Έτσι ήταν ο πιο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής όταν ήταν μικρός – Οι φωτογραφίες που… ξέθαψαν από τα παιδικά του χρόνια

October 5, 2024

Έτσι ήταν ο πιο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής όταν ήταν μικρός – Οι φωτογραφίες που… ξέθαψαν από τα παιδικά του χρόνια


Διαφ.

Το αγοράκι της φωτογραφίας μεγάλωσε και έγινε ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της Ελλάδας!

Χθες, 4 Ιανουαρίου, είχε γενέθλια ένας δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής και επέλεξε να ευχηθεί στον εαυτό του δημοσιεύοντας μια παιδική του φωτογραφία.

Μπορείτε να μαντέψτε ποιο είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Ο τραγουδιστής που γιόρτασε τα γενέθλιά του και μοιράστηκε αυτή την τρυφερή φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια δεν είναι άλλος από τον Πάνο Κιάμο!

Όπως ανέφερε ο ίδιος, λίγο πριν μπει στα πρώτα «ήντα» ευχαρίστησε τον κόσμο που είναι δίπλα του εδώ και 26 χρόνια που βρίσκεται στη δισκογραφία.

Η συγκινητική ανάρτηση του Πάνου Κιάμου με αφορμή τα γενέθλια του

Ο Πάνος Κιάμος σχολίασε για τα γενέθλιά του: «4 Οκτωβρίου…γενέθλια σήμερα…όλο και πλησιάζω τα πρώτα …ήντα!! Κι όμως νιώθω όμορφα…γιατί δόξα τον Θεό έχω την υγεία μου και συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπώ…Μανούλα μου και φέτος μαζί έχουμε γενέθλια!!! Πως γίνεται αυτό κάθε χρονιά;;

Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις!!! Και κυρίως ευχαριστώ όλους εσάς παιδιά που με στηρίζετε 26 ολόκληρα χρόνια που είμαι στη δισκογραφία!! Κι αν εγώ σας ευχαριστώ μια φορά από τα βάθη της καρδιάς μου…η μητέρα μου (όπως κάθε μητέρα για το σπλάχνο της..), νιώθω ότι σας ευχαριστεί 100 φορές!! Να προσεχετε τις μανούλες σας παιδιά!!! Σας ευχαριστώ. Σας αφιερώνω το τραγούδι που γνωριστήκαμε το 1998…».

Πάνος Κιάμος: Προσφέρει τον μισθό του στους πυρόπληκτους, στους πυροσβέστες και τα αδέσποτα ζώα

Ο Πάνος Κιάμος βρίσκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων και προσφέρει τον μισθό του από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται για την ανακούφιση των πληγών τους.

Η ανάρτηση του Πάνου Κιάμου στο instagram

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο τραγουδιστής έγραψε:

“Η διεύθυνση του Posidonio, ο Πάνος Κιάμος και όλοι οι καλλιτέχνες του σχήματος, αποφασίσαμε Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Αυγούστου, μέρος των εσόδων από τις εμφανίσεις, αλλά και των προσωπικών αμοιβών των καλλιτεχνών να διατεθεί στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, στους πυροσβέστες και στα αδέσποτα ζωάκια, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης που διέπει την κοινωνία μας.

Ο Πάνος Κιάμος θα δώσει την αμοιβή που θα πάρει την Παρασκευή και το Σάββατο υπέρ των πυρόπληκτων

Ας σταθούμε ο καθένας όπως και όσο μπορεί στο πλευρό αυτών που έχουν ανάγκη”.

Πάνος Κιάμος πυρόπληκτοι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: