Διαζύγιο «βóμβα» για πασίγνωστη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης – Χωρίζει μετά από 14 χρόνια γάμου

October 5, 2024

Διαζύγιο «βóμβα» για πασίγνωστη κυρία της ελληνικής τηλεόρασης – Χωρίζει μετά από 14 χρόνια γάμου


Διαφ.

Ετοιμαστείτε για μια είδηση που θα συζητηθεί! Άλλη μια «βόμβα» διαζυγίου έσκασε στον χώρο των επιχειρήσεων, και αυτή τη φορά αφορά την οικογένεια Κυριακού.

Το Διαζύγιο της Μοναχοκόρης του Μίνωα Κυριακού

Μετά από 14 χρόνια γάμου, η Αθηνά Κυριακού, η μοναχοκόρη του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Να θυμίσω ότι η Αθηνά είναι το τρίτο παιδί του μεγάλου εφοπλιστή και ιδρυτή του ομίλου ΑΝΤ1, καθώς και αδερφή του Ξενοφώντα και του Θοδωρή Κυριακού.

Ο Λαμπερός Γάμος και το Αγοράκι τους

Η Αθηνά είχε παντρευτεί τον Ιούλιο του 2010 τον Λευτέρη Καλλέργη, έναν άνδρα με κύρος στον χώρο του real estate. Ο γάμος είχε πραγματοποιηθεί στο εντυπωσιακό εξοχικό της οικογένειας στον Άγιο Αιμιλιανό, με περισσότερους από 200 εκλεκτούς καλεσμένους. Ένα χρόνο αργότερα, γεννήθηκε ο καρπός του έρωτά τους, το αγοράκι τους.

Χαμηλό Προφίλ και Αθόρυβη Παρουσία

Η Αθηνά Κυριακού, αν και μέρος μιας ισχυρής οικογένειας, κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ. Ασχολήθηκε διακριτικά με τα media της οικογένειας και δεν αναζήτησε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και το διαζύγιό της έγινε γνωστό μόνο στον στενό κύκλο της οικογένειας Κυριακού.

Το Διαζύγιο που Έσκασε σαν Βόμβα

Τελικά, ο χωρισμός της Αθηνάς και του Λευτέρη Καλλέργη μετά από 14 χρόνια έγινε πραγματικότητα. Και αν δεν το είχε μάθει ο “wiseman,” θα ήταν ακόμη ένα μυστικό της οικογένειας. Εμείς, όμως, φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις, ειδικά όταν πρόκειται για τόσο σημαντικά γεγονότα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: