Γιόρτασε μόνο με φίλες της: Τα γενέθλια της Χρύσας Μιχαλοπούλου, η ηλικία & η σχέση με τον πατέρα του παιδιού της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο

October 16, 2024

Γιόρτασε μόνο με φίλες της: Τα γενέθλια της Χρύσας Μιχαλοπούλου, η ηλικία & η σχέση με τον πατέρα του παιδιού της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο


Διαφ.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου προγραμματίζει να γιορτάσει τα γενέθλιά της αύριο, 17 Οκτωβρίου, και ήδη έχει προχωρήσει σε εορταστικές εκδηλώσεις με τις φίλες της. Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega με τίτλο «Ταμπού», θα κλείσει τα 27 της χρόνια, και έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από το πάρτι που διοργάνωσε προς τιμήν αυτής της ιδιαίτερης ημέρας.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Γενέθλια και Στιγμές Χαράς με Φίλες

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Χρύσα σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες: «Φαινόμαστε αστέρι από τη θάλασσα. Τρεις χιλιετίες περνούν μέσα σε μια στιγμή».

Σε μια σπάνια συνέντευξή της στο Buongiorno, αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα, δηλώνοντας: «Κάποιες φορές μου αρέσει η αναγνωρισιμότητα, αλλά δεν είναι το ζητούμενο. Εμένα μου αρέσει να κάνω τη δουλειά μου καλά και να το ευχαριστιέμαι. Όλα τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα». Υπήρξαν άλλωστε και στιγμές που η έκθεση την πίεσε. «Ζορίστηκα όταν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες όταν ήμουν έγκυος γιατί εγώ δεν είχα ανεβάσει κάτι. Ήταν μια πολύ προσωπική στιγμή για εμένα και την φύλαξα όσο καλύτερα μπορούσα. Στεναχωρέθηκα. Δεν πίστευα ότι θα το κάνει κάποιος. Ήμουν προετοιμασμένη επειδή ο Λεωνίδας είναι πολύ αγαπητός. λόγω αυτού το περίμενα».

Όσον αφορά τον πατέρα του γιου της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η ηθοποιός δήλωσε: «Είναι υπέροχος μπαμπάς, αλλά είναι και πολύ ωραίος σαν άνθρωπος γενικά, οπότε ότι και να έκανε, θα το έκανε καλά». Επιπλέον, αναφερόμενη στον γιο της, Κίμωνα, τόνισε: «Δεν θέλω να πάρει την αναβλητικότητα και των δύο σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα. Θέλω να πάρει όμως τις αρχές μας, αυτό προσπαθούμε και οι δύο από κοινού. Υπάρχει μια προσπάθεια συνεχής να είναι ωραίος τύπος. Ο γιος μας έχει αδυναμία και στους δύο».

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της:

Ρώτησαν την Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και αυτή απάντησε…: «Ως μπαμπάς είναι υπέροχος»

Τη Χρύσα Μιχαλοπούλου υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά την εκπομπή «Buongiorno» την Πέμπτη 19/9.

Η νεαρή ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ταμπού», μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά και τον γιο τους, Κίμωνα.

«Ο γιος μου είναι δύο ετών. Είναι πολύ περίεργο συναίσθημα γιατί δεν έχω και πολλές φίλες στην ηλικία μου, οι οποίες να είναι μαμάδες και να το μοιραζόμαστε. Εγώ έμεινα έγκυος στα 23. Αλλά είναι ωραία. Δεν είσαι ποτέ έτοιμος να γίνεις γονιός. Είναι ένας συνεχής αγώνας του να καταλάβεις ποιος είσαι», είπε αρχικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Και συνέχισε: «Δεν θα ήθελα ο γιος μας να πάρει την αναβλητικότητά μας. Θέλω να πάρει τις αρχές και των δύο. Βάζουμε και οι δύο όρια στο παιδί, παράλληλα όμως είμαστε και χαλαροί».

Σχετικά με το κομμάτι της δημοσιότητας, η Χρύσα Μιχαλοπούλου ανέφερε: «Υπάρχουν στιγμές που μου αρέσει η δημοσιότητα και άλλες που δεν το αντέχω. Εμένα μου αρέσει να κάνω τη δουλειά μου καλά, όλα τα άλλα μου είναι αδιάφορα. Ζορίστηκα πολύ όταν κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες μου που ήμουν έγκυος. Δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ δεν είχα ανεβάσει κάτι, δεν είχα δείξει κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ προσωπική στιγμή για εμένα και την προφύλασσα όσο καλύτερα μπορούσα. Είναι καλό να μην παρεμβαίνουμε σε στιγμές που κάποιος έχει επιλέξει να είναι προσωπικές. Ήμουν προετοιμασμένη για όλο αυτό, γιατί ήξερα ότι ο Λεωνίδας είναι αναγνωρίσιμος».

Τέλος, η Χρύσα Μιχαλοπούλου περιέγραψε πώς είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ως μπαμπάς, λέγοντας: «Ο Λεωνίδας ως μπαμπάς είναι υπέροχος, αλλά είναι και πολύ ωραίος σαν άνθρωπος, γενικά, οπότε ό,τι και να έκανε θα το έκανε καλά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: