Κούκλος, γοητευτικός & αρχιτέκτονας: Ο γιος του Άκη Σακελλαρίου μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος

October 16, 2024

Κούκλος, γοητευτικός & αρχιτέκτονας: Ο γιος του Άκη Σακελλαρίου μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος


Διαφ.

Ο Άκης Σακελλαρίου ανάρτησε στον λογαριασμό που διαθέτει στα social media μια σπάνια φωτογραφία που είναι μαζί με τον γιο του, Ορέστη, όπου του μοιάζει πάρα πολύ.

Ο Άκης Σακελλαρίου έχει έναν γιο, τον Ορέστη, ο οποίος μάλιστα του μοιάζει πάρα πολύ, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που αναρτήθηκε πρόσφατα από τον γνωστό ηθοποιό.

Απίστευτη ομοιότητα – Η σπάνια φωτογραφία του Άκη Σακελλαρίου με τον γιο του

Ο Άκης Σακελλαρίου μοιράστηκε πρόσφατα μια σπάνια φωτογραφία με τον γιο του, Ορέστη, εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές του με την απίστευτη ομοιότητα που έχουν.

Ο γιος του αγαπημένου ηθοποιού, που ακολουθεί καριέρα στην αρχιτεκτονική, μπορεί να μην έχει ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα του, αλλά η εμφάνισή του σίγουρα θυμίζει πολύ τον Άκη Σακελλαρίου στα νεότερά του.

Παρότι ο Ορέστης κρατά χαμηλό προφίλ, ο Άκης Σακελλαρίου δεν κρύβει την υπερηφάνειά του για τον γιο του και την επαγγελματική του πορεία. Μάλιστα, σε μια πρόσφατη ανάρτησή του, δήλωσε: «Περήφανος πατήρ! Η δουλειά του γιου μου ανάμεσα στις καλύτερες αρχιτεκτονικές δημιουργίες του 2023».

Η σπάνια αυτή οικογενειακή στιγμή τράβηξε τα βλέμματα, με τους θαυμαστές να σχολιάζουν την εντυπωσιακή ομοιότητα πατέρα και γιου, ενώ η σχέση τους φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δυνατή και γεμάτη υποστήριξη.

Δείτε τη φωτογραφία:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: