Αδιανόητος θρήνος: Μαθεύτηκε η ταυτότητα του 26χρονου ποδοσφαιριστή που απανθρακώθηκε έξω από τη Λάρισα

October 6, 2024

Αδιανόητος θρήνος: Μαθεύτηκε η ταυτότητα του 26χρονου ποδοσφαιριστή που απανθρακώθηκε έξω από τη Λάρισα


Διαφ.

Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στα Φάρσαλα η είδηση του τραγικού θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστή Χρήστου Κερμελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της 6ης Οκτωβρίου.

Θλίψη στα Φάρσαλα: Ο τραγικός χαμός του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κερμελίδη σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα

Ο Χρήστος Κερμελίδης, καταγόμενος από την Υπέρεια Φαρσάλων, βρέθηκε εγκλωβισμένος στο όχημά του, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σοβαρή σύγκρουση.

Το δυστύχημα συνέβη στο 6ο χιλιόμετρο της οδού Λάρισας – Καρδίτσας, λίγο μετά τη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κερμελίδης εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε με μεγάλη δύναμη σε κολόνα οδοφωτισμού. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το όχημα «τυλίχθηκε» αμέσως στις φλόγες, παγιδεύοντας τον άτυχο νεαρό ποδοσφαιριστή στο εσωτερικό του.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας με δύο υδροφόρα οχήματα και δύο βοηθητικά, προσπαθώντας να σβήσουν τις φλόγες και να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, ο Χρήστος Κερμελίδης δεν κατάφερε να σωθεί και βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Η είδηση του θανάτου του σόκαρε την τοπική κοινωνία των Φαρσάλων, καθώς ο Κερμελίδης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός λόγω της συμμετοχής του στα τοπικά αθλητικά δρώμενα και της αφοσίωσής του στο ποδόσφαιρο. Η κοινότητα θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, με το βαρύ κλίμα της θλίψης να καλύπτει ολόκληρη την περιοχή.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: