Έβαλε ένα μπολ με νερό και ένα λεμόνι κομμένο στη μέση στο φούρνο μικροκυμάτων όλο το βράδυ, όταν είδε τι έγινε το πρωί…

October 13, 2024

Έβαλε ένα μπολ με νερό και ένα λεμόνι κομμένο στη μέση στο φούρνο μικροκυμάτων όλο το βράδυ, όταν είδε τι έγινε το πρωί…


Διαφ.

Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μια συσκευή, την οποία χρησιμοποιούμε αρκετά στην καθημερινή μας ζωή κυρίως για να ζεσταίνουμε ή και να ξεπαγώνουμε το φαγητό μας.

Μάλιστα με τη χρήση του μαζεύονται λίπη και γενικά βρωμιά που αποτελεί μεγάλο μπελά, για να καθαριστεί. Όμως για όλα υπάρχει μια λύση που κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας.

Στην προκειμένη περίπτωση αν βάλετε ένα μπολ με νερό κι ένα λεμόνι κομμένο στο φούρνο, τότε το αποτέλεσμα που θα δείτε θα σας εκπλήξει θετικά, καθώς είναι ένας τρόπος δοκιμασμένος και επιτυχημένος!

Τοποθέτησε ένα μπολ νερό κι ένα κομμένο λεμόνι στη μέση – Η λύση για αστραφτερό φούρνο μικροκυμάτων

Με τον καιρό στο εσωτερικό του φούρνου μικροκυμάτων συσσωρεύονται λίπη και καμμένα υπολείμματα. Οι περισσότεροι γνωρίζουμε πόσο μπελάς είναι να τον καθαρίσουμε. Υπάρχει τρόπος χωρίς κόπο. Γεμίστε ένα μπολάκι με 3/4 μέρη νερό και βάλτε ένα κομμένο στη μέση λεμόνι. Βάλτε το μπολ μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων και θέστε τον σε λειτουργία για 3-5 λεπτά.

Οι υδρατμοί έχουν μαλακώσει τα ξεραμένα λίπη και τώρα μπορείτε να σκουπίσετε με μια υγρή πετσέτα το εσωτερικό του. Για δύσκολους λεκέδες βουτήξτε τη πετσέτα μέσα στο ζεστό νερό και συνεχίστε να σκουπίζετε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: