Τους κέρδισαν με την “επιμονή” τους: 8 διάσημοι της ελληνικής showbiz που παντρεύτηκαν… θαυμάστριές τους

October 12, 2024

Τους κέρδισαν με την “επιμονή” τους: 8 διάσημοι της ελληνικής showbiz που παντρεύτηκαν… θαυμάστριές τους


Διαφ.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι πολλοί γνωστοί Έλληνες της showbiz ανέπτυξαν ερωτικές σχέσεις και κατέληξαν σε γάμο με γυναίκες που ξεκίνησαν ως θαυμάστριές τους. Ωστόσο, όχι ένα, ούτε δύο, αλλά οκτώ ζευγάρια από τον καλλιτεχνικό κόσμο έζησαν αυτό το σενάριο, αναπτύσσοντας σχέσεις που εξελίχθηκαν σε οικογένειες. Ας δούμε παρακάτω τις ιστορίες αγάπης που ξεκίνησαν από τον θαυμασμό και κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Διάσημοι Έλληνες που Ερωτεύτηκαν τις Θαυμάστριές τους: Μια Ματιά σε Οκτώ Ιστορίες Αγάπης

Πάνος Κιάμος και Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Κιάμος γνωρίστηκε με τη Ζαχαρούλα όταν εκείνη του ζήτησε ένα αυτόγραφο. Αυτό το πρώτο τυχαίο περιστατικό οδήγησε σε μια σχέση αγάπης, και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008, με κουμπάρο τον επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τη Λιάνα, τον Βασίλη και τον Κωνσταντίνο. Ωστόσο, μετά από 12 χρόνια γάμου, το 2020 αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Δημήτρης Κόκκοτας και Κατερίνα

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκκοτας σε μια συνέντευξή του αποκάλυψε πως η σύντροφός του, Κατερίνα, ήταν αρχικά θαυμάστριά του. «Η σύντροφός μου Κατερίνα ήταν θαυμάστριά μου. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, γύρω στα δώδεκα».

Η γνωριμία τους ξεκίνησε όταν εκείνη ζήτησε αυτόγραφο για την αδερφή της, και αμέσως μετά ο ίδιος της ζήτησε τον αριθμό της, καθώς ένιωσε αμέσως έλξη. Έτσι, άρχισαν μια σχέση που κράτησε πολλά χρόνια και ήταν γεμάτη αγάπη. «Είχε έρθει να πάρει αυτόγραφο για τη μικρή της αδελφή και έτσι γνωριστήκαμε. Της έδωσα το αυτόγραφο και της ζήτησα το τηλέφωνό της, γιατί μου άρεσε πολύ και ήθελα να την ξαναδώ. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας; Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, με την πρώτη ματιά, και είναι ακόμη», είχε αναφέρει.

Πάνος Καλίδης και Λεάννα Μάρκογλου

Η Λεάννα Μάρκογλου γνώρισε τον Πάνο Καλίδη ως θαμώνας σε ένα νυχτερινό κέντρο όπου εκείνος τραγουδούσε. Μετά τη γνωριμία τους στο καμαρίνι, ο Πάνος της πρότεινε να συνεργαστούν ως μακιγιέζ, και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία τους. Η σχέση τους εξελίχθηκε σε προσωπική, και οι δυο τους παραμένουν μαζί μέχρι σήμερα.

«Γνωριστήκαμε και τη ρώτησα αν την ενδιαφέρει να με βάψει. Χρειαζόμουν έναν άνθρωπο, τη δοκίμασα, με έβαψε, μου άρεσε γενικά. Ξεκίνησε να δουλεύει μαζί μου για 4 χρόνια και η σχέση ήρθε ένα χρόνο μετά. Ήταν καθαρά επαγγελματικά στην αρχή, με βοηθούσε σε πολλά πράγματα».

Χρήστος Δάντης και Τζένη Βουτσίδου

Η Τζένη Βουτσίδου πήγε να παρακολουθήσει τον Χρήστο Δάντη σε μια ζωντανή εμφάνισή του και η γνωριμία τους γρήγορα εξελίχθηκε σε έρωτα. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισαν να χωρίσουν. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθούν να είναι ενωμένοι για το καλό των παιδιών τους.

Στάθης Ψάλτης και Χριστίνα

Η Χριστίνα ήταν φανατική θαυμάστρια του Στάθη Ψάλτη και τον γνώρισε σε ηλικία 22 ετών. Η σχέση τους κατέληξε σε γάμο το 2006 και παρέμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του ηθοποιού. Παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να αποκτήσουν παιδιά.

Φωτεινή Τσακίρη και Τάσος Γουσέτης

Ο Τάσος Γουσέτης, χημικός στο επάγγελμα, θαύμαζε τη γνωστή ηθοποιό Φωτεινή Τσακίρη. Η θαυμαστική του διάθεση μετατράπηκε σε ερωτική σχέση και οι δυο τους παντρεύτηκαν, αποκτώντας μια κόρη, τη Μαρία-Μαγδαληνή, της οποίας το όνομα επιλέχθηκε μετά από μεγάλη σκέψη.

«Αν και ψάχναμε για αρκετούς μήνες ένα όνομα που να μας αρέσει για την κόρη μας, τελικά καταλήξαμε στο Μαρία- Μαγδαληνή, το όνομα της μητέρας του Τάσου. Είναι πολύ ρομαντικό και η σύντμησή του σε Μαλένα καταλήξαμε ότι της ταιριάζει απόλυτα. Είναι πολύ νεανικό, πολύ κοριτσίστικο».

Σταμάτης Γονίδης και Κατερίνα Κουργιουξίδη

Η Κατερίνα Κουργιουξίδη, πιστή θαυμάστρια του Σταμάτη Γονίδη, εξελίχθηκε στη σύζυγό του. Παρά το γεγονός ότι κρατούν χαμηλό προφίλ στη δημοσιότητα, το ζευγάρι απολαμβάνει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Γιώργος Κωνσταντίνου και Μαρία Δουρή

Η Μαρία Δουρή θαύμαζε τον μεγάλο ηθοποιό Γιώργο Κωνσταντίνου και η σχέση τους εξελίχθηκε σε γάμο. Ωστόσο, παρά την αρχική τους ένωση, οι δύο καλλιτέχνες τελικά χώρισαν.

Αυτές οι ιστορίες αποδεικνύουν ότι ο θαυμασμός μπορεί να μετατραπεί σε αληθινή αγάπη και να οδηγήσει σε σχέσεις που ξεπερνούν τα όρια του θαυμασμού και καταλήγουν σε ουσιαστικές συντροφικότητες, με μερικές από αυτές να διαρκούν για πολλά χρόνια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: