Άβαφη και κούκλα στα 50 της: Αποθεώνουν την Βαλέρια Κουρούπη, πόζαρε με τον 33χρονο σύντροφό της στην Πύλο

October 5, 2024

Άβαφη και κούκλα στα 50 της: Αποθεώνουν την Βαλέρια Κουρούπη, πόζαρε με τον 33χρονο σύντροφό της στην Πύλο


Διαφ.

Η Βαλέρια Κουρούπη κατάφερε να ξεφύγει λίγο από την απαιτητική καθημερινότητά της και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης στην Πύλο μαζί με τον σύντροφό της. Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από την απόδρασή τους μέσα από αναρτήσεις της στα social media.

Βαλέρια Κουρούπη: Τα Στιγμιότυπα από τις Διακοπές

Η Βαλέρια Κουρούπη συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινή της ζωή και τα διάφορα επαγγελματικά της πρότζεκτ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά, πραγματοποίησε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από την Πύλο.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Βαλέρια και ο σύντροφός της ποζάρουν με τα μαγιό τους στην παραλία, φανερά χαλαροί και ευδιάθετοι, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές μαζί.

Ίδια με όταν έπαιζε στον Δόγκανο: Η Βαλέρια Κουρούπη έκανε πάνω της την μεγάλη αλλαγή και στα 50 μοιάζει 22άρα

Η Βαλέρια Κουρούπη γιόρτασε τα 50α της γενέθλια με μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το νέο της look.

Το Νέο Λουκ που Κρύβει Χρόνια

Η ταλαντούχα ηθοποιός άφησε πίσω της το ξανθό χρώμα στα μαλλιά και υιοθέτησε ένα σκούρο, μελαχρινό τόνο, που της προσδίδει μια ανανεωμένη και νεανική αίσθηση. Η αλλαγή αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαυμαστές της, οι οποίοι την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό. Τα social media κατακλύστηκαν από θετικά σχόλια όπως «Σου πάει απίστευτα!» και «Ακόμα πιο λαμπερή!», αναδεικνύοντας την επιτυχία της επιλογής της.

Η Βαλέρια Κουρούπη απέδειξε για ακόμη μια φορά πως η ανανέωση και η φρεσκάδα στην εμφάνιση δεν γνωρίζουν όρια ηλικίας. Το νέο της look αναδεικνύει την ομορφιά της με έναν πιο δυναμικό και κομψό τρόπο, ενώ η αλλαγή της αναμένεται να σχολιαστεί θετικά για πολύ καιρό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: