Δεν παίρνουν για δουλειά την Καίτη Φίνου: «Όπως ήταν η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ, έτσι ήταν ο Ψάλτης και η Φίνου»

October 14, 2024

Δεν παίρνουν για δουλειά την Καίτη Φίνου: «Όπως ήταν η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ, έτσι ήταν ο Ψάλτης και η Φίνου»


Διαφ.

Η Καίτη Φίνου σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Λοιπόν” και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, μίλησε για την τηλεοπτική της απουσία και την καλλιτεχνική «σύνδεση» με τον Στάθη Ψάλτη.

Η Καίτη Φίνου θα ήθελε να κάνει τηλεόραση

Σας πικραίνει ότι δεν βρίσκεστε στην τηλεόραση, παρότι γίνονται αρκετά σίριαλ ξανά;

Θα σου πω την αλήθεια, παρότι θα πουν ότι πάλι μιζεριάζω και κλαίγομαι. Δεν έχω μιζεριάσει όμως ούτε κλάψει ποτέ στη ζωή. Λοιπόν, ναι, θα ήθελα να είμαι στην τηλεόραση για οικονομικούς λόγους και να κάνω έναν ωραίο ρόλο, ο οποίος δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι μεγάλος ή μικρός γιατί πια δεν έχω τέτοιο ψώνιο. Εξάλλου ήμουν πρωταγωνίστρια, όχι μια ηθοποιός, ούτε απλά η παρτενέρ του Στάθη Ψάλτη. Όπως ήταν η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ, έτσι ήταν ο Ψάλτης και η Φίνου. Έγινα πρωταγωνίστρια, έκανα αυτό που ήθελα, άσχετα αν δεν ήταν στο είδος του θεάτρου που αγαπούσα. Πλέον τα έχω γευτεί όλα. Τηλεόραση θα έκανα αν ήταν ένας καλός ρόλος και ας ήταν μικρός. Να λες 5 κουβέντες και να αναρωτιούνται τι θα πεις στο επόμενο επεισόδιο. Χτύπησα πόρτες και έστειλα και μηνύματα όταν άρχισαν να ξαναγίνονται τα σίριαλ, αλλά όλοι μου απαντούσαν «ναι θα δούμε» και στο τέλος τίποτα. Πια δεν εμπιστεύομαι κανέναν και έχω σταματήσει να ασχολούμαι.

Το βέτο των συναδέλφων της Καίτης Φίνου για την επιστροφή της στο θέατρο

Περίεργο αυτό;

Αυτό μου λέει και ο κόσμος που παρακολουθεί τα live μου στο Tik Tok. «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί». Μπορεί να έχει μείνει η στάμπα των ’80s, δεν γνωρίζω πραγματικά. Πάντως ξέρω ότι έχει πέσει το όνομα μου στο τραπέζι για να συμμετάσχω σε αρκετά θεατρικά έργα και έχουν πει «αν παίξει αυτή, εμείς δεν παίζουμε».

Μεταμορφώθηκε εντελώς η Καίτη Φίνου: Έβαλε ξανά δόντια και δείχνει το αποτέλεσμα, είχαν σαπίσει μετά τον κορωνοϊό

Η Καίτη Φίνου έφτιαξε τα δόντια της, τα οποία είχαν σαπίσει, εξαιτίας του κορονοϊού και σε ανάρτησή της στο instagram δείχνει το αποτέλεσμα.

Ειδικότερα, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός ενημέρωσε τους ακόλουθούς της πως πήγε στον οδοντίατρο και έλυσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τα δόντια της και πλέον μπορεί πλέον να χαμογελά ξανά.

Η Καίτη Φίνου χαμογελάει ξανά

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου

Όπως είχε υπογραμμίσει, πριν μερικούς μήνες, «νομίζω ότι καιρός να πω και αυτό που μου συμβαίνει, που δε βγαίνω φωτογραφίες χαμογελαστή… Έφυγαν τα δόντια μου με τον Covid. Είχα γέφυρες, σάπισαν όλα μετά τον Covid που έπαθα εγώ, που αρρώστησα. Έπρεπε να τα φτιάξω τον καιρό που ήμασταν κλεισμένοι μέσα, τότε δεν μπορούσα να πάω στον οδοντίατρο. Δεν μπορούσα γενικά να πάω στον γιατρό. Ξεκίνησε από ένα λάθος. Τέλος πάντων, μην πολυλογώ είχαν σαπίσει κάτω από τις γέφυρες τα δόντια. Δε φαινόντουσαν. Βρίσκομαι σε μια διαδικασία να βγάλω πρώτα τις ρίζες, πάω σε δημόσιο νοσοκομείο και να μπουν σιγά σιγά κάποια εμφυτεύματα. Έχω πολύ χρόνο μπροστά μου. Όλο αυτό με έχει ρίξει ψυχολογικά, αλλά εντάξει για να μιλάω τώρα, μάλλον θα το έχω ξεπεράσει. Δε φτάνει αυτό, αλλά μου εμφανίστηκε μετά την αρρώστια του Covid, ωχρά κηλίδα. Έχω εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: