Η εκδίκηση του Πατέρα: «Έκανε μπαούλο στο ξύλο» μέσα στο δικαστήριο Ηρακλείου, 39χρονο που παρενόχλησε σεξουαλικά την κόρη του

October 16, 2024

Η εκδίκηση του Πατέρα: «Έκανε μπαούλο στο ξύλο» μέσα στο δικαστήριο Ηρακλείου, 39χρονο που παρενόχλησε σεξουαλικά την κόρη του


Διαφ.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της δίκης ενός 39χρονου, κατηγορούμενου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης, όταν η αναβολή της δίκης προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του πατριού της κοπέλας.

Ένταση και Βία στο Δικαστήριο Ηρακλείου για Υπόθεση Σεξουαλικής Παρενόχλησης

Το περιστατικό συνέβη όταν η υπεράσπιση του κατηγορουμένου ζήτησε και πέτυχε την αναβολή της δίκης λόγω της απουσίας της μητέρας της 18χρονης σήμερα κοπέλας, η οποία είχε καταγγείλει το 2020 ότι ο κατηγορούμενος την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά με ασελγείς πράξεις και θωπείες.

Ένταση Μετά την Αναβολή της Δίκης

Η δίκη του 39χρονου, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αναβλήθηκε για τον Απρίλιο του 2025. Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αγανάκτηση τόσο της κοπέλας όσο και του πατριού της, που ήταν παρών στη δίκη. Κατά την έξοδο του κατηγορουμένου από την αίθουσα του δικαστηρίου, η κοπέλα τον χτύπησε με γροθιά. Αμέσως μετά, ο πατριός της άρχισε να τον κλωτσάει και να τον γρονθοκοπεί, ακολουθώντας τον κατά μήκος του διαδρόμου μέχρι τις τουαλέτες του κτιρίου.

Παρέμβαση Αστυνομικών και Σύλληψη

Οι αστυνομικοί και τα μέλη της Δικαστικής Αστυνομίας έσπευσαν να διακόψουν το βίαιο επεισόδιο, χωρίζοντας τους δύο άνδρες. Ο πατριός της κοπέλας συνελήφθη για το συμβάν και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, όπου θα δικαστεί για την επίθεση.

Έκτακτο: Έκρηξη μέσα σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – «Έσκασαν» power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αναστάτωση προκάλεσε στις Αρχές έκρηξη που σημειώθηκε σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Η έκρηξη σύμφωνα με το creta24.gr, συνέβη λίγο πριν την προγραμματισμένη απογείωση του αεροσκάφους, το οποίο είχε προορισμό την Αγγλία.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η έκρηξη προκλήθηκε από ηλεκτρονικές συσκευές, συγκεκριμένα από ένα power bank και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, τα οποία βρίσκονταν σε τσάντα μιας επιβάτιδας που ήταν τοποθετημένη στο κάθισμα του αεροπλάνου.

Το αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε 236 επιβάτες, δεν αναχώρησε τελικά για τον προορισμό του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ισχυρή έκρηξη προκάλεσε αναστάτωση και στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από το συμβάν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: