Φτυστή η μάνα της η Χριστίνα: Κυκλοφόρησαν φώτο της 39χρονης Αθηνάς Ωνάση, μετά από χρόνια, και δεν την αναγνωρίσαμε

October 6, 2024

Φτυστή η μάνα της η Χριστίνα: Κυκλοφόρησαν φώτο της 39χρονης Αθηνάς Ωνάση, μετά από χρόνια, και δεν την αναγνωρίσαμε


Διαφ.

Μία φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση κυκλοφόρησε, τρία χρόνια μετά την τελευταία της δημόσια εμφάνιση.

Η χρυσή κληρονόμος μοιάζει αγνώριστη σε στιγμιότυπο που έχει προστεθεί σε παρουσίαση του γαλλικού ομίλου supermarket, όπου έχει επενδύσει.

Σε αυτό, η Αθηνά Ωνάση εμφανίζεται με καστανά μαλλιά, ενώ είναι φανερά αδυνατισμένη. Σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε και στην εκπομπή «Πρωινό».

Η Αθηνά Ωνάση εμφανίστηκε τελευταία φορά δημόσια τον Οκτώβριο του 2021. Η χρυσή κληρονόμος παρευρέθηκε στον γάμο υπερπαραγωγή του Σάμι Ζέιν με τη Λόρεν φαν Μπέρκελ στο Μονακό.

Λιτή και σικ φορούσε ένα απλό φλοράλ φόρεμα στα χρώματα του μπλε και του άσπρου. Τα μαλλιά της τα είχε κάτω ενώ το μοναδικό αξεσουάρ που διακρίνονταν από την όλη της εμφάνιση ήταν το πανάκριβο ρολόι της.

Η ίδια που σπάνια κάνει κοσμικές εμφανίσεις φαίνεται πως κάνει μια προσπάθεια να γυρίσει σελίδα στη ζωή της αλλά και δώσει τέλος στις φήμες που την ήθελαν να πάσχει από κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η Ελληνοαμερικανίδα Γιάννα Νταρίλη, η οποία ηταν καλεσμένη στο γάμο των Ζέιν μαζί με τον σύζυγό της.

Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση: Εμφανίστηκε 3 χρόνια μετά και έχει γίνει ίδια η Χριστίνα

Η Αθηνά Ωνάση γενικότερα δεν έβγαινε στους φακούς και δεν επεδίωκε τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο μια φωτογραφία, πρόσφατη, κυκλοφόρησε και κανείς δεν την αναγνώριζε!

Η Αθηνά Ωνάση δεν μας έδειχνε τον εαυτό της μέσα από φωτογραφίες ή δημόσιες εμφανίσεις με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε μια φωτογραφία της με τον Γιώργο Λιάγκα να προειδοποιεί τους συνεργάτες του, ότι δε θα πιστεύουν στη φωτογραφία που θα δουν.

Απίστευτο κι όμως αληθινό – Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση στην πρώτη δημόσια φωτογραφία μετά από αρκετά χρόνια

Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε μετά από αρκετά χρόνια.

Το πρωί της Παρασκευής παρουσιάστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μια φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση, με τον Γιώργο Λιάγκα να προϊδεάζει τους συνεργάτες του πως δεν θα αναγνωρίσουν το πρόσωπο το οποίο απεικονίζεται στη φωτογραφία.

“Εγώ όταν μου έδειξαν τη φωτογραφία, νόμιζα ότι είναι μια γνωστή μου που της μοιάζει. Μου λένε είναι διάσημη και πλούσια, δε μου έλεγε τίποτα. Δεν τη γνώρισα”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε η φωτογραφία:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: