Μοιάζει αδερφή της Παπούλια: Ο Γιώργος Λιάντος έκανε εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του, Δήμητρα και… μείναμε

October 5, 2024

Μοιάζει αδερφή της Παπούλια: Ο Γιώργος Λιάντος έκανε εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του, Δήμητρα και… μείναμε


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάντος και η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακάρη, έκαναν μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της παράστασης «Μη σου τύχει». Η παράσταση επέστρεψε για δεύτερη χρονιά την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στο θέατρο Αθηνών και συγκέντρωσε πολλές διάσημες παρουσίες στο κοινό.

Επιστροφή του Αιμίλιου Χειλάκη

Ο Αιμίλιος Χειλάκης επέστρεψε στη σκηνή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συμμετέχοντας στην κλασική γαλλική κωμωδία του Francis Veber, συγγραφέα γνωστών επιτυχιών όπως «Δείπνο Ηλιθίων» και «Το Κλουβί με τις Τρελές». Την παράσταση συν-σκηνοθετεί μαζί με τον Μανώλη Δούνια, ενώ πλαισιώνεται από τους: Χριστόδουλο Στυλιανού, Τάνια Τρύπη, Ελένη Καρακάση, Ευγενία Ξυγκόρου, και τη Δήμητρα Βαμβακάρη.

Ο Γιώργος Λιάντος στο Πλευρό της Συζύγου του

Ο Γιώργος Λιάντος δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα, στηρίζοντας τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακάρη, η οποία συμμετέχει στην παράσταση. Το ζευγάρι, μάλιστα, φωτογραφήθηκε αγκαλιασμένο, δείχνοντας πόσο αγαπημένο είναι.

Λίγα Λόγια για το Ζευγάρι

Ο Γιώργος Λιάντος, πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια και πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου, παντρεύτηκε τη Δήμητρα Βαμβακάρη με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2016. Λίγους μήνες μετά, το ζευγάρι απέκτησε την κόρη του. Ένα χρόνο αργότερα, ακολούθησε και ο θρησκευτικός τους γάμος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: