συνέντευξη ΧΑΙ ΡΟΚ», έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις του, στέλνοντας τον κόσμο με ένα link στο Youtube.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν σταμάτησε εκεί. Το βράδυ της Πέμπτης, 22 Αυγούστου, προχώρησε σε ακόμη μία ανάρτηση στο Instagram, κάνοντας instastory για να ενημερώσει τους ακόλουθούς του σχετικά με το κανάλι του στο YouTube. Με αυτήν την κίνηση, συνέχισε να προωθεί την ψηφιακή του παρουσία, ενθαρρύνοντας το κοινό να επισκεφθεί το κανάλι του και να παρακολουθήσει το περιεχόμενο που δημοσιεύει εκεί, ενισχύοντας την επικοινωνία του με τους θαυμαστές του.

«Αυτό είναι το επίσημο κανάλι μου στο Youtube. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή για να βλέπετε πρώτοι ακυκλοφόρητο περιεχόμενο και άλλα στιγμιότυπα», ανέφερε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: